Jump to content

Yeni Eğitim Yılı Hayırlı Olsun...

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 111
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

14

• Selman

14

• NeBiAnd

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

valla 2 yıl oldu bıtırelı okulu yanı turk egıtım kadrosunun bensız 2. ders yılı bu valla cok uzuluyolardır sımdı benden yoksun oldukları ıcın:Dbutun ogrencı oretmen ve velılerın yenı egıtım ogretım yılı hayırlı olsun tekrardan:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende bir öğretmen olarak teşekkür ediyorum butun meslektaşlarıma ve  öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarı ve mutluluklar diliyorum.Özellikle yeni başlayan miniklerin pır pır eden kalbini düşününce bile heycanlanıyorum..  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Öğretmen ve öğrencilere başarılar dilerim  :)

Bir kişiye canıma,meleğime,kızıma ayrıca başarılar dilerim buğün gerçek okullu oldu  :)

hayırlı olsun Müco abi.

bizimkinin ilk gün macerası:

parmağımı kaldırdım ama öğretmenim görmedi tuvalete gidemedim çok zor tuttum tuvaletimi tuttuğum için de ödevimi yapamadım. :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun Müco abi.

bizimkinin ilk gün macerası:

parmağımı kaldırdım ama öğretmenim görmedi tuvalete gidemedim çok zor tuttum tuvaletimi tuttuğum için de ödevimi yapamadım. :D :D :D

abı hangı okula verdın????

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hızır Reis

heee ıı guzel yakın oturuyosun oralar a sanrm cok arkadasım var hızırresıten mezun olan ıı okul derler gerek ortamı olsun gerke ıste egıtım falan hayırlı olsun tekrardan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

heee ıı guzel yakın oturuyosun oralar a sanrm cok arkadasım var hızırresıten mezun olan ıı okul derler gerek ortamı olsun gerke ıste egıtım falan hayırlı olsun tekrardan

sağol. yürüme 10 dakikalık mesafede okul.

izmit'in en iyilerinden biridir ama sonuçta okul denilen şey beton duvardan öte birşey değil.bütün iş öğretmende ve öğrencinin kendisinde bitiyor, gerisi hikaye :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sağol. yürüme 10 dakikalık mesafede okul.

izmit'in en iyilerinden biridir ama sonuçta okul denilen şey beton duvardan öte birşey değil.bütün iş öğretmende ve öğrencinin kendisinde bitiyor, gerisi hikaye :)

cok dogrusun abı mesela cahıt elgınkan meznuyum ben okul super ızmıtte 1 numara yok fızıkı sartları cok ıyı oks sınavında en ıılerı alıyomus fln dedıler noldu oss de yalan oldu ne bılyıım fenlerde 1 tane tıp yok ya da tm lerde 1 tane devlet hukugu kazanan yok mesela

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

cok dogrusun abı mesela cahıt elgınkan meznuyum ben okul super ızmıtte 1 numara yok fızıkı sartları cok ıyı oks sınavında en ıılerı alıyomus fln dedıler noldu oss de yalan oldu ne bılyıım fenlerde 1 tane tıp yok ya da tm lerde 1 tane devlet hukugu kazanan yok mesela

işin o kısmı zaten acayip komedi.

bacanağım dereli'nin okuluna çocuğu yazdırmak için bir dünya bağış yaptı. verdiği parayla özel okulda okuturdu çocuğu :D gerçi özel okula her sene yamulacak, bunlara 1 kere ama yine de taa 60 Evlerden hergün o çocuk okula gidip gelecek. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

işin o kısmı zaten acayip komedi.

bacanağım dereli'nin okuluna çocuğu yazdırmak için bir dünya bağış yaptı. verdiği parayla özel okulda okuturdu çocuğu :D gerçi özel okula her sene yamulacak, bunlara 1 kere ama yine de taa 60 Evlerden hergün o çocuk okula gidip gelecek. :(

valla ya bu okullar acayıp bagıs alıyo saka maka:D:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

hala var mı bu bağış mevzusu ???

olmaz mı? :D

yahu adam D.dere'den İzmit'e 50.Yıl İ.O.'ya gönderiyor çocuğunu.

Müdürler kurnaz, diyor ki ya bağış yapacaksın ya da çocuğunu yazmam.

Sonuçta iki taraf da biliyor çocuğun normal şartlarda o okula gidemeyeceğini.

Veli açıyor kesenin ağzını, müdür de kayıt ediyor.

ben işim sağlam olsun diye alt mahalleden ev kiraladım Hızır Reis'e yazdırabilmek için.

Sırf 1 üst mahallede oturuyoruz diye almıyorlar. nüfus kayıtlarını falan hepsini taşıdık aşağıki mahalleye. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

okullar o parayı toplamak zorunda çünkü bakanlıktan ödenek alamıyorlar.

eğer okullar tamamen bakalığa bağımlı hae getirilirse, kışın o çocukları ısıtacak kömürü, tuvaletleri temizleyecek hizmetliyi rüyamızda zor görürüz. buraya kadar eyvallah...

sorun, bunu astronomik rakamlara çıkartım kendi kesesini de dolduran müdür ve okul aile birlikleri. ve bu paraları almayı imanın şartı gibi olmazsa olmaz duruma getirmeleri.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...