Jump to content

2. Nesil Mazda3 "Black Smoked" Reflektör Uygulaması

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2 saat önce, akif can :

Çok güzel olmuş,iyi günlerde kullanın.Benim reflektörlerden biri ucundan kırıldı.En kısa sürede bende spariş veririm. Takması zor mu tamponun sökülmesi mi gerekir ?

Evet tamponun sökülmesi şart. Tamponun sökülmesi için de stoplarin sökülmesi şart. Tamponu sokunce orijinal reflektorler vida ile tutturulduklari yerden cikartiliyor, yeni reflektorler aynı noktaya vidalaniyor. Yeni reflektorlerin bağlantı kabloları uygun deliklerden sol ve sağ stoplara yakın yerlere çekiliyor. En son elektrikçi  bağlantıları yapıyor ve bize de keyfini sürmek kalıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, quiteguide :

Evet tamponun sökülmesi şart. Tamponun sökülmesi için de stoplarin sökülmesi şart. Tamponu sokunce orijinal reflektorler vida ile tutturulduklari yerden cikartiliyor, yeni reflektorler aynı noktaya vidalaniyor. Yeni reflektorlerin bağlantı kabloları uygun deliklerden sol ve sağ stoplara yakın yerlere çekiliyor. En son elektrikçi  bağlantıları yapıyor ve bize de keyfini sürmek kalıyor.

Uygulamalar güzel, güle güle kullanın, Tamponun sökülmesine gerek yok arkadaşlar, usta lifte kaldırıp halledebiliyor. Boşuna tamponu söktürüp işlem yaptırmayın, selamlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
25.11.2015 at 11:09, İlhan :

Benim sol arka reflektör çatlaktı. Geçtiğimiz günlerde de biri arkadan çarpınca sağ reflektörümü kırdı. Hal böyle olunca reflektör ihtiyacım hızlandı. Bu gün servise sordum adetine 83 Tl dedi. 83x2=166 Lira. Ben de @Mehmet Özdemir gibi bu ürünü sipariş verdim. 25.-Usd.x 2,8741 Tl Kur = 71,85 liraya mal olmuş oldu. 

An itibari ile ürünlerim elime geçti. 20 gün bir sürede elime ulaştı. Artık iş montaja kaldı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
14.12.2015 at 10:39, İlhan :

An itibari ile ürünlerim elime geçti. 20 gün bir sürede elime ulaştı. Artık iş montaja kaldı.

Herhangi bir şey yaptın mı İlhan ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, s.halilduru :

Herhangi bir şey yaptın mı İlhan ? 

Yapamadım çünkü Evo'ya bir ara uğramam lazım. Hem bu reflektör olayını, hemde arka tamponumda reflektörün hemen altında oluşan göçük için gitmem gerekiyor. Isıtıp çektirme olayı ile hallolacak bir durum var. Ama bir türlü zaman ayıramadım bu işe. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, İlhan :

Yapamadım çünkü Evo'ya bir ara uğramam lazım. Hem bu reflektör olayını, hemde arka tamponumda reflektörün hemen altında oluşan göçük için gitmem gerekiyor. Isıtıp çektirme olayı ile hallolacak bir durum var. Ama bir türlü zaman ayıramadım bu işe. :)

Anladım. Gitmeden önce haber ver de zamanı uydurmaya çalışayım ben de geleyim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, s.halilduru :

Anladım. Gitmeden önce haber ver de zamanı uydurmaya çalışayım ben de geleyim :)

Tamamdır Savaş'çım iyi olur vallahi.  Şu kamera ve Gps cihazlarınıda evde arayıp bulup getireyim sana artık. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok arkadaş, benim normal reflektörlere ihtiyacım var diyenlere de çifti 20 dolar gönderim dahil.

http://www.aliexpress.com/store/product/rear-bumper-reflex-reflector-lamp-for-mazda-3-2008-2012-OEM-BFF4-51-5L0AF-BFF4-51/1707859_32539592265.html

mazda.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Mehmet Özdemir :

mavili olanın piknik tüpü ateşi gibi güzel bir görüntüsü var :D

benim araca olmayabilir ama beyaz mazda 3 e çuk diye oturur :D sizin araç da beyazdı sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, quiteguide :

benim araca olmayabilir ama beyaz mazda 3 e çuk diye oturur :D sizin araç da beyazdı sanırım.

evet, beyaz. erken görmüş olsam bunu alırdım herhalde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

04.01.2016 at 14:30, İlhan :

Tamamdır Savaş'çım iyi olur vallahi.  Şu kamera ve Gps cihazlarınıda evde arayıp bulup getireyim sana artık. :)

Hah, gps vardı değil mi  ? :)
iyi olur deneriz bir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
Burç Küçükaslan
04.01.2016 at 14:30, quiteguide :

Almak isteyen varsa banada alsın 1 çift :) Ne zamandır aklımdaydı bende taktırayım bari... Bu daha güzel...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar bu ledlere strope module denen aletten taktim. Sonuç aşağı da.

edit: link 

Not: uygulamayı düşürseniz 2 adet sipariş verin.

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Flash-Strobe-Controller-Flasher-Module-For-LED-Brake-Stop-Light-12V/32257078259.html

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...