Jump to content

Hangi Marka Akıllı Telefonu Kullanıyorsunuz ?

İlhan
 Paylaş

Hangi Marka Akıllı Telefonu Tercih Ediyorsunuz  

164 oy

1. 1. Hangi Marka Akıllı Telefonu Tercih Ediyorsunuz

• Iphone
      55
    • Samsung
      38
    • Sony
      15
    • Lg
      12
    • Htc
      9
    • General Mobile
      1
    • Nokia
      4
    • Huawei
      9
    • Asus
      6
    • Lenovo
      5
    • Diğer
      10

Tavsiye Edilen Mesajlar

13.09.2019 at 16:44, Lupara :

Hayaller Htc 😍

Gercekler iphone 😪

U12+ ile mutlu ve mes'ud yaşıyoruz hayatı 😁

13.09.2019 at 16:49, Mehmet Özdemir :

htc one m8 rootlu custom romla canavar şu an ama ekran tuz buz durumda. gittiği yere kadar kullanacağım. yavaştan telefon araştırmalarına da başladım. bu P30'da google ambargosundan sonra durum nedir acaba? 

xiaomi tercih etmek daha mı mantıklı?

Htc10, an itibariyle rakamları çok çok uygun. Android 8 ile yaşamına devam ediyor. M8 sonrası görüntüsü zamzung gibi oldu ama ruhu aynı canavar 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende yaklaşık 4 ay önce Huawei P Smart 2019 64 Gb Çift Sim Kartlı telefona geçtim.

Kullandığım süre sarfında hiç bir sorun yaşamadım. Tam bir fiyat performans telefonu diyebilirim.

Eşime de Sene başında Huawei Mate 10 64 Gb almıştım. Oda çok memnun ve sorunsuz kullanıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 dakika önce, İlhan :

Bende yaklaşık 4 ay önce Huawei P Smart 2019 64 Gb Çift Sim Kartlı telefona geçtim.

Kullandığım süre sarfında hiç bir sorun yaşamadım. Tam bir fiyat performans telefonu diyebilirim.

Eşime de Sene başında Huawei Mate 10 64 Gb almıştım. Oda çok memnun ve sorunsuz kullanıyor.

Biz de baba oğul annemizi Android'e hazırlıyoruz 😂

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 dakika önce, Burak :

Biz de baba oğul annemizi Android'e hazırlıyoruz 😂

Benim eşim yıllardır ıPhone kullanır. Başka da telefon kullanamam derdi.

Aldım Huawei'yi..Alışması 1 gün sürmedi. Çok keyifli çok kolay diyor menüsü..

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, İlhan :

Benim eşim yıllardır ıPhone kullanır. Başka da telefon kullanamam derdi.

Aldım Huawei'yi..Alışması 1 gün sürmedi. Çok keyifli çok kolay diyor menüsü..

Darısı başımıza 😂

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
13.09.2019 at 16:22, Burak :

Yılbaşından beri 📱 Huawei P20 Pro kullanıyorum. Büyük oğluma da P30 Lite almayı düşünüyorum. O da beğendi telefonu. @Osman Örengül telefon Amazon.com.tr de indirime girmiş haberin olsun.

Dışarıda 2.999, amazon da siyah olanı 2.696 TL ye düşmüş 😉

Abi mesajını biraz geç gördüm, haber verdiğin için teşekkür ederim :)  ben oğlana xiaomi redmi note 7 aldım, kendime de mi 9t düşünüyorum ama sanırım bir süre daha bekleyeceğim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, ozgur35 :

Nokıa 1203

Telefonun insanı çok meşgul ettiğini düğündüğünüzden mi bu telefonu kullanıyorsunuz? Özel değilse okumak isterim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, abcsefa :

Telefonun insanı çok meşgul ettiğini düğündüğünüzden mi bu telefonu kullanıyorsunuz? Özel değilse okumak isterim :)

