Jump to content

Yeni Mazda 3 Pişmanlık

Mazda333
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Komşulara bak, araç söküp takmayı biliyorlar :)

Ruslar o kadar kadin egemen bir millettir ki.. Traleybus den otobuse kadar suruculeri bayandir cogunlukla. her turlu meslekte erkeklerden daha on planda ve basarilidirlar. Hatta sirf bu yuzden bayanlar kendi aralarinda erkeklerinden bahsederken tek soru ile karsisindaki bayandan erkegi hakkinda tek cevapla yorum alir. O soru da sudur.. "  он рукой или головой ? " eli mi calisir kafasi mi ?  Genelde cevap "el" dir :) Anlayacaginiz uzere , sporda ,sanatta oldugu gibi tamir ,onarim becerilerine de sahiptir Ruslar. Cok sukur biz hem el hem kafamizla is yapabildigimizden Almanlar gibi tercih edilen erkek sinifindayiz Rusya'da )))   Konu topu topu bir arabanin on tarafini 2 kriko ile kaldirip 6 vidali motor koruma metalini sokmek olunca cocuk isi :) ozellikle de benim garajda 4 er tonluk 2 profesyonel kriko olunca )))))

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selam arkadslar 1 aylik mazda 3(motion) tecrubelerimi paylasayim.performans tatmin edici degil.yol sesi aliyor ozellikle bozuk yollarda cok rahatsiz edici.yakit soylenenden cok daha fazla 9 10 lt asagisina dusmedi hic.konfor normal.i-stop kafasina gore calisyor.en basitinden sag arka kapi cami patladi 2 hafta bekledim.birde bakimlarinin 6 ayda bir oldugunu duyunca iyice sogudum.satarken gunlerce beklemeniz ve zarar etmenizde cabasi.aracin biraz tatmin edici yani varsa o da goruntusu.ancak o da kirmizi ve powerlarda daha baskin.motion ve beyazlar o kadar dikkat cekici degil.benim icin en gusel yani direksiyon hissi keyif veriyor.ama bu kadar olumsuz yani varken onun da tadini cikaramiyorsun.acikcasi ben pisman oldum.konustugum bi kac kiside ayni seylerden sikayetci.bana bu saatten sonra teselli olacak tek sey yakit tuketiminin dusmesi olur.1000 km oldu.saygilar sevgiler iyi bayramlar...

dediklerinize aynen katılıyorum.2015 model mazda 3 ama arabadaki ses ve gürültü 20 yıl önceki teknoloji.çekişi çok zayıf arabaya bas bas gitmiyor.orta konsolda klima havalandırması bile yok 80.000 liralık arabada.zaten 2014 model ve sonrası yeni kasa mazda 3 almak başlı başına pişmanlık bence.yakıtı deseniz 100 km de ortalama gerçek değer 8 litrenin altına düşmüyor sakin kullanımda bile..bu sorunların hepsi ama 2013 model yeni kasa mazda 6 da çözülmüş.çok konforlu.sessiz.az tüketiyor gerçekten.şimdilik yeni kasa mazda 6 ların fiyatının daha da düşmesini bekliyeceğiz almak için başka çare yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vallahi bravo servise kadar gitmissiniz. Ayni olay bu yaz ortasinda yazlikta iken geldi basima. Sabah 7 de evden ciktim arabaya bindim ve tam calistirmak uzereydim ki sanirim sallanti ve kapi sesinden minik bir kedi ciyaklamaya basladi. Kaputu actim gorunmuyor bile yavrucak ama ses motorun altindan geliyor. 10 dakika kadar ne yapsam da cikaramadim, ulasamadim. Mecburen taksi cagirdim sehre ise oyle gittim. Esim ve birkac komsu araci garajda iki kriko ile onden kaldirip motor koruma metalini cikarmislar ve kediye nihayet ulasip disari cikarmislar. Sahsen ben motoru calistirinca kediye zarar verme ihtimalini dahi goze alamadim. 

