Jump to content

Hangi Marka Akıllı Telefonu Kullanıyorsunuz ?

İlhan
 Paylaş

Hangi Marka Akıllı Telefonu Tercih Ediyorsunuz  

164 oy

1. 1. Hangi Marka Akıllı Telefonu Tercih Ediyorsunuz

• Iphone
      55
    • Samsung
      38
    • Sony
      15
    • Lg
      12
    • Htc
      9
    • General Mobile
      1
    • Nokia
      4
    • Huawei
      9
    • Asus
      6
    • Lenovo
      5
    • Diğer
      10

Tavsiye Edilen Mesajlar

Note 5 fazlasıyla yetiyor.

Fotoğraf yeteneği muhteşem
Oneplus 3. Türkiye satışı yok yurtdışından getirttim. Namıdeğer "amiral katili". 20 haziran da Oneplus 5 çıktı gerçi... 

Adil olmadı ama. Bulsam alacağım makinadır kendisi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 saat önce, Servet :

Htc ve diğerleri....

2011 de aldım HTC Sensation hala çalışıyor, mutlaka artık hız ve hafızanın yetmediği yerler oluyor ama yinede 10 numara

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, Servet :

8 saat önce, Servet :

evet abi geçen sene baya fotoğraf çektim.  bana fazlasıyla yetiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, SafaTR :

Oneplus 3. Türkiye satışı yok yurtdışından getirttim. Namıdeğer "amiral katili". 20 haziran da Oneplus 5 çıktı gerçi... 

Bir bilgi daha aldık :) Güzel de oldu :) 27 Haziran'da çıkıyormuş Oneplus 5

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Burak :

Bir bilgi daha aldık :) Güzel de oldu :) 27 Haziran'da çıkıyormuş Oneplus 5

Çin menşeili telefonlar güney kore ve Japonlara uzun zamandır kök söktürüyor adam fason üretimden gerçek üretime geçtiler. Xiaomi, Oneplus, Zte, Oppo, Leeco gerçekten muhteşem telefonlar. 

Fırsat bulursam bu telefonu ablama verip Oneplus 5 getireceğim. Kayıt ücreti falan 2100 Tl ye geliyor. Ve o özelliklerde 2.bir telefon yok. 

En tüçlü işlemci 6 veya 8 gb ram. Dxo çalışması ile üretilmiş çift kamera. Oyun performansı harika... 

8 saat önce, Servet :

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, SafaTR :

Çin menşeili telefonlar güney kore ve Japonlara uzun zamandır kök söktürüyor adam fason üretimden gerçek üretime geçtiler. Xiaomi, Oneplus, Zte, Oppo, Leeco gerçekten muhteşem telefonlar. 

Fırsat bulursam bu telefonu ablama verip Oneplus 5 getireceğim. Kayıt ücreti falan 2100 Tl ye geliyor. Ve o özelliklerde 2.bir telefon yok. 

En tüçlü işlemci 6 veya 8 gb ram. Dxo çalışması ile üretilmiş çift kamera. Oyun performansı harika... 

Huawei de çok iyi işler çıkartıyor .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
9 saat önce, Çağlar Bayur :

Yerli vestel listede bile yok. üzücü

Vestel yerli bir  markadır fakat telefon üretiminde yerlilik hususunda maalesef sizin  gibi düşünmüyorum. 

İşlrmcisinden anakartına kamerasına ve yazılımına kadar bütün parçaları yurt  dışından geliyor. 

Bu telefona yerli üretim demek Türkiyede üretilen Hyundai Ford Toyota gibi araçların ürettikleri modelleri Türk arabasıdır demek gibi birşey. 

Montajcılık yapmak yerli üretim ve yerli sermaye değildir maalesef. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, SafaTR :

Vestel yerli bir  markadır fakat telefon üretiminde yerlilik hususunda maalesef sizin  gibi düşünmüyorum. 

İşlrmcisinden anakartına kamerasına ve yazılımına kadar bütün parçaları yurt  dışından geliyor. 

Bu telefona yerli üretim demek Türkiyede üretilen Hyundai Ford Toyota gibi araçların ürettikleri modelleri Türk arabasıdır demek gibi birşey. 

Montajcılık yapmak yerli üretim ve yerli sermaye değildir maalesef. 

Bende senin gibi düşünüyordum fakat kazın ayağı öyle değilmiş kardeşim. "Made in" ibaresinin Türkçesi "Menşei" olarak biliniyor ve %40 ile %60 sınırı var.

Yani gömlek üretirken bu değer %60 olması gerekirken, telefon üretirken %40 olabiliyor. Ayrıca çok özel ürünlerde bu değerler daha aşağılara da çekiliyor sanırım ama emin değilim. 

MENŞE KAZANMAK İÇİN ÖNGÖRÜLEN KOŞULLAR

1. MENŞE KAZANMAMIŞ MADDELERİN DEĞERİ, TOPLAM DEĞERİN   %  40’INI AŞMAMALIDIR : 4.000/10.000 < % 40

2. MENŞE ÜRÜNLERİN TOPLAM DEĞERİ EN AZ % 60 OLMALIDIR: 6.000/10.000< MEKANİZMASI MENŞE KAZANMIŞ OLMALIDIR

HER İKİ KOŞUL DA YERİNE GETİRİLDİĞİNDEN MENŞE İSPAT BELGESİ DÜZENLENEBİLİR. NİHAİ  MAL TÜRK  MENŞELİDİR

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Mümin :

Bende senin gibi düşünüyordum fakat kazın ayağı öyle değilmiş kardeşim. "Made in" ibaresinin Türkçesi "Menşei" olarak biliniyor ve %40 ile %60 sınırı var.

