Jump to content

Mazda RX-8: All You Need Is Rotary Love


Revivo73
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir önce gönderdiğim RX-8'le ilgili 11 şey Fun Video 'nun asıl videosu, aynı yerde çekilmiş ve daha kapsamlı. Genç bir RX-8 sahibi anlatıyor.

 

Videodaki konuşmaları 2:16'dan itibaren biraz cevirmeye çalışacağım:

 

2:16: It makes you feel as if you're racing the car all the time

I wouldn't say I'm a massive mazda fan but I'm a native rotary fan, and the Mazda the only manufacturer of that engine in the world .... In the seventies all of their cars were rotary powered. The rotary engine the best thing about it crazy revs With 9.5 thousand rpm fully abounds just screams and encourages you to drive harder and harder. I've done a few things to car mostly quite subtle I lowered.

 

2:16: Sürekli yarış yapıyormuşsunuz gibi bir his veriyor.  Büyük bir Mazda hayranıyım diyemem ama rotary 'e hayranım ve Mazda onun dünyadaki tek üreticisi. 70'li yıllarda Mazda'nın tüm arabaları rotary motorluydu. Rotary motordaki en iyi şey çılgın devirlere çıkabilmesi, 9bin5yüz devire rahatça çıkıyor ve sizi daha da sert kullanmaya sevkediyor. Araçta birkaç değişiklik yaptım, coğu ufak şeyler, süspansiyonu alçalttım.

 

Videonun ilerleyen kısımlarında hergün okula gidip gelirken ve h.sonları gezilerde arabayı kullandığını Çok bahsedilen yakıt tüketimini de hallettiğini söylüyor. Arkasının bazen kayıp hemen topladığını yine de bazen beklenmedik kaymalar yaşadığını söylüyor. 

 

Videonun başlığını da espri olarak Beatles şarkısı All You Need Is Love'dan yapmışlar.

 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 yıl sonra ...
 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...