Jump to content

Mazda Avrupa ve Mazda nın Türkiye deki geleceği

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

""""Mazda Türkiye'nin basın lansmanı haziran'ın 5'inde bunu şimdiden duyurmak isterim."""" demiştin selin ne olacak şimdi bugün

daha ben bile programı bilmiyorum ...Basın toplantısı kaçta bilmiyorum artık Akşama izleriz herhalde haberlerde :)

Bugün yeni bayileri açıklayacaklar onları duyuracaklar...yapılanmalarından ve nasıl bir seyir izleyeceklerinden bahsedecekler o kadar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 269
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

59

• MuRDoC_111

10

• Selman

22

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Saat 10.00 Basın lansmanı

Saat 14.00 Bayi lansmanı 

Bu kadar :D

:) teşekkürler Burak çok hızlısın hemen öğrenmişsin bravo ;)

hiç sormak bile aklıma gelmedi programı , nasıl olsa akşama izlerim düşüncesinde olduğum için :)...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki bekliyoruz o zaman , benim bilmediğim ne biliyorsunuz merak ettim ;)

Senin bilmediğin birşey bildiğimi sanmıyorum ama diğerleri için önemli olabilir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin bilmediğin birşey bildiğimi sanmıyorum ama diğerleri için önemli olabilir :)

Ben de bir an korktum geniş çaplı bir istihbarat örgütleri mi var diye ;) neyse yüreğime su serpildi :)

Evet haklısın dediğim şakaydı zaten , güncel haberleri arkadaşlarımıza duyurmanız önemli tabi sizleri destekliyorum ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

açıkçası bu tavırları hoşuma gidiyor bende yaklaşık 13000 üyesi olan bir vw forumuna üyeyim sizin bu mazda'dan gördüğünüz ilgiyi biz vw'den göremiyoruz bu da aslında çok iyi bişey

Bu daha satışa geçmeden önceki halimiz , bir de araçları satışa geçtiğimizdeki halimizi düşünün :) ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben, "Mazda, anka kuşu gibi küllerinden doğuyor" diyorum.

Arada ufak tefek aksaklıklar oluyor. Niyet iyi olsun yeterki, bu önemli.

İnşallah çok yakında Mazda bayilerinde; "3 lerde kaç hava yastığı var?" sorusuna zınk diye cevap verecek görevli arkadaşlar da olacak.

(Bu örnek Mustafa'nın örneğiydi) :D

Yetkili arkadaşların aramıza katılmalarından, ben işlerini daha ciddiye aldıklarını ve kendilerini iyi yetiştirme çabasında olduklarını anladım.

İnşallah başarılı olurlar diyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben, "Mazda, anka kuşu gibi küllerinden doğuyor" diyorum.

Arada ufak tefek aksaklıklar oluyor. Niyet iyi olsun yeterki, bu önemli.

İnşallah çok yakında Mazda bayilerinde; "3 lerde kaç hava yastığı var?" sorusuna zınk diye cevap verecek görevli arkadaşlar da olacak.

(Bu örnek Mustafa'nın örneğiydi) :D

Yetkili arkadaşların aramıza katılmalarından, ben işlerini daha ciddiye aldıklarını ve kendilerini iyi yetiştirme çabasında olduklarını anladım.

İnşallah başarılı olurlar diyorum.

Mazda 'nın araçlar hakkında özel eğitimleri olacak.( Bu eğitimler için araçların gelmesi bekleniyordu.) Emin olun her sorunuza ve sorununuza yardımcı olabilecek satış ekibi geliştirilecektir şüpheniz olmasın ;)

Başarı temennileriniz içinse ayrıca teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servisler ne zaman açıklanacakmış, ne zaman belli olacakmış birşey öğrenebildiniz mi acaba?? Birde bayi servis bağı, sadece servisler ne şekilde arttırılacak acaba??? yani Sadece bayi servis olarak yoksa Bayilerden bağımsız servisler de arttırılacak mı??? nedir yani son durum?? Böyle belirsiz bırakıyorlar ortamı, TOROS Bey bizi bir muhatap alsada foruma ve biz MAZDA kullanızılarına özel açıklamalar yapsa bu forum da yada bu başlık altında iyi olacak, soğutuyor MAZDA TÜRKİYE yetkililerinijn bu tavırları beni Mazda markasından... Eminim yoğundur işleri ama sonuçta bize yönelik, müşteri odaklı bütün çalışmalar elinde sonunda, yani bizi aydınlatmak da işlerinin bir parçası....

Umarım bugünkü lansman sayesinde aydınlanırsınız ...Aman soğumayın ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

inşallah iyi bir eğitim verilirde mazda bayisine gittiğimizde bize yalan yanlış bilgiler vermeye kalkan satış temsilcisi arkadaşlarla karşılaşmayız...yoksa biz mecburen  bildiğimizi gösterip yanlılarını düzeltene kadar maalesef yarı gerçek yarı hayali bilgiler vermeye devam ediyorlar...

Size bilgi vermek ne haddimize "semavi" siz zaten herşeyi gayet iyi biliyorsunuz ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

inşallah iyi bir eğitim verilirde mazda bayisine gittiğimizde bize yalan yanlış bilgiler vermeye kalkan satış temsilcisi arkadaşlarla karşılaşmayız...yoksa biz mecburen  bildiğimizi gösterip yanlılarını düzeltene kadar maalesef yarı gerçek yarı hayali bilgiler vermeye devam ediyorlar...

herkesi bu sınıfa sokma semavi...5 yıldır mazda satıyorum...''bu konuyu bilmiyorum teknikten bir bilen arkadaşıma sorayım'' demeyi de çok iyi biliyorum.daha önce böyle bir temsilciyle tanışmış olabilirsin.bir sanssızlıktır olabilir.ama bu konuda selin e katılmak durumundayım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni Mazda 6 larda çift egzoz çıkışı hangi modellerde var? dün 1 tane gri renk gördüm. maşallah pırıl parlıyordu. yeni çıkmıştı galeriden :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yeni Mazda 6 larda çift egzoz çıkışı hangi modellerde var? dün 1 tane gri renk gördüm. maşallah pırıl parlıyordu. yeni çıkmıştı galeriden :)

valla dün gördüklerimizin tamamında vardı çift eksoz :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...