Jump to content

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.

41NEJAT
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benim dileklerimi Oğuzhan önce davranarak yazmış.

Tüm Müslüman Türk aleminin mubarek kurban bayramını kutlarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun  arkadaşlar :)

Umarım herkes kazasız belasız keyifli bir bayram geçirmiştir ama yinede kim kaç saatte nereye gitti diye merak etmiyor değilim...

Önceki hafta İstanbul gişeler sapanca toplam 2,5 saatte gittim, otoban dolu diye e-5 e girdim, derince taraflarında e-5 i kazmışlar, paralel yol mahalle aralarından ilerledim ilk defa :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun  arkadaşlar :)

Umarım herkes kazasız belasız keyifli bir bayram geçirmiştir ama yinede kim kaç saatte nereye gitti diye merak etmiyor değilim...

Önceki hafta İstanbul gişeler sapanca toplam 2,5 saatte gittim, otoban dolu diye e-5 e girdim, derince taraflarında e-5 i kazmışlar, paralel yol mahalle aralarından ilerledim ilk defa :)

O tarafların bayram trafiğini iyi bilirim, bir bayram dönüşünde Gölcük'ten Körfez'e toplam 30 kilometrelik yolu 2,5 saatte gittiğimi biliyorum, zaten o bayramdan başka da izin kullanamadım...

:P

Bu bayramda ise evden işe/işten eve gittim geldim, trafik tenha ve akıcıydı gidiş dönüş 10 dakika sürmüyor...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Arkadaşlar kurban bayramınız mübarek olsun. Ailenizle mutlu ve huzurlu geçireceğimiz daha nice bayramlara İnşallah

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...