Jump to content

Koeru'nun Mazda'nın Ürün Gamında Yeri Neresi?

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Frankfurt Motor Show'da bugün görücüye çıkacak Mazda Koeru'nun CX-4 diye adlandırılması bekleniyor.

Crossover SUV kategorisinde olacağı ve bundan önceki modellerde kullanılan platformların baz alınmayacağı açıklansa da; Mazda Koeru, Mazda CX-5'in ölçülerine çok yakın.

4600 mm uzunluğa ve 2700mm dingil mesafesine sahip olan Koeru'nun, Coupe - SUV tarzıyla Mazda CX-5 ile Mazda CX-3 arasında bir yere konumlandırılması bekleniyor.

Seri üretime hazır halininse gelecek yıl sonbahar'da Paris otomobil fuarında görücüye çıkması bekleniyor.

mazda-concept-iaa-asx-0031.jpg

mazda-concept-iaa-asx-0033.jpg

mazda-concept-iaa-asx-0034.jpg

mazda-concept-iaa-asx-0035.jpg

mazda-concept-iaa-asx-0037.jpg

mazda-concept-iaa-asx-0041.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ürün gamının neresinde bilemedim ama mükemmel olmus.in. 2.2değilde 2.0 dizel motor ile gelir..

ha öle bi motorları yok oda ayrı))

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

artık ürün gamı da segment de kalmadı gibi. "katı olan her şey buharlaşıyor"

misal bmw 2 serisi 4 serisi falan var artık nereye konumlandıtılıyorlarsa?

neyse efenim

bunlat bizim işimiz degil..

araç ise şahane olmuş bence kim ne derse desin. bu tarz "otomobillere" zerre ilgisi olmayan beni bile kendine çekmiş durumda.

bu arada o x6 çakması mercedes nedir allasen. ne dalga geçtiler batıda. yakışmadı mercedese hakkaten..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

artık ürün gamı da segment de kalmadı gibi. "katı olan her şey buharlaşıyor"

misal bmw 2 serisi 4 serisi falan var artık nereye konumlandıtılıyorlarsa?

neyse efenim

bunlat bizim işimiz degil..

araç ise şahane olmuş bence kim ne derse desin. bu tarz "otomobillere" zerre ilgisi olmayan beni bile kendine çekmiş durumda.

bu arada o x6 çakması mercedes nedir allasen. ne dalga geçtiler batıda. yakışmadı mercedese hakkaten..

aynn öle ya x6 radikal bi tasarım..büyük jip ve konfor,lüx vb.için x5 vardı zaten bide buna sportifliği ekleyerek x6 yı cıkardılar.gayette güzel yaptılar..

ama koskoca mercedese x6yı taklit etmek yakısmamıs..önündeki yıldızı çıkar çin yapımı gelly fln sanarız

land rover'ı taklit eden lamb rover mı ne varmıs ya)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynn öle ya x6 radikal bi tasarım..büyük jip ve konfor,lüx vb.için x5 vardı zaten bide buna sportifliği ekleyerek x6 yı cıkardılar.gayette güzel yaptılar..

ama koskoca mercedese x6yı taklit etmek yakısmamıs..önündeki yıldızı çıkar çin yapımı gelly fln sanarız

land rover'ı taklit eden lamb rover mı ne varmıs ya)))

hocam ilk gördüğümde hani renault'yla isbirligi yaptılardı ya kangonun mu ne mercedes amblemlisi gibi hatırlayamadım ismini işte öyle bir sey zannettim:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biri Demişti şu cx-3 Mazda 3 şasesi kullansaydı diye, daha iyisini yapmışlar :) takdir ettim tasarımlar gittikçe daha bir güzel oluyor. Arka Tasarımı küçük dokunuşlarla bu kadar agresif göstermek maharet olsa gerek :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bu konu sosyal medyada konuşuluyor, yer yer tartışılıyor. Malum sosyal medya olunca yapılan yorumlarda çok sağlıklı olmayabiliyor.

Gelen yorumlarda buna Cx-4 demelisiniz. Niye uzatıyorsunuz, gereksiz bir modelmiş vs.vs....

Gelen yanıt şu şekilde. Kopyalıyorum...

Koeru konsepti üretime geçecek crossover modelden önemli izler taşıyor. Bu nedenle üretime geçen araçla birebir aynı tasarıma sahip olmayacak. Koeru konsepti, Yeni Mazda CX-3'ün platformuna göre daha büyük olduğu için üretim modelinde farklı bir kullanıcı kitlesine hitap edecek. Dolayısıyla her iki modelin de kendine has sevenleri ve sahipleri olacaktır. Üretime geçecek modelin, Japon kültüründe "4" rakamının negatif anlamlar çağrıştırması nedeniyle CX-4 olmayacağını söyleyebiliriz. İyi günler dileriz.

Bu arada her an birisi çıkıp, Mazda Cx-3,5 diyebilir. :D:geyik:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

varya cx3 gördük cx5gördük cx9 fotoları yakalandı onuda gördük..tabi bu konsept oldugu için daha marjinal görünüyor ama en beğendiğim bu oldu..buda ithal edilmeyen model çıktı))))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...