benim aracın arka tarafında olunca biraz cesaretlendim,kedinin çıktığı yeri görüncede girebileceği en güvenilir yerde saklanmış :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ruslar o kadar kadin egemen bir millettir ki.. Traleybus den otobuse kadar suruculeri bayandir cogunlukla. her turlu meslekte erkeklerden daha on planda ve basarilidirlar. Hatta sirf bu yuzden bayanlar kendi aralarinda erkeklerinden bahsederken tek soru ile karsisindaki bayandan erkegi hakkinda tek cevapla yorum alir. O soru da sudur.. "  он рукой или головой ? " eli mi calisir kafasi mi ?  Genelde cevap "el" dir :) Anlayacaginiz uzere , sporda ,sanatta oldugu gibi tamir ,onarim becerilerine de sahiptir Ruslar. Cok sukur biz hem el hem kafamizla is yapabildigimizden Almanlar gibi tercih edilen erkek sinifindayiz Rusya'da )))   Konu topu topu bir arabanin on tarafini 2 kriko ile kaldirip 6 vidali motor koruma metalini sokmek olunca cocuk isi :) ozellikle de benim garajda 4 er tonluk 2 profesyonel kriko olunca )))))

O zaman garaja bak :D

bizim servislerde bile yok onlar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dediklerinize aynen katılıyorum.2015 model mazda 3 ama arabadaki ses ve gürültü 20 yıl önceki teknoloji.çekişi çok zayıf arabaya bas bas gitmiyor.orta konsolda klima havalandırması bile yok 80.000 liralık arabada.zaten 2014 model ve sonrası yeni kasa mazda 3 almak başlı başına pişmanlık bence.yakıtı deseniz 100 km de ortalama gerçek değer 8 litrenin altına düşmüyor sakin kullanımda bile..bu sorunların hepsi ama 2013 model yeni kasa mazda 6 da çözülmüş.çok konforlu.sessiz.az tüketiyor gerçekten.şimdilik yeni kasa mazda 6 ların fiyatının daha da düşmesini bekliyeceğiz almak için başka çare yok.

Çok beklersin daha seninki kedinin hesap 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2013 mazda 6 şimdiden 85-90 bin tl fiyata düştü daha da düşücek 2000 cc olduğu için fazla talep görmüyor.bekliyoruz düşünce 2010 mazda 6 yı inşallah 2013 mazda 6 ile yenileriz.mazda 3 e verecek 80000 tl keriz param yok benim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2013 mazda 6 şimdiden 85-90 bin tl fiyata düştü daha da düşücek 2000 cc olduğu için fazla talep görmüyor.bekliyoruz düşünce 2010 mazda 6 yı inşallah 2013 mazda 6 ile yenileriz.mazda 3 e verecek 80000 tl keriz param yok benim

Herhalde sen daha sıfır arabaya hiç binmedin vah vah

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada müjdeyi vereyim yeni mazda 6 2016 model 2.çeyreğinde 1.5 dizel otomatiği çıkıyor fiyatı da 100.00 tl gibi fiyat olucak bugünkü parayla

bundan sonra mazda özellikle türkiye gibi ülkeler için vergiden fazla etkilenmemek için 1.6 ve daha aşası 1.5 motorlarla gelecek müje duyurulur mazda severlere

2016 yazını bekleyiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada müjdeyi vereyim yeni mazda 6 2016 model 2.çeyreğinde 1.5 dizel otomatiği çıkıyor fiyatı da 100.00 tl gibi fiyat olucak bugünkü parayla

bundan sonra mazda özellikle türkiye gibi ülkeler için vergiden fazla etkilenmemek için 1.6 ve daha aşası 1.5 motorlarla gelecek müje duyurulur mazda severlere

2016 yazını bekleyiniz

Buna ilk önce sen inanıyormusun bugün mazda 3 power-sense 88500 olmuş hadi haklısın diyelim mazda 3' ü nasıl satacaklar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buna ilk önce sen inanıyormusun bugün mazda 3 power-sense 88500 olmuş hadi haklısın diyelim mazda 3' ü nasıl satacaklar

haklısınız fiyatlar da bir daralma kademeliolarak olucak .araç çok staılacağı için.power mazda 3 2015 model bugün 84.000 tl hepimiz mazda kullanıcısıyız soralım kendimize bu raç 84.000 tl yi hakkediyor mu? cevabı verdiğinizi düşünüyorum.1.6 benzinli ve 1.5 dizel motorlu mazdalar geldikçe fiyatta bir realite yani eder değer olucak.merak etmeyin mazda sever dostlarım 2016 dan itibaren tüm Mazdaların düşük  motorlu ve uygun fiyatlı gekicek az kaldı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 6 hiç bir şekilde 1.5 dizel üretilmeyecek.

