Jump to content

Hangi Marka LED - LCD TV'yi Kullanıyorsunuz ?

İlhan
 Paylaş

50 oy

1. 1. Hangi Marka LED - LCD TV'yi Kullanıyorsunuz ?

• Sony
      5
    • Philips
      8
    • Samsung
      12
    • LG
      15
    • Toshiba
      1
    • Sharp
      0
    • Panasonic
      5
    • Pioneer
      0
    • Vestel
      4
    • Beko
      0
    • Arçelik
      2
    • Diğer
      2

Tavsiye Edilen Mesajlar

İnat ettim halen tv almadım... Geri adım atarak dedim sen beni ne zaman bırakırsan. Bende seni  o zaman bırakacağım dedim. :fiuw:

Ama artık film filan izlerken bayağı bir ızdırap oluyor. Özellikle gece sahnelerinde filan çok zor seçiliyor.. Hele ki oyuncu bir siyahi ise, görmek imkansız. :D Artık tahmin yürütüyoruz o tür sahnelerde ailecek..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şuan ülkemizde çoğu tüketici vestel alıyor. Samsung bu fiyat politikası ve sınırlı stokla lg' nin ekmeğine kaymak sürüyor.  Bu anket benim için iyi oldu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06.07.2017 at 12:01, Ali :

Şuan ülkemizde çoğu tüketici vestel alıyor. Samsung bu fiyat politikası ve sınırlı stokla lg' nin ekmeğine kaymak sürüyor.  Bu anket benim için iyi oldu.

Genişlet  

Vestel fiyat performans cihazı olarak tercih ediliyor sanırım. 

Yakın zamanda yakın çevremden 2 kişi Vestel aldı, iksininde tercih etme önceliği, rakiplerine göre uygun olan fiyatı..

Lakin izlerken kendi televizyonum ve beklentilerimle karşılaştırdığımda, gördüğüm sıkıntılar mevcut. 

Görüntü netliği, canlı olmayan renkler.

Gece görüntülerinde kayıplar.

Piksel kırılmalar, futbol maçlarında gördüğüm gölgelenmeler..

Daha 1 yılı doldurmamasına rağmen ekranda mürekkeb dağılmasına benzer gölgelenmeler..

Kumandanın çabuk dağılması. (İki evde de küçük çocuk yok)

Her iki kişide de benzer ortak bulguları gördüm..

Not: Modellerini hatırlamıyorum ama 2200-2500 lira aralıklarında aldıkları 102-105 " arası Led tv...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@İlhan Abi onlar biraz şansız tarafta kalmış. :( Ben bu ürünlerden 100' lerce satıyorum ama dönüş olarak bu şekilde bir şey almadım. Elektronik şans işi olduğu kesin. :) Görüntü kalitesi seri olarak çok değişkenlik gösterdiğini belirteyim. Vestel fiyat ve özellik olarak bakıldığında kağıt üzerinde çok iyi kalan ürün.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06.07.2017 at 13:28, Ali :

@İlhan Abi onlar biraz şansız tarafta kalmış. :( Ben bu ürünlerden 100' lerce satıyorum ama dönüş olarak bu şekilde bir şey almadım. Elektronik şans işi olduğu kesin. :) Görüntü kalitesi seri olarak çok değişkenlik gösterdiğini belirteyim. Vestel fiyat ve özellik olarak bakıldığında kağıt üzerinde çok iyi kalan ürün.  

Genişlet  

Televizyon almaya niyetlendiğimde seni bezdireceğim o zaman. :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06.07.2017 at 13:44, Ali :

Sıkıntı yok abim. Ama bir ay dokunma malum fiyatlar oturmadı :D  

Genişlet  

Yok yok merak etme..Benim plan hedef seneye yaza inşallah.

Tabi mevcut TV beni bırakmazsa bu söylediğim. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence elektronik işi biraz şans ilk aldığım tv sony 3d idi. 3d filmleri pilli gözlüklerle izlemek rahatsız ediyordu. 55 inç Lg aldım onların gözlük yapısı klasik 3d mantığına dayandığından izlerken çok rahat ve keyifli.sonuçta her iki markayı yıllardır kullanıyorum klaslarına göre ikisindende memnunum.iyi forumlar

ASUS_Z012S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Online video, dizi vs izleyenler için şu anda marka ne olursa olsun Android tabanlı olanlar güzel bence.

