Jump to content

Mazda Türkiye SKYACTIV Mazda 2 Getirmeyerek Mevcut Kullanıcılarına Zarar Verir mi ?

ASencer
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Fiyat olarak Mazda 3 e yakın oluşu nedeniyle bunu alacak olan gidip Mazda3 alıyor bunlar satılmıyor... Küçük araçlar için başka teşvikler lazım, en azından MTV , kasko avantajı falan olmalıydı  malesef hiçbir avantajı yok bu aracın... Fiyatı Mazda3 kadar olunca şanzı zor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, emregc :

Fiyat olarak Mazda 3 e yakın oluşu nedeniyle bunu alacak olan gidip Mazda3 alıyor bunlar satılmıyor... Küçük araçlar için başka teşvikler lazım, en azından MTV , kasko avantajı falan olmalıydı  malesef hiçbir avantajı yok bu aracın... Fiyatı Mazda3 kadar olunca şanzı zor...

Skyactıv Mazda 2 çıktığı zamanlar. Birinci ağızdan bu aracın gelmeyeceği haberini üzülerek öğrenmiştik. Aynen seninde dediğin gibi maliyetlerden ötürü aracın fiyatı yüksek seyrettiği için. Mazda Türkiye bu aracı getirmeme kararı almıştı. 

Tamam araç için belirlenen fiyat "C" segmenti otomobil fiyatlarına yakın bir fiyat. Onu alacağıma bunu alırım vs..Doğru düşünce ve mantık.

Fakat sebep ne olursa olsun dediğim gibi. Bu araç getirilmeliydi ülkemize. Mazda 2  platformunda üretilen Cx-3'ü getirip 80 bin liradan başlayan fiyatlara satıyorsan. Kusura bakmasın kimse Mazda 2'de gelmeliydi.. Satsın, satmasın..Şirketin bir duruşu, imajı var... O araç Mazda bayilerinin şhowroomlarında olmalı. Benim "B" segmenti modelimde var diyebilmeli marka. Parası olana satsın en azından yahu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

52 dakika önce, İlhan :

Skyactıv Mazda 2 çıktığı zamanlar. Birinci ağızdan bu aracın gelmeyeceği haberini üzülerek öğrenmiştik. Aynen seninde dediğin gibi maliyetlerden ötürü aracın fiyatı yüksek seyrettiği için. Mazda Türkiye bu aracı getirmeme kararı almıştı. 

Tamam araç için belirlenen fiyat "C" segmenti otomobil fiyatlarına yakın bir fiyat. Onu alacağıma bunu alırım vs..Doğru düşünce ve mantık.

Fakat sebep ne olursa olsun dediğim gibi. