Jump to content

Cam Fıskiyesi Hortumu Tüm Kaputun Altını Islatmış ! Otomobil Çalışmıyor

mazda pilotu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ön camı temizlemek için fıskiyeyi çalıştırdım.su gelmiyordu kaputu açıp içine baktığımda fıskiye hortumu çıkmıştı ve su kaputun içini ıslatmıştı ondan sonra araba stop edip birdaha çalışmadı.sebebi ne olabilir.bilgisi olan paylaşabilirmi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle cam suyunun bileşimini öğren. Donmayan cinsten bir kimyasal cam suyu ise bir yerde kısa devre sonucu bağlantılardan birinin yanmasına, bir yada birden fazla sigortanın yanmasına sebep olmuş olabilir. Örneğin benim alarmın sesini sağlayan akü yanındaki o kırmızı top şeklindeki ses cihazının bahlantısının birisini çıkardığımda alarm susuyor ancak ateşlemede yapmıyor marş bastığı halde. Bu da aracın ateşleme bağlantılarının ne kadar hassas bir hattan oluştuğuna bir örnek. Tüm sigortaları ve suyun etkilediği bağlantı noktalarını kontrol et derim. Sorunu bulmadan marşa basman kıvılcıma yada akünün hızla boşalmasına sebep olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla çok uğraştım marşıda yordum epey.malesef çalışmadı.su kaput içi sol tarafını ıslatmış.karbiratör,hava filtresi falan ıslanmıştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaputu açıp kurumasını beklemekten başka çareniz yok. Akü kutup başını sökseniz iyi olur bu durumda, daha fazla kısa devre olmaması için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...