Jump to content

Yeni Mazda CX-9 Yakalandı!

EgeG
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abi dün yine bir finans kapmanyasının duyurusunu yapıyorlardı. Sende gördün sanırım..Ama detayına bakmadım açıkçası.

Evet bende gördüm ilanı ama cesaret edemedim bakmaya. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tasarım ve sağlamlıkta mazda cidden harika.. birde yüksek performanslı arabalar gamına da bir iki araç üretse.. hayır alacağımızdan değil markanın namı yürüsün diye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi dün yine bir finans kapmanyasının duyurusunu yapıyorlardı. Sende gördün sanırım..Ama detayına bakmadım açıkçası.

Bayilere danışın diyor.

"

Mazda Finans

Yeni araç satın alımlarınızda ihtiyaç duymanız halinde Mazda showroomlarında kolay ve hızlı bir şekilde başvurarak sahip olabileceğiniz finansman hizmeti sunuyoruz.

Alternatif çözümler önerilerek tüm başvurulara en uygun finansman seçeneğinin sunulduğu bu sistem ile showroomdan çıkmadan krediniz hazır.

Mazda Finans hizmetleri tüm 0 kilometre araçlar için geçerlidir. Kredi başvuruz kimlik belgesi ile on-line sistem üzerinden kolayca gerçekleştirilir ve gerekmediği sürece ilave belge istenmez. Kredi belgeleri çok sade ve basittir. Ön onaysız, kesin onayın alınmasını takiben fatura işlemlerine zaman kaybetmeden başlayabilirsiniz. Kredi başvurusunu reddetmek yerine, kabul için yeni kredi koşulu önerilerek size en uygun finansman seçeneği sağlanır. Cumartesi günleri tam gün hizmet verilmektedir.

Size en uygun finansman seçeneği için lütfen Mazda Bayileri'ne danışınız."

Mazda-tr.com resmi internet sitesi alıntısı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şöyle; "Sıfır faizli 25.000Lira dosya masrafsız, bir de üstüne 2016'da ödemeye başla." Kredi yapsa, misss...

Abi öyle bi kampanya yapan var mıdır ki şu anda ? ya sıfır faizle değildir ya da hemen ödemeye başlaman gerekiyordur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi öyle bi kampanya yapan var mıdır ki şu anda ? ya sıfır faizle değildir ya da hemen ödemeye başlaman gerekiyordur.

Renault aralıklarla, yapıyor Mümin. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Renault aralıklarla, yapıyor Mümin. 

Abi bir ay öncesinde araçların fiyatlarına bakın, sonraki ay liste fiyatlarının 4000-5000 TL oynandığını göreceksiniz. ayrıca peşin alınca yine 2000 düşeriz diyorlar. Faizsiz diye birşey yok yani. Kimse kanmıyor ama bile bile alınıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bir ay öncesinde araçların fiyatlarına bakın, sonraki ay liste fiyatlarının 4000-5000 TL oynandığını göreceksiniz. ayrıca peşin alınca yine 2000 düşeriz diyorlar. Faizsiz diye birşey yok yani. Kimse kanmıyor ama bile bile alınıyor.

Haklısın. Peşin fiyatı 63bin olan araba, Sıfır faizli o kampanyada 66bin oluyor.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende yakından görmeden kesin konuşmayayım ama çok beğenemedim.bir cx 5 in asaleti yok.kaba ve uzun duruyor.zaten türkiye ye gelmez.yüksek hacimli motorla çıkar gene ve başta amerika olmak üzere rusya ve diğer ülkelere gider bu araç.

Abi araç 7 kişilik, o yüzden kaba ve uzun olması çok doğal. Eski Cx-9 3.7 cc hacminde bir motora sahipti. Yine büyük hacimli bir motora sahip olacaktır. Seninde dediğin gibi hedef kitle Amerika ve Rusya. Onlar böyle büyük heybetli otomobilleri seviyorlar biliyorsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet  aynı düşünüyoruz ilhan.ama cx 7 yi merak ettim o nasıl olacak bakalım.

Al bir o kadarda benden. Cx-7'yi bende çok merak ediyorum. Hadi Cx-9'u arasıra yollarda görüyorum. Ama Cx-7 ülkemize hiç gelmediği için, o şansa erişemedik. Cx-7'nin motor hacimleriyle ilgili bile hiç bir bilgim, fikrim yok. Kanımca o da gelmez ülkemize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet gelmez heralde ilhan.baksana cx 5i bile pazarlayamıyorlar cx 7 yi nasıl satsınlar.yazık oluyor mazdaya.baksana rakipler boş durmuyor honda crv makyajlı kasayı inceledinmi.ben çok beğendim 1.6 160 hp 9 ileri otomatik zf şanzıman.ve şu an sıra yazıyorlar araç bayağı beğenildi.

Evet abi fiyatıda çok güzel 147 Bin lira. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim anlamadığım butiğiz deniliyor. Üretim kapasitemiz zaten kısıtlı 1.5 milyon üretebiliriz deniliyor. Ama 70 bin tane Yaris yapacağız biz Toyotaya deniliyor. Buna ne diyeceksiniz ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim anlamadığım butiğiz deniliyor. Üretim kapasitemiz zaten kısıtlı 1.5 milyon üretebiliriz deniliyor. Ama 70 bin tane Yaris yapacağız biz Toyotaya deniliyor. Buna ne diyeceksiniz ?

he ya fazla üretip kendi aracını ucuza satmıyo gidip başkasına araba yapıyo ne saçma şey,,yap arabayı ver toyotaya yapıstırsın amblemi üstüne namı yürüsün,sora millet vay be toyotaya bak ne motor yapmıs arkadas derler.toyotada adını skyactiv demez,,flyaktiv koyar sen gör o zaman reklamı,,flyaktiv yaris,uçmayan kalmasın :2funny: reklam bile hazır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu gibi durumlarda win-win mantığı geçerli. Toyota'ya araç yapacak ama karşılığında belki de hiç yatırım yapmadığı hybrid üzerine ar-ge satın alacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

he ya fazla üretip kendi aracını ucuza satmıyo gidip başkasına araba yapıyo ne saçma şey,

Kesin saçmalık olsun diye yapıyorlardır :))

zaten kocaman şirket sizin gibi düşünmeyi becerememiş bu saçma işe girmiştir... :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu gibi durumlarda win-win mantığı geçerli. Toyota'ya araç yapacak ama karşılığında belki de hiç yatırım yapmadığı hybrid üzerine ar-ge satın alacak.

evet hybrid olayıda vardı..o zaman gayet mantıklı iş yapmışlar tebrikler :clap:  :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...