Jump to content

2. Nesil Mazda 6 Buji (LPG)

peaceseller
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba,

LPG'li 2009 Mazda 6 aracım için NGK buji baktım. Fakat NGK nın güncel kataloğu ile 2013 yılına kadar çıkardığı kataloğunda farklılıklar var ve kafam karıştı. Her iki katalogda aracıma karşılık iki ayrı satır görüyorum. Güncel kataloğa bakacak olursam ILTR6A-13G her iki satırda da LPG için önerilmiş, bunu bulsam tamam ama bu buji hiçbir yerde bulunmuyor, LPG5 ise mevcut. Eski kataloğa göre 09.07 sonrası 2.0 motora önerilen LPG5 bujisi acaba uygun olur mu? Eski katalogda da alt satırda yine 06.05 sonrası 2.0 için ayrı olarak ILTR6A-13G verilmiş. İçinden çıkamadım.

zVpndj.png

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba aracınızın orjinal bujisi olan

ILTR5A-13G    

takabilrisiniz.    

45 tl x 4 adet   = 180 tl gibi  bulabilirsiniz  piyasada.   daha uyguna da bulmanız bir ihtimal..

sizin aradığınız 6A  bujisi 1 numara daha soğuk buji olarak geçer ve gerçekten Türkiye'de değil, dünyada bile bulmanız zor.. aracınızın orjinal bujisi olan 5A takın.   memnun olursunuz. pişman olmazsınız.    içiniz rahat olsun.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba aracınızın orjinal bujisi olan

ILTR5A-13G    

takabilrisiniz.    

45 tl x 4 adet   = 180 tl gibi  bulabilirsiniz  piyasada.   daha uyguna da bulmanız bir ihtimal..

sizin aradığınız 6A  bujisi 1 numara daha soğuk buji olarak geçer ve gerçekten Türkiye'de değil, dünyada bile bulmanız zor.. aracınızın orjinal bujisi olan 5A takın.   memnun olursunuz. pişman olmazsınız.    içiniz rahat olsun.. 

Teşekkürler. Ben bugün araştırmaya devam ederken, bujimarket.com diye bir sitede 6A bujisini buldum, sipariş verdim. Ardından telefon ettim, bugün kargoya vereceklerini söylediler. Tanesi 38 TL + 7 TL kargo.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...