Jump to content

Mazda Avrupa ve Mazda nın Türkiye deki geleceği

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bi denk gelemedim şu reklamlara ya, bunda kesin son 10-15 gündür tv seyretmememin etkisi var diye düşünüyorum :D

Kesin :D Ama yakında rüyalara da reklam vereceklermiş o zaman görürsün inşallah :D

Yine de izlemek istersen reklamı ;

http://www.theallnewmazda6.com/en-GB/Top-Navigation/Watch-the-TV-ad/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 269
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

59

• MuRDoC_111

10

• Selman

22

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Mazda Avrupa işi sıkı tutuyor. Internet reklamlarına da başlamışlar. Bizim ilk mesajdan sonra çıkan Google Reklamlarında paso Mazda6 çıkıyor bende :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ii ya reklam cok önemli.. dandik kia bile şu son 2-3 yıldır daga taşa reklam vererek, her türlü organizasyona sponsor olarak dünyanın aracını sattı.. yaptıgı baska bisey yok, sadece reklam..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pazarlama ekibi hakikaten iyi bir iş çıkartıyor.. Her mecrada Mazda reklamlarına rastlamak mümkün artık. Bu konuda para harcamaktan da çekinmedikleri kesin. İnternette artık Mazda ile ilgili her aramada  muhakkak yeni oluşum veya modelle ilgili bir reklam görmek mümkün.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

eskilerden şikayet ediyolar,yeni fiyatlardan haberleri yok çünkü..şimdide onun için mazda almak istemediklerini söylüyorlar..

Yazık ya markayı bu hale düşürdüler ya vallahi yazık :( Eskiden Mazda denilince bi tarafı düşerdi herkesin, şimdi Mazda kaliteyi daha bile arttırmışken o zamanlar piyasada dandik diye kimsenin yanaşmadığı Kia, Hyundai, Dacia, Daewoo(Chevrolet) gibi markalar peynir ekmek gibi satılır hale geldi. Sebep iyi pazarlama ve akıllı bir yönetim. Hatta daha da önemlisi milletçe her konuda en çok önem verdiğimiz arkası sağlam imajı... Mazda'yla eski distribütörün çizdiği imajı düzeltmek çok zor ve ciddi bir çalışma, uzun bir süreç gerektiriyor. Aylardır yapılan çalışmalar ne kadar bilinçli yapılıyor bilmiyorum ama Mermerler'den pek farklı değil durum halen...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şahsen Mazda çok satmış,az satmış beni hiç ilgilendirmiyor.Aslına bakarsak yollarda nekadar az benim araçtan görürsem dahada iyi benim için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi Mazda'nın iş hacmi ne kadar genişlerse o kadar ikinci eli yükselir, aksesuar seçeneği artar, parça stokları çoğalır. Ayrıca satıştan önemlisi servis sorunu. Servislerin çoğu ilgisiz ve bilgisiz duyduğum kadarıyla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi Mazda'nın iş hacmi ne kadar genişlerse o kadar ikinci eli yükselir, aksesuar seçeneği artar, parça stokları çoğalır. Ayrıca satıştan önemlisi servis sorunu. Servislerin çoğu ilgisiz ve bilgisiz duyduğum kadarıyla.

Ben kendi adıma konuşuyoru.Şahsen ben zırt pırt araba değiştiren biri değilim.O yüzden satışla ilgi fazla problem yaşıcağımı düşünmüyorum.Şu anda bence 2.el fiyatları fena değil bence.Servislerle ilgi şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.Hatta diğer markalrın servislerinden daha sorunsuz olduğunu düşünüyorum.Servis'e gittiğimde günler sonrasına randevu verilmiyor.Arabamın yanında rahatcana takılıyorum.Şimdiye kadar parça sıkıntısı yaşamadım.(tabi önemli bir arızası şimdiye kadar olmadı)Fakat diğer markalarda böyle şeyler duymadım değil.O yüzden kafama takmıyorum.Kafasına takıcak biri varsa oda Mazda'dır.Ne yaparsa kendine yapar.Ben halimden memnunum şimdilik.Düşünüyorumda etrafda Reno kadar çok Mazda olsa, buradan kaç kişi Mazda kullanır.Nerde çokluk orda b..kluk bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ekleme:Tabi yazdıklarımdan Mermerlerden memnundum anlamı çıkmasın.Fakat Mermerler gitti ne oldu.Halen Dizel araç,yada farlı motor seçeneklerinden haber yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servislerin ilgi ve bilgisinin yetersiz olduğu durumlarda japon mühendislerin duruma el attığını biliyorum ya :D www.sikayetvar.com sitesinde 1 tane mazdadan şikayet vardı onu da japon mühendisler incelemeye almışlardı :D bilmiyorum o şikayet duruyomudur yerinde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Doğu sağolsun her hafta Mazda ile bir olay yaşıyor.Geçenlerde meşhur bir yağ olayı yaşamıştı.RX 8 'le sevis'e gittip yağ yok cevabı almıştı.Dünde bana bir olay anlattı inanamadım.Genellikle şiirket ad vermem fakat bu olayda çok kızdım.Geçenlerde Honda S2000 hayranı bir tanıdığı ,Doğunun RX8 'ni görüp hayran kalmış ve cebine parasını koyup Koşuyolu Merser'e gitmiş.Admın ordan aldığı cevap''Abi hiç tavsiye etmiyoruz.!00.000'den sonra motor arzı yapıyor,bitiyor motor '' şeklinde cevap almış.Bilen biliyor Merser artık Mazda satmayıp Chery satmaya başladı.Sadece Mazda servisine devam ediyor.Daha düne kadar göklere çıkardıkları Rx8'i ,Mazdayı baltalamak amacıyla kötülüyorlar.Şimdiki Mazda distribütörü böyle konulara bence dikkat etmesi lağzım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat, o konuyu bana da anlattı ben de inanamadım. Merser'in öyle birşey demesi benim de garibime gitti. Herşeyi bir kenara bırak aracın 100.000 km garantisi var. Güvenmeseler o garantiyi verebilirler mi ?

Bora gelince daha detaylı cevaplar ama bildiğim kadarı ile bu araçların motorunun gitmesinin tek sebebi bilgisiz ustalarmış. Yoksa hiçte kısa ömürlü motor felan değil wankel motorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...