Yani gömlek üretirken bu değer %60 olması gerekirken, telefon üretirken %40 olabiliyor. Ayrıca çok özel ürünlerde bu değerler daha aşağılara da çekiliyor sanırım ama emin değilim. 

MENŞE KAZANMAK İÇİN ÖNGÖRÜLEN KOŞULLAR

1. MENŞE KAZANMAMIŞ MADDELERİN DEĞERİ, TOPLAM DEĞERİN   %  40’INI AŞMAMALIDIR : 4.000/10.000 < % 40

2. MENŞE ÜRÜNLERİN TOPLAM DEĞERİ EN AZ % 60 OLMALIDIR: 6.000/10.000< MEKANİZMASI MENŞE KAZANMIŞ OLMALIDIR

HER İKİ KOŞUL DA YERİNE GETİRİLDİĞİNDEN MENŞE İSPAT BELGESİ DÜZENLENEBİLİR. NİHAİ  MAL TÜRK  MENŞELİDİR

Ben made in Turkey yazması veya resmiyette Türk malıdır değildir demiyorum abim. Ford Connectlerin hepsinde Made in Turkey yazar. 

Yada daha yakın bir örnek olsun İPhone da Made in China yazar. Bu İphonenun amerikan malı veya fordun amerikan markası olduğu gerçeğini değiştirmiyor. 

Benim aslında orda demek istediğim ülke olarak gelişememiş olmamız. Bir chipset, anakart işlemci üretemiyor olmamaz. 

Bana telefon üzerindeki menşei önemli değil. Telefonun içinde ki menşei önemli. O işlemcinin veya ramin veya depolamanın herhangi birinde bile Türk Malı yazmıyor ise istediği resmiyette menşei patent vs alabilir benim gözümde yerli üretim değildir. 

Millet olarak kolaycılağa ve hazırcılığa alışmış bir toplumuz. Montajcılığa verdiği yatırımı bu tarz donanımlar üretebilmek adına Arge yapsaydı her ürünümü Vestelden alırdım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Çağlar Bayur :

Yerli vestel listede bile yok. üzücü

Ona bakarsanız listede KAAN'da yok.:fiuw:

kaan telefon ile ilgili görsel sonucu

Listeye tüm telefonları eklemek mümkün değil. O yüzden diğer seçeneği var ankette. O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sefa, haklısın ancak, vestel in kasasına girenin çoğu tr sınırları içinde yatırıma dönüyor, diğer markaların çivileri yok ülkemizde. Millilik sadece üretmek ile olmuyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, SafaTR :

Ben made in Turkey yazması veya resmiyette Türk malıdır değildir demiyorum abim. Ford Connectlerin hepsinde Made in Turkey yazar. 

Yada daha yakın bir örnek olsun İPhone da Made in China yazar. Bu İphonenun amerikan malı veya fordun amerikan markası olduğu gerçeğini değiştirmiyor. 

Benim aslında orda demek istediğim ülke olarak gelişememiş olmamız. Bir chipset, anakart işlemci üretemiyor olmamaz. 

Bana telefon üzerindeki menşei önemli değil. Telefonun içinde ki menşei önemli. O işlemcinin veya ramin veya depolamanın herhangi birinde bile Türk Malı yazmıyor ise istediği resmiyette menşei patent vs alabilir benim gözümde yerli üretim değildir. 

Millet olarak kolaycılağa ve hazırcılığa alışmış bir toplumuz. Montajcılığa verdiği yatırımı bu tarz donanımlar üretebilmek adına Arge yapsaydı her ürünümü Vestelden alırdım. 

+1 bu konuda hemfikiriz. Fakat Apple,Samsung, Lg, Sony vs diğer büyük firmalar bile belirtiğin ara elamanları kendileri üretmiyorlar. En pahalı olan ekran, kamera, işlemci hemen hemen tüm firmalarda ara üreticilerden tedarik ediliyor. Vestel de de durum farklı değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Mümin :

+1 bu konuda hemfikiriz. Fakat Apple,Samsung, Lg, Sony vs diğer büyük firmalar bile belirtiğin ara elamanları kendileri üretmiyorlar. En pahalı olan ekran, kamera, işlemci hemen hemen tüm firmalarda ara üreticilerden tedarik ediliyor. Vestel de de durum farklı değil.

Abi ben en çok ısırılmış elmanın telefonlarına şaşırdım işlemciyi samsung üretiyor ıps ekran lg kamera sony tek işletim sistemi kendine aitmiş. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, NeW3 :

Abi ben en çok ısırılmış elmanın telefonlarına şaşırdım işlemciyi samsung üretiyor ıps ekran lg kamera sony tek işletim sistemi kendine aitmiş. 

Şöyleki samsungun üretim hattını kullanıyor sadece çekirdek yapısı vs herşey apple ait. Kamera konusunda herkes sony. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...