Jump to content

3.Nesil Mazda3 Led Far Uygulaması

ahmet07
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

1- far sipariş edersiniz

2- aracı satar power veya power sense alırsınız 

başka bir çözümü yok diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Merhaba arkadaşlar. Mazda 3 Reflex modellerde malum olduğu üzere kısa far mercekli bir halde kullanım kılavuzuna göre H11 ampüller kullanılmış. İnternette yaptığım araştırmalarda xenon yerine daha pratik bir uygulama ile led dönüşümün var olduğunu gördüm. Öncelikle böyle bir dönüşüm yapan arkadaşımız oldu mu ? memnuniyet durumu nedir? ayrıca kanaatinizi merak ediyorum sizce uygun olurmu ? Örnek olması için aşağıda bir link paylaşıyorum

http://turkish.alibaba.com/product-gs/car-accessories-12v-6000k-80w-8000lm-g5-led-headlight-h1-h7-h8-h9-9005-9006-h11-led-head-light-60303326455.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Muayenede sıkıntı olma ihtimali var. Ayrıca. Biraz zahmetli takmak çamurluğun içi filan sökülecek ama değebilir diye düşünüyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tavsiye etmem. Fakat ufak bir modifikasyonla H9 ampul kullanabilirsin. Halogen farlardan ben de sikasetciyim ve firsat bulunca bu sekilde yapmayi dusunuyorum. H9 biraz daha guclu biraz daha beyaz bir isik veriyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

H11 den H9 a geçmek çok bir şey değiştirmeyecektir fark olsa bile çok az olacaktır bence. Osram ya da Philips in özel halojenleri bundan daha fazla fark yaratır sanırım. Ancak led dönüşüm tamamen farklı beyaz ışık ve lümen değerleri farklı bir tarz ortaya çıkarabilir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Led ampul takmak isteyen arkadaşlar kesinlikle denemeden almayın. Ampulu osram night breaker ile değiştirmek için aksesuarcıya gittim osramın h11'i yokmuş illa led takayım dedi. bende görüntü için istemiyorum bana aydınlatma lazım dedim takalım dene dedi ve sonuç berbattı. 250 tl istediği led ampuller kendi ampullerinden bile berbat çıktı. bir kere ışık saçma sapan yönlere çok dağıldı. hatta 1 farı kendi farı olarak bıraktık kendi farı daha baskın çıktı. satıcıda şaşırdı bu işe...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...