Jump to content

2015 Mazda Bakım Kampanyası 5 Ekim - 24 Ekim

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Eveet arkadaşlar bende Karabela'ya bugün bakım yaptırdım.Kampanyalı indirimli filan dendi ama pek indirimli gibi göremedim ama parayı verinde aldığım hediye çok makbule geçti  O0

;D

Yanlış yere açtık konuyu  :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 ekim tarihinde kampanya yı duyunca izmit yetkili servis mazda haldız a gittim ön amörtisör ve arka denge kollarını değiştireceğimi söyledim fiyat verildi tamam dedim ellerinde ön amörtisör ve arka denge kollarının teki olduğunu söylediler diğer denge kolunu sipariş ettiklerini geldiğinde haber vereceklerini söyleyip gönderdiler geçen gün parçanın geldiğini bildirdiler dünde servise gittim işlemler yapıldı arabayı teslim almaya gittim fatura kesildi ama anlaşılan fiyattan 120 tl fazlaydı amortisöre zam geldiğini yapacak bir şeyleri olmadığını söylediler itiraz ettim bu seferde amörtisörleri geri sökebileceklerini söylediler,sonuç olarak 120 tl fazla ödeme yapıp ayrıldım.........

Üçkağıtçılık. Mazda TR'ye bildirin bakalım birşey yapacaklar mı? Biz de Mazda TR'nin adam olup olmadığını öğrenmiş oluruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda tr ye bildirmeyi düşündüm ama bir yandan da ters düşmek istemiyorum,izmit haldız servis çalışanları gerçekten çok farklı insanlar hepsi iyi niyetli ve içten güler yüzlü ve yardım sever tek problem servis müdürü.fiyat bana verildiğinde amörtisörler ellerinde vardı ve ben işlemi yapın dedim eksik parça gelsin yaparız diyen servis müdürü her şekilde o farkı yansıtmaya bilirdi,şikayet durumunda o 120 tl yi her şekilde geri alacağıma inanıyorum ama bu şikayet sonucunda sonraki gidişlerimdeki zararları düşününce vazgeçiyorum :) problem servis müdürü derken sadece bu olay için demiyorum arabayı alalı 2 ay oldu bu süre zarfında 4 kez servise gittim konuşmaları hareketleri her şeyiyle servis müdürü itici bir insan bu sadece benim görüşüm değil muhabbet ettiğim diğer müşterilerde aynı şeyleri söylüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda tr ye bildirmeyi düşündüm ama bir yandan da ters düşmek istemiyorum,izmit haldız servis çalışanları gerçekten çok farklı insanlar hepsi iyi niyetli ve içten güler yüzlü ve yardım sever tek problem servis müdürü.fiyat bana verildiğinde amörtisörler ellerinde vardı ve ben işlemi yapın dedim eksik parça gelsin yaparız diyen servis müdürü her şekilde o farkı yansıtmaya bilirdi,şikayet durumunda o 120 tl yi her şekilde geri alacağıma inanıyorum ama bu şikayet sonucunda sonraki gidişlerimdeki zararları düşününce vazgeçiyorum :) problem servis müdürü derken sadece bu olay için demiyorum arabayı alalı 2 ay oldu bu süre zarfında 4 kez servise gittim konuşmaları hareketleri her şeyiyle servis müdürü itici bir insan bu sadece benim görüşüm değil muhabbet ettiğim diğer müşterilerde aynı şeyleri söylüyor.

Sonuçta 4 defadır sıkıntı yaşadığınız bir servise neden bir daha gitmeyi düşünüyorsunuz? Gitmeyin olsun bitsin, çalışanlar iyi olabilir, bu kadar duygusal bağ kurmaya gerek yok. Siz müşterisiniz, adam olsunlar. Bu kadar mecbur kalmayın bunlara, sömürmesinler insanları. Aracınızın garantisi yok birşeyi yok, koca İzmit'te Haldız'dan başka yaptıracak yer mi yok? Mazda TR ye servis müdürünü de şikayet edin gitsin, yapamayacaksa yapmasın müdürlük.

peaceseller tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@cemkorkut 5200mAh sanırım, akıllı telefonları 2 veya 3 kere tam şarj edebilir gibi. Bir de acil durum için LED fener var :)

Burak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet 5200mAh.. Hem fener hemde SOS ışığı olarak da kullanılıyormuş.. 1 kere şarj ediyor.. en güzel yanı içinden bir kaç başlık çıkıyor olması.. iphone 4 5 6, samsung vb diğer cihazlarla uyumlu başlıkları var. boyutu da çok kötü değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 kere şarj ederse dua edelim :)

Benim evde 10400 lük var , o 4 kere şarj ediyor oransal olarak bunun da 2 kere etmesi lazım. Kalite dersen bunların hepsi Çin üretimi az çok aynı şekilde çalışır gibi geliyor bana :)

Evet boyut da ideal, el çantası hatta cepte bile taşınabilir gibi..Anahtardan hallice :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...