BAgımlılıktan kurtulmak ıcın bı nevi tedavı benım ıcın 1 sene oldu kurtuldum sosyal medya mesguliyetınden  :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu an Sony Xperia XZ kullanıyorum ama bir sonraki telefonda Türkiye'den çekildikleri için ya başka markaya geçiş yapacağım ya da yurtdışından getirteceğim :( Sebebini Çinli markalar olarak gördüğüm için onlardan pek almıyorum :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, ozgur35 :

BAgımlılıktan kurtulmak ıcın bı nevi tedavı benım ıcın 1 sene oldu kurtuldum sosyal medya mesguliyetınden  :D

Helal olsun. Bende bazen böylesi birşey düşünmüyor değilim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

huawei mate 20 lite ile devam. tam bir şarj canavarı. 

eskiden değiştirdiğimde en son çıkan zamzong note serisi alırdım ama artik vazgeçtim, ortalama ya da ortalama altı telefonlar da gercekten nefis iş görüyor. o kadar para vereceğime arabanın segmentini değiştiririm şiarıyla yaklaşıyorum meseleye. bir de biz ekseriyet hanımla aynı anda degişiyoruz telefonları, bu durumda note alacağıma o 20 bin lirayı arabanın üzerine koyar 6 serisi alırım:)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oppa A5 s 4/5 yıldı kullandığım iPhone 5 im arızalanınca bayağı bir düşündük şu an için beklentileri karşılıyor 👍

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son 1 aylık verileri paylaşayım sizinle.

Google Analytics'e göre son bir ayda sitemize erişimde en çok kullanılan ;

İşletim Sistemleri ;

1. Android %57,00    
2. iOS %22,29
3. Windows %19,64
4. Macintosh %0,64
5. Linux %0,20
6. (not set) %0,17
7. Windows Phone %0,03
8. BlackBerry %0,01
9. Samsung     %0,01

Mobil Markalar 

1.    Samsung %34,13    
2.    Apple     %28,38
3.    Huawei  %14,74
4.    Xiaomi  %6,80
5.    General Mobile %3,50
6.    LG %2,68
7.    Sony %1,72
8.    Lenovo %1,17
9.    (not set) %1,00
10.    Casper    %0,95

Mobil İşletim Sistemleri

1.    Android %71,79    
2.    iOS    %28,07
3.    Windows %0,04
4.    Windows Phone %0,04
5.    (not set) %0,03
6.    BlackBerry    %0,01
7.    Samsung    %0,01
8.    Bada    %0,00
9.    Tizen    %0,00
10.    Nokia    %0,00

Kullanılan Cihazlar 

1.    Apple iPhone %27,79    ( Modele göre ayrım yapamadığı için böyle çıkmış tabii )
2.    Samsung SM-G610F Galaxy J7 Prime %3,49
3.    Huawei SNE-LX1 Mate 20 Lite %2,36
4.    Huawei ANE-LX1 P20 Lite %2,25
5.    Huawei RNE-L01 Mate 10 Lite    %1,68
6.    Samsung SM-N920C Galaxy Note 5 %1,21
7.    Samsung SM-J730F Galaxy J7 Pro %1,09
8.    Huawei FIG-LX1 P smart %1,06
9.    Samsung SM-G935F Galaxy S7 Edge    %1,05
10.    Xiaomi Redmi Note 7 %1,03

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

meşhur çin malı xiaomi markasının mi 10t isimli modelini yaklaşık olarak 3 ay gibi bir süredir kullanmaktayım. bundan önce tüm akıllı telefonlarım htc markaydı ve telefon değiştirme sürem 8 yıl civarıdır. htc markasının ekonomik darboğazdan batması sonucu yeni telefon için başka markaları araştırma sürecine girdim. 

