Jump to content

Mazda 323 Far Kiti

mücahit55
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Nereden bulunur bilmem ama hepsi çok güzeller :D bu arada başlığı Mazda 323 olarak yazsaydınız bilgisi olanlar konuya daha çabuk dahil olabilirdi sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nereden bulunur bilmem ama hepsi çok güzeller :D bu arada başlığı Mazda 323 olarak yazsaydınız bilgisi olanlar konuya daha çabuk dahil olabilirdi sanırım.

kusura bakmayın mazda 323 yazacaktım yanlışlık olmuş :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla kusura bakma yardımcı olmayacak ama abiler süper iş çıkarmış. hele bahsini ettiğin 30. saniyedeki abi bambaşkaymış.

abi istese trafikte göz de kırpıyordur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

far acma kapama düğmesine sürekli bas çek yaptıgında boyle motorlar cıldırıp kafayı yiebiliyor. ama istediğin farı istediğin şekilde yarım acma birini acma kapama vs hepsini yapman için chip yazan bir arkadaş vardı maliyeti 500 tl gibi birşeydi sanırım. eskiden bu araç sahibiyken ilgilenmiştim hatta bilgisayarıma şemasınıda kaydetmiştim bulursam atayım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Farların çapraz olarak çalışması için butonu hızlı şekilde aç kapat yapmanız yeterli ancak yarım açık dursun isterseniz fotoğraftaki sigortayı sökün ve daha sonra motor üzerinden manuel ayar yapın böylelikle module gerek kalmıyor. :))

IMG_3675.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...