Jump to content

Mazda Avrupa ve Mazda nın Türkiye deki geleceği

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

maşallah arkadaşlar üçünüzde dirhem çekirdek çıkmışsınız  :nazar:  da  bu araç fotolarını kim çekti acep ?  :fiuw:

Sağolasın. Dıştan ben içten Bülent neden ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 269
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

59

• MuRDoC_111

10

• Selman

22

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

kara gölge olmuş detay göremedik de.. neyse olcak o kadar de mi..  :D

Ağır konuklar arasında fotoğraf çekmek çok kolay değildi gecenin bir vakti :D Aceleye gelmesi normal :D ama zaten fotoğraflar bence hakikaten çok yeterli olmuyor. Aracı görünce anlayacaksın ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel bir gece olmuş,gelemediğim için daha çok üzüldüm şimdi.

Tolga, patronunuzun Mazda6 sını garajda gördüm ama gecede tanışmak kısmet olmadı bana ama senin de  kulaklarını çok çınlattık :) Biz de isterdik aramızda olmanı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

kara gölge olmuş detay göremedik de.. neyse olcak o kadar de mi..  :D

valla birde her yandan vuran ışık vardı aracın içini cekerken bile bi yandan gölge yapıp ısıgı kesmeye calışıodum :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet projektörler ciddi problemdi ama bunlar sorun değil. İnşallah 15 Haziran'da gündüz gözüyle çok daha güzel bir şekilde görebileceğiz aracı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazdalarda siyah tamamen siyah ön göğüs dışında alternatifler gelecekmi.? Çift renk kombinasyonları mesela bej gibi :)

Böyle bir bilgi edindinizmi toplantıda?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tolga, patronunuzun Mazda6 sını garajda gördüm ama gecede tanışmak kısmet olmadı bana ama senin de  kulaklarını çok çınlattık :) Biz de isterdik aramızda olmanı

Evet Burak ben de çok istedim ama bir daha ki sefere artık.Bu arada Mazda Türkiye Genel Müdürü'nün değiştiğini biliyor muydunuz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet Burak ben de çok istedim ama bir daha ki sefere artık.Bu arada Mazda Türkiye Genel Müdürü'nün değiştiğini biliyor muydunuz?

Sabah gazetesinde okudum . Citroen'in Genel Müdürü geliyormuş. Zaten şu andakinin geçici olduğunu tahmin ediyorduk.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konunun derli toplu olması açısından dün akşam ile ilgili detayları aşağıdaki konuda paylaşacağız sizlerle arkadaşlar.

http://www.mazdaclubtr.com/forum/mazda-genel/5-haziran-2008-mazdanin-bu-tarihi-gunune-mazdaclubtr-olarak-taniklik-ettik-t9453.0.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tanıtımın en iyi yollarından biri de sponsorluktur. Özellikle dizilerde sponsorluk yaparak kullanıma verilen araçların ekranda sık sık görülmesi araca olan talebi oldukça etkiliyor. Acaba Mazda bunu yapacak mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu günkü sabah gazetesinde Mazda Lansmanı ile ilgil,i haber altında MERMERLER' in de yapmış olduğu bir açıklama vardı... Özetle hala Mermerlerin Dİstribütör olduğunu, satış haklarının kendilerinde olduğunu iddia etmişler ve Davaların sürdüğünü belirtmişler... Kolay pes etmeyecekler gibi... Cherylerden sonra daha bir anladılar Mazda' nın kıymetini sanki...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bu günkü sabah gazetesinde Mazda Lansmanı ile ilgil,i haber altında MERMERLER' in de yapmış olduğu bir açıklama vardı... Özetle hala Mermerlerin Dİstribütör olduğunu, satış haklarının kendilerinde olduğunu iddia etmişler ve Davaların sürdüğünü belirtmişler... Kolay pes etmeyecekler gibi... Cherylerden sonra daha bir anladılar Mazda' nın kıymetini sanki...

bırakacaklarda çamura yatıyolar işte giderayak :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de okudum. Neymiş hala distribütörlük antlaşması devam ediyormuş. Onlara kim araç gönderecek merak ediyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de okudum. Neymiş hala distribütörlük antlaşması devam ediyormuş. Onlara kim araç gönderecek merak ediyorum..

Mazda Mars co.  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onların anlaşmasının Mart/2007 de bittiğini dünya alem biliyor daha bir sene öncesinden. İddia farklı, "Mazda Türkiye" isim hakkı konusu davalık...

Yok abi Sabah gazetesinde direk dist. devam ediyor diye haber var

http://sabah.com.tr/haber,7033C978C510464DAA8783AE973F277C.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...