Jump to content

Mazda Avrupa ve Mazda nın Türkiye deki geleceği

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Öncelikle Mehmet Bey'le tanıştığımızı söyleyebilirim Özden :) Hatta aynı masada oturduk. Çok keyifli geçti.. Sizin de kulaklarınızı çınlattık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 269
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

59

• MuRDoC_111

10

• Selman

22

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Öncelikle Mehmet Bey'le tanıştığımızı söyleyebilirim Özden :) Hatta aynı masada oturduk. Çok keyifli geçti.. Sizin de kulaklarınızı çınlattık :)

iyi mi andınız bari helincim ?? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben ayaküstü son anda tanışabildim. Çok güleryüzlü bir insan .. Şikayetçi olduk senden . Fanatik FB li diye :D

şimdi ben bi yorum yaptım ama buraya yazamıyorum .. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyi mi andınız bari helincim ?? :)

valla seni çok sevdiğimizi kendisine anlattık :) senden konuşurken devamlı gülümseyerek konuştuk.. anla artık :) kendisine de sor istersen :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

anlatsanıza bülent naaptınız dün.gittiniz mi nasıl geçti.biz gitmedik de.. :)))

valla Özden, zaten mekana girer girmez yeni guzuları görünce gözlerimiz döndü :D gerçi benim gözüm 3.5 saatlik yolculukta dönmeye başlamıştıda Allah tan yolda Helin le Toros Beye rastladım yoksa bulamazdım yeri, ama yer de araçlarda muhteşemdi valla evlenecek olmasam direk yeni 6 alırım yada siz düğün hediyesi olarak yeni 6 yollayın bana :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama hakkaten çok güleryüzlü çok harika biri Mehmet Bey.. Hatta bazı anılarını da dinledim showroom'da yaşadığı :) hakkaten baya keyifli geçiyor olmalı orası :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla Özden, zaten mekana girer girmez yeni guzuları görünce gözlerimiz döndü :D gerçi benim gözüm 3.5 saatlik yolculukta dönmeye başlamıştıda Allah tan yolda Helin le Toros Beye rastladım yoksa bulamazdım yeri, ama yer de araçlarda muhteşemdi valla evlenecek olmasam direk yeni 6 alırım yada siz düğün hediyesi olarak yeni 6 yollayın bana :D :D

ya zaten Allah'ın sevdiği kuluymuşun... o trafkte, o akşam trafiğğinde adım adım gidilen yolda nasıl karşılaştık inanıulmaz bişey yaaa :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ya zaten Allah'ın sevdiği kuluymuşun... o trafkte, o akşam trafiğğinde adım adım gidilen yolda nasıl karşılaştık inanıulmaz bişey yaaa :)

ben yakalarım bi daha minibüslere o kadar yaklaşma
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne demek derhal  ;D bende diyodum çecuğun evlilik hazırlıklarında yardımcı olamadık bari üyelercek birleşip bi 6-3 bilemedin 2 hani olmadı aksesuar falan alalım diyodum..  ;D

ama araçları bizde görmedik ya daha iyi heyecan var bizde yani...  :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ne demek derhal  ;D bende diyodum çecuğun evlilik hazırlıklarında yardımcı olamadık bari üyelercek birleşip bi 6-3 bilemedin 2 hani olmadı aksesuar falan alalım diyodum..  ;D

ama araçları bizde görmedik ya daha iyi heyecan var bizde yani...  :krrsz:

makyajlı at vites topuzu hediye edin yeter bana :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hemen kısa bir bilgi. Yeni araçların tümü bir aksilik çıkmazsa 14 Haziran'da Istanbul da,  18 Haziran a kadar da bayilere dağıtılmış olacakmış ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama hakkaten çok güleryüzlü çok harika biri Mehmet Bey.. Hatta bazı anılarını da dinledim showroom'da yaşadığı :) hakkaten baya keyifli geçiyor olmalı orası :)

hakkaten helin düşünsene showroom un en yeni elemanı benim ve 5 seneliğim... bir gün mutlaka bekliyorum sizi demücahit abi gibi çat kapı yapıverin..  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...