Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Aux ve Usb Bağlantısı Hakkında

S.BEŞİKÇİ
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selam arkadaşlar bende Aux girişinden müzik dinliyorum,diğer arkadaşlarımında dediği gibi kabloda sorun olabilir ancak aux girişi bence çok pratik,kullanışlı değil çünkü müzik sisteminden (Araç direksiyonu da dahil)ses hariç kontrol mümkün olmuyor,buda trafikde şarkı değiştirmek istediğinizde dikkatinizin dağılmasına neden oluyor.Uzun yolda daha kullanışlı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selam arkadaşlar bende Aux girişinden müzik dinliyorum,diğer arkadaşlarımında dediği gibi kabloda sorun olabilir ancak aux girişi bence çok pratik,kullanışlı değil çünkü müzik sisteminden (Araç direksiyonu da dahil)ses hariç kontrol mümkün olmuyor,buda trafikde şarkı değiştirmek istediğinizde dikkatinizin dağılmasına neden oluyor.Uzun yolda daha kullanışlı.

Teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba olayı biraz araştırıp buldum arkadaşlar. sahibinden.com yada gittigidiyor.com da audiosystem adında bir cihaz satılıyor. usb, sd ve aux girişleri var üzerinde. aleti alıp kendinizde takabilirsiniz. youtube a mazda 3 xcarlink yazdığınızda bu tip bir aletin uygulamalı nasıl takıldığını videodan görebilirsiniz. boşuna sağa sola para vermeye gerek yok. mail attım mazda 3 için uygun olanın fiyatını sordum cevap bekliyorum ama 110 ile 150 tl arasında değişecek yüksek ihtimal...en kısa zamanda taktırmayı düşünüyorum. hoşçakalın..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki kabloyu nerden aldınız belki kablom kalitesizdir?Bir de ipod mu kullanıyorsunuz,ben herhangi bir mp3 playerle kullandım acaba sorun bu mudur?

telefonumu kullanıyorum. hem mp3 dinliyorum, hem handfree olarak kullanıyorum. gayet başarılı. kablonun jacka tam girdiğinden emin olun. kablo düzgün, mp3 iyi kalite olduktan sonra hala ses kötüyse bir baktırın derim. ama böyle birşey olma ihtimali çok düşük...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

telefonumu kullanıyorum. hem mp3 dinliyorum, hem handfree olarak kullanıyorum. gayet başarılı. kablonun jacka tam girdiğinden emin olun. kablo düzgün, mp3 iyi kalite olduktan sonra hala ses kötüyse bir baktırın derim. ama böyle birşey olma ihtimali çok düşük...

ben de bluetooth araç kiti almayı düşünüyordum, cep telefonunu aux'a bağlarsak sesi aracın hoparlörlerinden duyabilir miyiz? gerçi bluetooth'un yerini doldurmaz herhalde.selamlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesinlikle kablodan kaynaklandığını düşünüyorum. Ben de 10 tl ye bir kablo aldım. Ses gayet güzel.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesinlikle kablodan kaynaklandığını düşünüyorum. Ben de 10 tl ye bir kablo aldım. Ses gayet güzel.

Bende şimdi internetten sipariş verdim yorumlar üzerine,yeni kablo alıyorum uçları altın kaplamalı biraz pahalı ama kaliteliymiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende şimdi internetten sipariş verdim yorumlar üzerine,yeni kablo alıyorum uçları altın kaplamalı biraz pahalı ama kaliteliymiş.

Ses kalitesi daha iyidir diğerlerine göre, hele birde sony jbl gibi bir markaysa söylenicek söz yok :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ses kalitesi daha iyidir diğerlerine göre, hele birde sony jbl gibi bir markaysa söylenicek söz yok :)

hiç kasmayın, ben kendim yaptım. 2 tane 3,5mmjack ve 1mt kablo... kalite olup da konsermi vercez. kablonun direnci yüksek olmasın yeter...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye'de bulamadığımdan yurtdışından sipariş vermek zorunda kaldım, şöyle bişey daha kullanışlı geldi bana.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160506774198&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_3432wt_905

Fiyat biraz düşük, kaliteli olmamasını da göz önünde bulunduruyorum ama fonksiyonelliği tam aradığım gibi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye'de bulamadığımdan yurtdışından sipariş vermek zorunda kaldım, şöyle bişey daha kullanışlı geldi bana.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160506774198&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_3432wt_905

Fiyat biraz düşük, kaliteli olmamasını da göz önünde bulunduruyorum ama fonksiyonelliği tam aradığım gibi :D

Ama kullanışlı olduğu gerçeğide unutmamalı :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Görüntüsü çok güzel,kaliteli bir şeye benziyor.Hayırlı olsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende burdaki muhabbetten sonra kabloyu 5+1den çıkardım arabaya taktım uzun geldi yayıntı yaptı pek hoşlaşmayınca vardır böyle bişey diyerek yola çıktım varmış :D aslında bunu aldıktan sonra aux girişini de çakmaklığa çekmek lazım, kolluğun içinde biraz ters kalıyor, o da aklımda :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...