Jump to content

2. Nesil Mazda3 "Black Smoked" Reflektör Uygulaması

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İlhan hocam hiç cekinme, aileden biri olarak gor. Her turlu eleştiriye açığımdir soz konusu Mazda olunca :)

Klavyede duygu akışı olmayınca. Bazen yanlış anlaşılmalar, ifadeler olabiliyor. 

Şu son 1 aydır o kadar gereksiz alınganlıklara şahit oldum ki. Artık çekimser davranıyoruz inan. Teşekkürler hoş görün için.  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Klavyede duygu akışı olmayınca. Bazen yanlış anlaşılmalar, ifadeler olabiliyor. 

Şu son 1 aydır o kadar gereksiz alınganlıklara şahit oldum ki. Artık çekimser davranıyoruz inan. Teşekkürler hoş görün için.  :tey:

haklısın abi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burç Küçükaslan

İlhan abi hadi sipariş versin biride bizde ödemesini yapalım tek seferde tek kargo 3-5 tane getirsinler yada sen sipariş ver biz sana ödeme yapalım mehmet hocam ilgilenmez şimdi bizimle yaptırmış nasıl olsa fikir verdi saolsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan abi hadi sipariş versin biride bizde ödemesini yapalım tek seferde tek kargo 3-5 tane getirsinler yada sen sipariş ver biz sana ödeme yapalım mehmet hocam ilgilenmez şimdi bizimle yaptırmış nasıl olsa fikir verdi saolsun :)

3-5 tane gümrükte takılabilir sanki. Emin değilim ama çantacılık olarak algılanıyor, sanki ticaretini yapıyormuşsun olarak engelleyebilirler. En güzeli 2şer 2şer almak...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Benim sol arka reflektör çatlaktı. Geçtiğimiz günlerde de biri arkadan çarpınca sağ reflektörümü kırdı. Hal böyle olunca reflektör ihtiyacım hızlandı. Bu gün servise sordum adetine 83 Tl dedi. 83x2=166 Lira. Ben de @Mehmet Özdemir gibi bu ürünü sipariş verdim. 25.-Usd.x 2,8741 Tl Kur = 71,85 liraya mal olmuş oldu. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, Mehmet Özdemir :

hayrılı olsun ilhan abi.. kargo hong kong post olduğu için teslimat da çok fazla sürmüyor china post gibi. @quiteguide da sipariş vermişti herhalde.

Eyvallah kardeşim sağ olasın. Vallahi sen vesile oldun, açtığın konuyla. İyi ki de açmışsın konuyu. Yoksa hiç aklıma gelmezdi vallahi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Mehmet Özdemir :

hayrılı olsun ilhan abi.. kargo hong kong post olduğu için teslimat da çok fazla sürmüyor china post gibi. @quiteguide da sipariş vermişti herhalde.

Ewet sipariş geldi, taktirdim bile. Stoplara ve frene baglattim aynı sizin gibi. Akşam seyir halinde ve fren yapınca manyak bir ambiyans yapıyor. Aracı suren değil de arkadan takip eden olmak istiyorsun. Tamam abarttim :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, quiteguide :

Ewet sipariş geldi, taktirdim bile. Stoplara ve frene baglattim aynı sizin gibi. Akşam seyir halinde ve fren yapınca manyak bir ambiyans yapıyor. Aracı suren değil de arkadan takip eden olmak istiyorsun. Tamam abarttim :D

O zaman inşallah arkadan takip eden araçlarda hep Mazda'dır. :D  :geyik:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, İlhan :

Benim sol arka reflektör çatlaktı. Geçtiğimiz günlerde de biri arkadan çarpınca sağ reflektörümü kırdı. Hal böyle olunca reflektör ihtiyacım hızlandı. Bu gün servise sordum adetine 83 Tl dedi. 83x2=166 Lira. Ben de @Mehmet Özdemir gibi bu ürünü sipariş verdim. 25.-Usd.x 2,8741 Tl Kur = 71,85 liraya mal olmuş oldu. 

Sipariş verdiğiniz parça orijinalmi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, İlhan : Benim sol arka reflektör çatlaktı. Geçtiğimiz günlerde de biri arkadan çarpınca sağ reflektörümü kırdı. Hal böyle olunca reflektör ihtiyacım hızlandı. Bu gün servise sordum adetine 83 Tl dedi. 83x2=166 Lira. Ben de @Mehmet Özdemir gibi bu ürünü sipariş verdim. 25.-Usd.x 2,8741 Tl Kur = 71,85 liraya mal olmuş oldu. 

Bu şekilde orijinal bir ürün yok ama eski reflektörlerin ölçüleriyle birebir aynı. Yerlerine tam oturuyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26.11.2015 00:34:01, SRKN :
25.11.2015 11:09:33, İlhan :
13 saat önce, İlhan : Benim sol arka reflektör çatlaktı. Geçtiğimiz günlerde de biri arkadan çarpınca sağ reflektörümü kırdı. Hal böyle olunca reflektör ihtiyacım hızlandı. Bu gün servise sordum adetine 83 Tl dedi. 83x2=166 Lira. Ben de @Mehmet Özdemir gibi bu ürünü sipariş verdim. 25.-Usd.x 2,8741 Tl Kur = 71,85 liraya mal olmuş oldu. 

Serkan şimdi bir şey derdim ama, sen eminim anlamışsındır. :)

Neyse orijinal mi değil mi ? En az senin Mazda Logolu ve Yazılı koltuk çuvalların, pardon kılıfların kadar orijinal diyebilirim. :D

Bakalım dünde yola çıktı, ne zaman gelecek ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, osk@r78 :

Güzel olmuş ileride bende düşünebilirim..

Akşamları şöyle bir görüntüsü var.

IMG-20151128-WA0000.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 dakika önce, osk@r78 :

Güzel olmuş ileride bende düşünebilirim..

Akşamları şöyle bir görüntüusü var.

Yok mehmet hocam, frene basılı değil. Frene basınca arka kip kırmızı oluyor zaten, reflektorler dahil 5 kaynaktan ışık yaydığı için. Akşam olsun bir de öyle cekeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 saat önce, quiteguide :

tam olarak şöyle bir şey arkadaşlar.

IMG-20151128-WA0008.jpg

IMG-20151128-WA0009.jpg

Çok güzel olmuş,iyi günlerde kullanın.Benim reflektörlerden biri ucundan kırıldı.En kısa sürede bende spariş veririm. Takması zor mu tamponun sökülmesi mi gerekir ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, akif can :

Çok güzel olmuş,iyi günlerde kullanın.Benim reflektörlerden biri ucundan kırıldı.En kısa sürede bende spariş veririm. Takması zor mu tamponun sökülmesi mi gerekir ?

Tamponun sökülmesi gerekiyor 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...