Jump to content

1.5 Benzinli Otomatik Bmw 4 Gran Coupe Fiyatı Belli Oldu

Mümin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benden söylemesi, bu araba çok kişiye araba sattıracak. Ama ister istemez de başta kendi kardeşi olan 3 serisinin kellesini alacak. 

BMW 4 Serisi Gran Coupe'nin, 1.5 litrelik benzinli motorlu 418i isimli versiyonu 148.653 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa çıkıyor.

15-benzinli-otomatik-bmw-4-gran-coupe-fi

Ülkemizde ilk olarak 245 hp güç üreten 2.0 litrelik benzinli motora sahip 428i ve 184 hp (artık 190 hp) güç üreten 2.0 litrelik dizel motora sahip 420d versiyonları ile satış sunulan BMW 4 Serisi Gran Coupe, artık kardeşi 3 Serisi sedanda olduğu 1.5 litrelik benzinli motor ile sunulmaya başlanıyor.

535yeni-bmw-4-serisi-gran-coupe-detayli-

BMW, yeni 418i modelini 148.653 TL'den başlayan fiyatlarla, yani 2.0 litrelik dizel motorlu kardeşinden yaklaşık 52.000 TL, 2.0 litrelik turbo benzinli motorlu 428i modelinden ise yaklaşık 63.000 TL daha uygun bir bedel ile sunmaya başlıyor. Bu sayede 1.4 litrelik turbo benzinli motorla sunulması beklenen yeni nesil Audi A5 Sportback'e karşı önlemini şimdiden alan BMW, rekabette bir adım öne geçmeyi başarıyor.

102yeni-bmw-4-serisi-gran-coupe-detayli-

136 hp güç ve 220 Nm tork üreten 1.5 litrelik üç silindirli benzinli motor otomatik şanzıman ile birlikte 418i'nin, 9.6 saniyede 0'dan 100 km/s'e çıkmasını ve 210 km/s hıza ulaşmasını sağlıyor. Yeni 418i Gran Coupe şehir içinde 6.5 litre, şehir dışında 4.5 litre ve ortalama da 5.2 litre yakıt tüketiyor. Aracın emisyon değeri ise 122 gr/km. 

680yeni-bmw-4-serisi-gran-coupe-detayli-

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

OOOV YOOOOOV  >:D  >:D   1.6 170lik motor olsaymış dehşet birşey olurmuş ama bu 1.5 nasıldır göreceğiz. Diğer BMW motorları gibi çift turboysa iyi iş görür buda.  Yanlış anlamadıysam zaten sadece  4 kapılı versiyonda var.   Coupe versiyona koymadıysalar vadır bir bildikleri.  C180'e işte şimdi sağlam rakip çıktı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Twin Power Bmw ' ler bildiğim kadarı ile çift turbo değil. İki hava girişi olan tek turbo . 

http://www.otopark.com/2014/08/18/mertlik-bozuldu-bmw-328i/

4 serisi sahibi olmak isteyen fakat daha uygun fiyatlı bir seçeneğin olmasını isteyen tüketici kitlesi için üretilmiş, yeterli bir performans sunan güzel bir seçenek olmuş.

Harika iç ve dış tasarıma sahip etkileyici bir araç.  O kadar bütçem olsaydı kesinlikle sahip olmak isterdim .

Kendi rakipleri arasından sıyrılarak piyasayı domine etmesi muhtemel .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Twin Power Bmw ' ler bildiğim kadarı ile çift turbo değil. İki hava girişi olan tek turbo . 

http://www.otopark.com/2014/08/18/mertlik-bozuldu-bmw-328i/

4 serisi sahibi olmak isteyen fakat daha uygun fiyatlı bir seçeneğin olmasını isteyen tüketici kitlesi için üretilmiş, yeterli bir performans sunan güzel bir seçenek olmuş.

Harika iç ve dış tasarıma sahip etkileyici bir araç.  O kadar bütçem olsaydı kesinlikle sahip olmak isterdim .

Kendi rakipleri arasından sıyrılarak piyasayı domine etmesi muhtemel .

Bence de piyasayı karıştıracak. Aman aman performansı olmayabilir ama 3 serisindeki motorla aynı, dolayısıyla bu aracın hantal olacağını hiç sanmıyorum. Ayrıca kullanıcı yakıt verileri de uçuk noktalarda değil

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

1.5 yeterli mi diyenler var. Pes diyorum. 9.8 saniye 0-100 km hızlanması. Şehiriçi 6.5, şehirdışı 4.5 lt tüketim değeriyle harika ve alınabilecek bir araç.

Performans isteyen ve benzine yetiştirecek parası olan 2.0 üstü motor bakar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motor zaten yepyeni bir motor.    Fakat  9.8 saniye gayet ideal bir süre.    Ve performans hissiyatında şanzımanın çok büyük rolü var örneğin mondeo 0-100ü   9.1  sn olmasına rağmen tork konvertörlü şanzıman yüzünden bunun keyfini çıkaramıyorsunuz.

136 hp eksik gibi gözükse de bmw'nin kullandığı ZF şanzıman  8 ileri vitesin getirdiği kısa oranlarla ve çok hızlı vites değişimleri ile 136 hp eksikliğini hissettirmeyecektir diye düşünüyorum.

320i ed 170 hp ile test sürüşü yapmıştık; araç kalkarken kendinizi adeta uçakta gibi hissediyorsunuz bayılmıştım ona  :D

4 serisinde de 170lik seçenek olsaydı iyi olurdu ama  1.5 136hpye de kimse hayır demez çünkü araç şahane duruyor.

C klass'ın işi zorlaştı iyice..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bmw gerçekten pazarın neler beklediğini ve nasıl bir ürün sunarsam insanları etkilerim durumunu çözmüş en iyi firmalardan birisidir. Bmw zamanında hantal 1.6 ve çok yakan motorundan sonra 1.5 versiyonu güzel geliştirmiştir. Zaten bu arabayı tercih edecek olan bir insansan en az 2.0 olması lazım. Dünya kadar para verip sol şeritte diğer araçlara yol vermek Türk kullanıcısı için araçtan soğumayı sağlayan ilk nedendir. :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...