En azından 2015, 2016, 2017'de.

2.2'ye devam

Dizel 3 gelsinde hele ona da şükür.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 6 hiç bir şekilde 1.5 dizel üretilmeyecek.

En azından 2015, 2016, 2017'de.

2.2'ye devam

Dizel 3 gelsinde hele ona da şükür.

2016 yazını bekleyelim görelim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2016 yazını bekleyelim görelim

Allah ömür verirse göreceğiz. Ama benim kaynağım sağlam.

Gökhan abinin kaynağını biliyorumda. Sizin şu kaynağı gerçekten merak ettim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elma ile armutu karşılaştırıp insanların tercihlerini küçümsüyorsunuz.

1. Mazda 3 ile Mazda 6 arasında sınıf farkı olduğundan aynı konforu beklemek zaten en baştan yanlış. Karşılaştırma doğru değil

2. Türkiye de ek vergiler sebebi ile hiç bir araç fiyatının ederi değil. Karşılaştırma yapacaksak o fiyata aynı donanım ve teknolojiye sahip araçları karşılaştırıp yorum yapmak gerekir.

3. Eğer tercih sıfır yerine aynı fiyata 2. El almak ise o zaman hiç araç hakkında yorum yapmayın zira o fiyata Mercedes, BMW de bulabilirsiniz

4. Eğer fiyatlar düşecekse sizin aracın fiyatı da düşecek. Bu açıdan bakınca kar etmek için fiyat düşsün derken siz de zarara uğrayacaksınız

5. Kurun bu kadar yukarı çıktığı ortamda fiyat düşüşü beklemek ne kadar mantıklı ?

6. Mazda henüz Türkiye'ye özel araç ürettirecek hacime sahip değil, bu sebeple bize sadece Avrupa'ya gelen paketler geliyor. Kısacası Avrupa da satılmayan hiç bir paketi satma şansımız yok. Gökhan da verdiği bilgileri Mazda Avrupa CEO su Jeff'ten aldığına göre 2017 de bile düşük hacimli Mazda6 şimdilik hayal ( keşke olsa ama görünen köy kılavuz istemez )

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elma ile armutu karşılaştırıp insanların tercihlerini küçümsüyorsunuz.

1. Mazda 3 ile Mazda 6 arasında sınıf farkı olduğundan aynı konforu beklemek zaten en baştan yanlış. Karşılaştırma doğru değil

2. Türkiye de ek vergiler sebebi ile hiç bir araç fiyatının ederi değil. Karşılaştırma yapacaksak o fiyata aynı donanım ve teknolojiye sahip araçları karşılaştırıp yorum yapmak gerekir.

3. Eğer tercih sıfır yerine aynı fiyata 2. El almak ise o zaman hiç araç hakkında yorum yapmayın zira o fiyata Mercedes, BMW de bulabilirsiniz

4. Eğer fiyatlar düşecekse sizin aracın fiyatı da düşecek. Bu açıdan bakınca kar etmek için fiyat düşsün derken siz de zarara uğrayacaksınız

5. Kurun bu kadar yukarı çıktığı ortamda fiyat düşüşü beklemek ne kadar mantıklı ?

6. Mazda henüz Türkiye'ye özel araç ürettirecek hacime sahip değil, bu sebeple bize sadece Avrupa'ya gelen paketler geliyor. Kısacası Avrupa da satılmayan hiç bir paketi satma şansımız yok. Gökhan da verdiği bilgileri Mazda Avrupa CEO su Jeff'ten aldığına göre 2017 de bile düşük hacimli Mazda6 şimdilik hayal ( keşke olsa ama görünen köy kılavuz istemez )

kusura bakmayınız haklısınız sınıflandırmalr kasalar farklı.sanırım sorun çözüldü.iyi günler herkese

Gökhan abinin kaynağını biliyorumda. Sizin şu kaynağı gerçekten merak ettim.

haklısınız kaynağım yok.kusura bakmayın.sanırım sorun çözüldü.herkese iyi günler

Allah ömür verirse göreceğiz. Ama benim kaynağım sağlam.

haklsınız kusura bakmayın.sanırım sorun çözüldü.herkese iyi günler

Herhalde sen daha sıfır arabaya hiç binmedin vah vah

haklısınız kusura bakmayınız.sanırım sorun çözüldü.herkese iyi günler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...