Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Tekerlek Bilye Sesi

wyopeq
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba,

2005 model Mazda 3'üm 146000 km ye geldi. Bir süre önce araçta giderken ufaktan bir uğultu geldiğini hızlandıkça uğultunun temposunun da arttığını farkettim. Bugün tekerlek bilyelerinden gelme ihtimalini düşünüp bir rot balansçıya gittim. Tahmin ettiğim gibi ön iki lastik bilyelerinden ve arka sağ bilyeden de hafif ses geldiğini. Hepsini değiştirmenin daha garanti olacağını söyledi arkadaş. 

Bu işlem için tahmini ne kadar bir maliyete girerim? 4 tekerin bilyelerinin değişmesi durumunda. Ayrıca orjinal - yan sanayi çok önemli midir? Orjinalleri hangi markadır? Önerdiğiniz bir yer var mıdır?

Şimdiden teşekkür ederim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Arkadaşlar bende de aynı sorun var sağ dış piyasada veya servise mi götürmwliyim fiyatı nedir bilgisi  olan an var mı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 dakika önce, alpertunga333 :

Arkadaşlar bende de aynı sorun var sağ dış piyasada veya servise mi götürmwliyim fiyatı nedir bilgisi  olan an var mı

@alpertunga3331 ay önce japon malı arka bilya 250 tl ye aldım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

45 dakika önce, alpertunga333 :

Tşk ederim izmirde mi yaptırdınız peki

aydın da yaptırmıştım ustam galiba izmirden sipariş etmişti çünkü ertesi sabah elimizdeydi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aydın da yaptırmıştım ustam galiba izmirden sipariş etmişti çünkü ertesi sabah elimizdeydi

Tşk ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...