Jump to content

2015 Mazda Bakım Kampanyası 5 Ekim - 24 Ekim

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

evet şimdi baktım geçen bakımda 85 tl olan mazda3 polen filtresi 100 tl olmuş.

Bundan 6 ay önce ki yani 02.04.2015 tarihinde ki TCMB Usd kuru 2,5985 TL'miş

Bu durumda 85 / 2,5985= 32,71 Usd yapıyor

Bu günün TCMB kuru= 3,0228

32,71 Usd x 3,0228 = 98,87 Lira (Güncel Fiyat)

Muhasebeci olunca ister istemeden böyle hesaplamalara giriyorum. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaris 120bin bakıma 740, 130bin bakıma 430 verdim. ki 130binde değişen tek şey yağ, ve iki bakım arasında 2 ay olmasına rağmen kabin filtresi :) 10binde değişecekmiş, len daha 2 ay oldu filtre mi kirlenir :D Getireyim mi yarisi Mazda servise :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim için bu hem iyi hem kötü haber gibi oldu. 120.000'e 300 km kaldı yani bakım istiyorum diyor aracım, kampanyada şahane olmuş lakin dolar kurunun artması ve yedek parçalara zam gelmesi kötü olmuş, yapacak bir şey yok paşa paşa gideceğiz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gaziantep mazda servisi çok kötü ya.

Kardeşim servis tecrübeni paylaşır mısın? Bende ay sonunda bakıma gideceğim. Elazığ servisinden hiç memnun kalmadım. Antep yapayım dedim, şimdi sen böyle söyleyince Mersin veya Adana yapabilirim servis bakıma?

Servis tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Gaziantep-Adana-Mersin servislerden en iyi hizmeti veren hangisi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar herkese merhaba aracım 3.nesil mazda 3 . Şu an yetkili servisteki kampanyalardan faydalanıp örneğin 10.000 bakımı için gerekli parçaları alsak ve ilerleyen aylarda, yetkili servisten aldığımı parçalarla bakıma gitsek olur mu?

10.000 bakımı için hangi parçalar değişmektedir?

Ne kadarlık bir fiyat farkı yada avantajımız olmaktadır? 

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar herkese merhaba aracım 3.nesil mazda 3 . Şu an yetkili servisteki kampanyalardan faydalanıp örneğin 10.000 bakımı için gerekli parçaları alsak ve ilerleyen aylarda, yetkili servisten aldığımı parçalarla bakıma gitsek olur mu?

Teşekkürler.

Forumda ki ortak konu başlığının altında birleştirdim.

Aynı benzer sorular sorulmuştu ama net yanıtı yok. Farklı görüş ve fikirler var. Bunun yanıtını en iyi size yetkili servis verecektir.

10 bin km düşük bir km olacağı için.

Yağ, Yağ filtresi ve Hava Filtresi değişir. Parçada %20 işçilikte %30 indirim var. Kanımca 300 lira gibi filan bir tutar çıkar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın ilk bakımı ve kampanya. İyi denk geldi :) 

Kampanyalar devam edersede. Kaldı ki benim tahminim devam etmesi yönünde. Bakımlarınızı kampanyalara denk getirebilirsiniz. Senede 2 defa kampanyaları oluyor. İlkbahar ve Sonbahar başlarında oluyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler.

Ben bundan bugün faydalandım. Gelecek bakımın malzemelerini satın aldım. İşçilikle birlikte tabii. Powerbankı da aldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kampanyalar devam edersede. Kaldı ki benim tahminim devam etmesi yönünde. Bakımlarınızı kampanyalara denk getirebilirsiniz. Senede 2 defa kampanyaları oluyor. İlkbahar ve Sonbahar başlarında oluyor.

Sonbahar ve ilk bahar kampanyaları tambakım zamanlarıma geliyor hep dediğiniz gibi hep böyle  devam eder umarım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardeşim servis tecrübeni paylaşır mısın? Bende ay sonunda bakıma gideceğim. Elazığ servisinden hiç memnun kalmadım. Antep yapayım dedim, şimdi sen böyle söyleyince Mersin veya Adana yapabilirim servis bakıma?

Servis tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Gaziantep-Adana-Mersin servislerden en iyi hizmeti veren hangisi?