Vestel aldım bende geçtiğimiz yıl fakat browser arayüzü ve hareketi hiç keyif vermiyor. Görüntü kalitesi ve diğer özellikleriyle ilgili bir sıkıntım yok çok şükür.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

LG kullanıyorum fakat kimseye tavsiye etmem. Akilli kumanda bozuldu servise verdik 6 ay sonra alabildik. Hizmet sıfır canınız sikilsin istemiyorsanız uzak durmaniz tavsiye olunur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Dövizdeki kur artışından ötürü, önümüzdeki günlerde çok ciddi zamlar gelebilir. Şu an firmalar stoklarındaki malları eritiyorlar. Bu konuda uzmanlık alanı özellikle TV'lern olan @Ali daha çok bilgilidir.

Bilmiyorum Dünya kupası maçları ne zaman başlayacak ama, o dönemlerde belki bir takım kampanyalar promosyonlar olabilir TV'lerde. Ama o sürece kadar ürünlere ciddi zamlar gelebilir diye düşünüyorum.

Tv almayı düşünen varsa elini çabuk tutsun derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Abilerim, Kardeşlerim herkese merhaba,

Çoçuğun yaramazlıkları sonucunda 6 yıldır kullandığım LG tv dün muhtemelen ekran kartı ömrünü tamamladı diye düşünüyorum.

Ekranda dikey olarak mor beyaz yeşil renklerde çizgiler oluştu. Dün arkasını açıp kabloları takıp çıkardıktan sonra çalıştı ama sabah tekrar aynı hatayı verdi. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Bende araştırma yaparken şu anda güncel olan Bim'in JVC(artık Vestel üretiyormuş) ürününü satılığa çıkaracağını duydum. Ürünün linkini aşağıda sizlerle paylaşıyorum. Bu ürün alınır mı görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24.05.2018 at 11:01, Kingcool :

Abilerim, Kardeşlerim herkese merhaba,

Çoçuğun yaramazlıkları sonucunda 6 yıldır kullandığım LG tv dün muhtemelen ekran kartı ömrünü tamamladı diye düşünüyorum.

Ekranda dikey olarak mor beyaz yeşil renklerde çizgiler oluştu. Dün arkasını açıp kabloları takıp çıkardıktan sonra çalıştı ama sabah tekrar aynı hatayı verdi. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Bende araştırma yaparken şu anda güncel olan Bim'in JVC(artık Vestel üretiyormuş) ürününü satılığa çıkaracağını duydum. Ürünün linkini aşağıda sizlerle paylaşıyorum. Bu ürün alınır mı görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Genişlet  

Smart tv olduğuna dair de bir işaret yok. Şahsen bu saatten sonra Smart olmayan bir tv almazdım.

Eğer sadece tv izleyeceğim Smart ile filanla işim olmaz diyorsanız olabilir ama fiyatıda özelliklerine göre çok uygun değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnternette şöyle bir baktığımda bayağı bir konuşulan, tartışılan ve tavsiye edilen model olarak gözüküyor.

Smart Tv özzelliği var gözüküyor bu arada.

Şöyle kısa bir panel yan açı performansı videosu var görüntü için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25.05.2018 at 06:00, İlhan :

İnternette şöyle bir baktığımda bayağı bir konuşulan, tartışılan ve tavsiye edilen model olarak gözüküyor.

Smart Tv özzelliği var gözüküyor bu arada.

Şöyle kısa bir panel yan açı performansı videosu var görüntü için.

Genişlet  

@İlhan abi günaydın valla ilk gittiğim için aldım : ) baya bir kişi gelmişti hatta Tv 'yi alırken telefonla arayıp soranlar oldu. Tam fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum. İnşallah bir aksilik olmadan kurdurup izlemek nasip olur diyelim. Bu arada her Bim'e 1 adet geliyormuş almayı düşünen arkadaş olursa hızlı hareket etmesi lazım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25.05.2018 at 06:30, Kingcool :

@İlhan abi günaydın valla ilk gittiğim için aldım : ) baya bir kişi gelmişti hatta Tv 'yi alırken telefonla arayıp soranlar oldu. Tam fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum. İnşallah bir aksilik olmadan kurdurup izlemek nasip olur diyelim. Bu arada her Bim'e 1 adet geliyormuş almayı düşünen arkadaş olursa hızlı hareket etmesi lazım...

Genişlet  

Haydi hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan inşallah kardeşim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25.05.2018 at 07:56, Kingcool :

Eyvallah abi saol varol...

Genişlet  

Bende 55" cihaz bakıyorum.

Aklımda bakalım Samsung 55MU8000 serisi var. Takip ediyorum şimdilik, indirim/promosyon filan olduğunda alma niyetindeyim bu yıl içinde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...