alışkanlıklarımdan vazgeçemeyen birisi olarak yeni telefonum da android işletim sistemine sahip olmalıydı. bir diğer çin malı olan huawei firmasının fiyatları nedense çok uçuktu. telefondan beklediklerim; maillerime bakayım, youtube'dan video izleyeyim, şarjı en az 2 gün dayansın, ekran geçişlerinde takılma yapmasın, hafıza doldu gibi sıkıntılarla uğraşmamak için flash hafızanın yüksek kapasitede olması gibi masum isteklerdi. fotoğraf çekme, video kayıt etme gibi uğraşlardan çok haz eden birisi değilimdir. 2 hafta gibi telefonları inceledim ve bu iş için ayırdığım meblağın epey altına kdv dahil 5200 TL civarı bir fiyata xiaomi mi 10t modeli satın aldım.

telefona gelecek olursak;
yukarıda bahsettiğim ve istediğim özelliklerin çok daha fazlasını yerine getiren bir f/p canavarı gerçekten. tek eksikliği amoled bir ekrana değil de ips ekrana sahip olması bence. ips ekranlar dayanıklı olmasına rağmen daha fazla güç tüketimi ve daha fazla ağırlık demek. zaten bu telefonda bir de amoled ekran olsaydı bu fiyatlara satın almak imkansız olacaktı. bir de bunlardan önce kullandığım cihazlar elime uygun cihazlardı, bunun uzunluğu ve genişliği biraz zorlayıp yorsa da zamanla alışacağımı düşünüyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz komple Huawei ci olalım dedik ( P20 PRO , 2x P30 Lite) ama en son  küçük oğlumun telefonunu değiştirirken hem Huawei'deki Google problemi ( bir değişiklik olmadıysa en son Google servisleri ve Play Store yüklü gelmiyordu ) hem de OPPO A91 in F/P olarak çok mantıklı geldiğini görünce onu Oppo'cu yaptık. 6 ay geçti o çok memnun, ben hanımı iPhone'dan kurtarıp Huawei ye alıştırdığım için daha da memnun geçinip gidiyoruz 😁😂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yıllardır LG V20 kullanıyorum.

bu güne kadar beni fazlasıyla doyurdu. Aracımda Android auto yansıtmak istedim. 

biraz kurcaladıktan sonra android sürümünden dolayı olmadığını anladım. (android 8 )

yakın zamanda yeni bir telefon alacağım. tercihim xioami red mi note 10 pro veya mi 11 lite. 

şuan karşılaştırma videolarını izliyorum sürekli. %60 note 10 durumundayım. 

yeni tavsiyelere açığım. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, Seriatsu :

şuan karşılaştırma videolarını izliyorum sürekli. %60 note 10 durumundayım. 

Çok detaylı inceleyince kısır döngüye giriliyor. Bir aşamadan sonra tamam budur tercihim deyip dalmak daha doğru gibi 😉

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir fikir vermesi açısından son 1 ayda siteye erişenlerin cihaz ve telefon marka dağılımı 😉

Not: iPhone lar tek bir telefon modeli olarak göründüğü için dağılımları yok. İşletim sistemine göre bakınca da benzer bir durum var.

TelefonMarkasi.JPG

TelefonModeli.JPG

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

02.07.2021 at 13:34, Mehmet Özdemir :

2 hafta gibi telefonları inceledim ve bu iş için ayırdığım meblağın epey altına kdv dahil 5200 TL civarı bir fiyata xiaomi mi 10t modeli satın aldım.

Dün kısıtlamasız ilk Pazar'da fırsat bilip yakındaki bir AVM ye gittim ve Xiaomi Mağazası gördüm ilk defa. Çok sade  ve çok hoş bir mağaza yapmışlar. Çok ilginç ürünler de var. Telefonu da inceledim çok hoş görünüyordu. Huawei deki orta segmeng telefona benziyordur ( Pro ile Lite arası ) ama bir tık fiyatı pahalı görünüyor. Oppo A91 i 3K civarına almıştım oğluma

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...