Jump to content

Mazda CX-3 Lastiği Türkiye'de Yok!

İcemis
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

9 saat önce, Burak :

Benzer bir durum 3. Nesil Mazda3'te de yok mu ? Onda da sıkıntı var diye biliyorum.

Mazda 3' te sıkıntı yok bulabiliyorsunuz faka pahalı olması tek sıkıntı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, anilcanatan :

Mazda 3' te sıkıntı yok bulabiliyorsunuz faka pahalı olması tek sıkıntı.

O yüzden en ideal - ekonomik ebat "16" Jant.  800-1100 Lira arası 4 adet lastiği halledebiliyorsun. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, İlhan :

O yüzden en ideal - ekonomik ebat "16" Jant.  800-1100 Lira arası 4 adet lastiği halledebiliyorsun. 

Ekonomik olabilir biraz daha tabi görüntüden taviz vermek durumundasınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, anilcanatan :

Ekonomik olabilir biraz daha tabi görüntüden taviz vermek durumundasınız.

Orası hiç şüphesiz bir gerçek.

Ama bir diğer gerçek var ki, herkesin öncelikleri farklıdır.O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, İlhan :

Orası hiç şüphesiz bir gerçek.

Ama bir diğer gerçek var ki, herkesin öncelikleri farklıdır.O0

Kesinlikle. Zaten çoğunluk sizin söylediğiniz tercihi yapmış forumda orjinal ölçüde kışlık lastik alan çok az kişi var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu ben açmıştım.  Lastik bulamadığım için CX-3 satın alma projemi şimdilik bekletiyorum. Piyasayı takip ediyorum. Elbet o lastik üretime girecek bir gün. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, İcemis :

Konuyu ben açmıştım.  Lastik bulamadığım için CX-3 satın alma projemi şimdilik bekletiyorum. Piyasayı takip ediyorum. Elbet o lastik üretime girecek bir gün. 

Mazda Türkiye'ye sordunuz mu hocam? size dönüş yapıldı mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, fotifoti :

Mazda Türkiye'ye sordunuz mu hocam? size dönüş yapıldı mı?

Hayır, sormadım. CX-3 global bir model ve lastik üreticilerinin bu duruma uzun süre kayıtsız kalacağını zannetmiyorum.  Yurtdışında Toyo, Hankook ve Bridgestone bu ebatta lastik üretiyor. Toyo'da kış lastiği de var. Elbet bize de gelecektir. Benzer bir durum BMW i3 için olmuştu (155 70 19 ) ama şu anda lastik piyasada var.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Aracım power donanım, jantlar 18''. Kış gezileri için orjinal alt donanımlarda olan 16'' jantlara lastik alıp kullanmayı düşündüm ancak powerdaki janta alışınca gözüme hoş gelmicek gibi geliyor. Önerebileceğiniz bir sistem var mı? 16'' orjinal jantlarını satan arkadaşımız olur mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhabalar

aranıza Jet Sİyah Mazda CX-3 Power Beyaz deri ile katıldım.

ancak kış lastiği konusunda sıkıntım var. bulamıyorum bende.

225/45/18 ve 225/50/18 aradım ama kalmamış Ankarada.

bir tane ikinci el 235/45/18 var ve çap olarak orijinale çok yakın fakat jant genişliğini geçiyor ve dışa taşıyor.

kararsız kaldım.

bizim jantlarin bijon araliklari nasil öğrenebilirmiyiz?

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracınız hayırlı olsun akdeniz bölgesinde olduğumuzdan bizim lastik derdimiz yok  inşallah bulursunuz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kazasız belasız keyifli günler geçirin inşallah. Çok güzel bir otomobil almışsınız.  Jantlar:7Jx18 ET50   Bijonlar: 5x114.3

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16.01.2016 at 15:13, jackjoker :

merhabalar

aranıza Jet Sİyah Mazda CX-3 Power Beyaz deri ile katıldım.

ancak kış lastiği konusunda sıkıntım var. bulamıyorum bende.

225/45/18 ve 225/50/18 aradım ama kalmamış Ankarada.

bir tane ikinci el 235/45/18 var ve çap olarak orijinale çok yakın fakat jant genişliğini geçiyor ve dışa taşıyor.

kararsız kaldım.

bizim jantlarin bijon araliklari nasil öğrenebilirmiyiz?

Hocam çok kar olan yollara girdiniz mi hiç? Ben eskişehir'de bu kış lastik ihtiyacı duymadım henüz. Lastikler bir kaç bin km gittikten sonra kendine geliyor, daha iyi yol tutuyor diyeilirim. Siz deneyebildiniz mi kar performansını?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 dakika önce, fotifoti :

Hocam çok kar olan yollara girdiniz mi hiç? Ben eskişehir'de bu kış lastik ihtiyacı duymadım henüz. Lastikler bir kaç bin km gittikten sonra kendine geliyor, daha iyi yol tutuyor diyeilirim. Siz deneyebildiniz mi kar performansını?

yok daha teslim almadım arabayı :)

yarın alacağım kısmetse. daha sonra da 3 günlük seramik kaplama ve kaput koruma olayına girişeceğiz. cumartesi günü garaj dan çıkar. 
ankara epey soğuk oluyor. yerler buz felan. daha deneyemedim ama bu sene kış lastiği olayına girmeyeceğim gibi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16.01.2016 at 15:13, jackjoker :

kararsız kaldım.

ikinci el bulduğunuz, 235/45/18 ebatındaki Kış lastiği için hiç tavsiye etmem, zaten geniş olan taban yüzeyini dahada genişleteceğiniz için kış şartlarında sorun olacaktır size, bence yeni jant ve daha düşük taban genişliği her zaman iyidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, jackjoker :

yok daha teslim almadım arabayı :)

yarın alacağım kısmetse. daha sonra da 3 günlük seramik kaplama ve kaput koruma olayına girişeceğiz. cumartesi günü garaj dan çıkar. 
ankara epey soğuk oluyor. yerler buz felan. daha deneyemedim ama bu sene kış lastiği olayına girmeyeceğim gibi. 

hayırlı olsun hocam :) Eskişehir bir tık daha soğuk olur, şimdilik ihtiyacım olmadı ama kış lastiği olunca insanın içi rahat ediyor. yine de yeni lastik iyi tutunacaktır. Biraz dikkatli kullanımla ihtiyacımız kalmaz orjinal ebat lastik gelene kadar idare eder diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, fotifoti :

hayırlı olsun hocam :) Eskişehir bir tık daha soğuk olur, şimdilik ihtiyacım olmadı ama kış lastiği olunca insanın içi rahat ediyor. yine de yeni lastik iyi tutunacaktır. Biraz dikkatli kullanımla ihtiyacımız kalmaz orjinal ebat lastik gelene kadar idare eder diye düşünüyorum

teşekkür ederim :) o ebatlarda pek lastik geleceğini sanmıyorum açıkcası. ne kışlık ne yazlık. muhtemelen üzerindekileri değiştirmek istediğimizde en mantıklı yaklaşım 225/45/18 olacak gibi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

09.12.2015 at 09:14, anilcanatan :

Kesinlikle. Zaten çoğunluk sizin söylediğiniz tercihi yapmış forumda orjinal ölçüde kışlık lastik alan çok az kişi var.

Fotim peki Mazda yetkili servislerinde dahil mi bu ebat lastiği bulamıyoruz ? Oldu ya lastiğinin başına bir şey geldi, yarıldı, patladı kullanılmaz hale geldi. Ne yapacaksın bu durumda ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...