Selamlar,

1-motor üzerindeki plastik korumayı takmayı unutmuşlar. ben birkaç gün sonra bagajda gördüm ve kendim taktım

2-bakımı sisteme girmeyi unutmuşlar. şehirler arası yolda yağ ve anahtar lambası aynı anda yandı ve gece yarısı idi. apar topar arabayı kenara çektim. kitapçığa baktım, yağa mazot karışmış yazıyor. yağı kontrol ettim normal. birkaç iyi tamirciyi aradım, arabayı direk servise çek dediler, çalıştırma dediler. kayseri Kırşehir arasındaydım ve gece yarısı ve ailece.aklıma mazda yol yardımı aramak geldi. aradım. konya zeki kaya otomotivden bir usta ile görüştürdüler. bakımı yaptırıp yaptırmadığımı sordular. yetkili serviste 1 hafta önce yaptırdığımı söyledim. gaz-fren pedalı ile birşeyler yaptırdılar ve lamba söndü. dedim ki, neden ?

dediler ki, resetlememişler.

şimdi yine bakım zamanı geliyor. acaba adanaya mı gitsem şeklinde düşünüyorum. Kahramanmaraşta maalesef servis bulunmamakta.

umarım yardımcı olmuşumdur

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

%20 parça indirimi varken  

debriyaj baskı balata ve rulman  takımı,  ve 3-4 tane yağ filtresi  alıp kenara koyayım dedim.   800 tl civarı tutuyor debriyaj

malesef montajı yapılmayan parçalara,  indirim uygulanmıyormuş.  sadece o an serviste araca montaj yapılan parçalarda geçerliymiş. 

bilginize 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar,

1-motor üzerindeki plastik korumayı takmayı unutmuşlar. ben birkaç gün sonra bagajda gördüm ve kendim taktım

2-bakımı sisteme girmeyi unutmuşlar. şehirler arası yolda yağ ve anahtar lambası aynı anda yandı ve gece yarısı idi. apar topar arabayı kenara çektim. kitapçığa baktım, yağa mazot karışmış yazıyor. yağı kontrol ettim normal. birkaç iyi tamirciyi aradım, arabayı direk servise çek dediler, çalıştırma dediler. kayseri Kırşehir arasındaydım ve gece yarısı ve ailece.aklıma mazda yol yardımı aramak geldi. aradım. konya zeki kaya otomotivden bir usta ile görüştürdüler. bakımı yaptırıp yaptırmadığımı sordular. yetkili serviste 1 hafta önce yaptırdığımı söyledim. gaz-fren pedalı ile birşeyler yaptırdılar ve lamba söndü. dedim ki, neden ?

dediler ki, resetlememişler.

şimdi yine bakım zamanı geliyor. acaba adanaya mı gitsem şeklinde düşünüyorum. Kahramanmaraşta maalesef servis bulunmamakta.

umarım yardımcı olmuşumdur

Teşekkürler kardeşim. Geçmiş olsun diyelim sana da. Mazda'da bu servis sıkıntısı nedir arkadaşlar ya? Mazda Türkiye Genel Müdürlüğü ne iş yapar acaba? Kalite denetimi diye birşey yok mu?

Bende geçen bakımda Elazığ Çelik Motor'a girmiştim orası da berbattı. Adamların sistem güncellemesinden haberi yok. Dedim güncelleme geldi onu da yapalım lütfen. Adam o nasıl oluyor diyor ?? !!

Bir arkadaş bu konuda bizi yönlendirirse memnun olurum. Gaziantep-Mersin-Adana, en iyi servisi hangisi acaba? Ona göre gideceğim. Umarım gene paramızla rezil olmayız. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sistem güncellemesini çok sevdiğim mazda servisi ustama kendim gösterdim.Servisin adını vermek istemiyorum.Bu konuda bir çok servis yetersiz.Kendim yapabilirim diyorsanız http://www.mazdaclubtr.com/topic/23234-3-nesil-mazda-3-infotainment-sistem-g%C3%BCncelleme-g%C3%B6rselli-anlat%C4%B1m/buradan faydalanabilirsiniz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yapmaya bende yaparım ama servis eliyle olsun istiyorum. Olurda yanlış bişey olur gibisinden riske atmiyim dedim. Bakalım bu bakımda inşallah sorun çıkarmaz da güncellemeyi yaparlar. Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, servis sonrası Genel Müdürlük falan arayıp "memnun musunuz?" diye soruyorlar mı?

Hani eğer öyleyse şikayetleri oraya iletsek bir faydası olmaz mı acep?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aranan kişiler var, sitede bahsettikleri de oldu ama son dönemde beni aradıklarını hatırlamıyorum. Belki örnekleme yapıyorlardır, denk gelmemiştir bana

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...