Jump to content

Yeni Eğitim Yılı Hayırlı Olsun...

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 111
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

14

• Selman

14

• NeBiAnd

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Okula sormadım ki. Tek bir mağaza ile antlaşmış okula ne soracaksın ?

Hayırlı uğurlu olsun abi :) Meslek Lisesi cesurca bir tercih bu zamanda ama bölüm güzel ;)

eee yerinize birilerinin yetişmesi lazım dimi :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eskiden bizi ODUN la eğitiyolardı ama kimsenin, felsefenin özünde Oku, Düşün , Uygula , Neticelendir'in olduğundan bahsettiğini hatırlamıyorum...Hatırladığım şeyler, kışın ilk okulda Cetvel yazın kuran kursunda Kızılcık Sopası, "ye babam ye" ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Allah tüm öğrencilere zihin açıklığı, ailelerine de sabır versin..

Her ne kadar benim -şimdilik- tuzum kuru olsa da, 5-6 sene sonra bizim de başımız ağrayacak anlaşılan.. :D

bizde öğrenci yok öğretmen var ama dert aynı,sabah servise götür bırak akşam karşıla,yok servis güzergahı iyi değilmiş vs vs ulan hayatım boyunca sabah 6 da kalktım şimdilerde yarı emekli modunda sabahları 7:30 a kadar uyurum diyordum yine olmadı arkadaş yaaa yine kargalarla kalkıyoz :kafa:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim durum devletin toplu alım yapma beklentisi ile ilgil abi. Okulları pek kriz vurmaz genelde :)

Birde alımı yapacak devlet memuru lazım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Okullara gidip müdürleri, müdür yardımcılarını ve öğretmenleri  kafaladıktan sonra okula birşeyler satan ve o sattıkları şeylerin parasını velilerden toplatan bütün kımıl zararlılarını şiddetle ve esefle kınım kınım kınıyorum :sopa::D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...