Jump to content

Audio System Digital Music Changer

jybe
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selam arkadaslar..Aracımda usb girişi bulunmadığından pratik çözüm olarak bütünlüğü bozmamak adına music changer taktırmayı düşünüyorum..aramızda kullanan var mı  varsa hangi markayı önerirsiniz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladığım kadarıyla; göğüsteki orjinal Cd çalar ünitesini çıkartıp yerine Double Dın takmak istiyorsunuz.

Marka olarak öncelikle Alpine öneririm, sonra Pioneer , daha sonra Kenwood öneririm, marka önemli tabiki ama bunun montajını yapacak ustada çok önemli kasaplıktan elektirikçiliğe terfi eden birinin eline düşerse hem arabanın kablolarını hemde double dın cihazın kutusundan çıkan orjinal kabloları mahveder , o yüzden iyi bir ustaya montaj yaptırman çok önemli. Ustayı iyi araştırmanı tavsiye ederim. Kolay gelsin :) .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladığım kadarıyla; göğüsteki orjinal Cd çalar ünitesini çıkartıp yerine Double Dın takmak istiyorsunuz.

Marka olarak öncelikle Alpine öneririm, sonra Pioneer , daha sonra Kenwood öneririm, marka önemli tabiki ama bunun montajını yapacak ustada çok önemli kasaplıktan elektirikçiliğe terfi eden birinin eline düşerse hem arabanın kablolarını hemde double dın cihazın kutusundan çıkan orjinal kabloları mahveder , o yüzden iyi bir ustaya montaj yaptırman çok önemli. Ustayı iyi araştırmanı tavsiye ederim. Kolay gelsin :) .

Selamlar cd calar unitesini cikarmayacagim o kalicak bu dedigim aparat cd calarin arkasindan soket baglantisiyla olan bisey arabanin orjinalligi bozulmadan olacak yani
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Yatour marka Türkiyede yok sanırım kolay bulabileceğimiz iyi bi marka yokmu acaba ?

Zaten çoğu Türkiye'de bulunabilen ürünler değil. Ebay, aliexpress vb. araştırıp almak gerekiyor.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten çoğu Türkiye'de bulunabilen ürünler değil. Ebay, aliexpress vb. araştırıp almak gerekiyor.

Ben bugun 2 yere sordum bu cihazları 2side bunların takılamayacağını söledi ..Bizim cd caların kiti buna uymuyormuş..Artık tam biliyolarmı bilmiyolarmı emin değilim ama 2 yerden böle cevap aldım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaki soket bizim müzik sistemlerinde mevcut. Çalışmaması için bir aksilik yok. Youtube videosu bile var bizim araca bağlanırken

Dogrudur hocam..Ztn pek yaygin bise degil burda ee arabada yaygin olmayinca bole bi sonuc cikarmis olablirler ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

merhabalar arkadaşlar bu dediğiniz aparatı 2005 sedan mazda 3 ümde kullanıyorum inanılmaz kullanıslı kulaklık girişi sd kart usb yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım bilginiz olsun. yerini sorarsanızda istanbul bahçelievlerde türkiyeye getiren yakamoz elektronik markada audio sun olması lazım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhabalar arkadaşlar bu dediğiniz aparatı 2005 sedan mazda 3 ümde kullanıyorum inanılmaz kullanıslı kulaklık girişi sd kart usb yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım bilginiz olsun. yerini sorarsanızda istanbul bahçelievlerde türkiyeye getiren yakamoz elektronik markada audio sun olması lazım...

Bilgi için teşekkürler. Montajı ön tarafının neresine yaptırdınız? Fotoğraf paylaşabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rica ederim haftasonu resim atarım yer olarak torpidoya koydurdum Zaten sizde iyi bilirsiniz torpidolar geniş biizm araçlarda hem deleme kesme biçme olmadı torpidonun içinde karşıdan baktığınzda kapaklı bir göz var ordan dieek auxa ulaştık yaklaşık yarım saat sürdü montaj bunun dışında soracağınız herhangi bişey olurda seve seve yanıtlarım . :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...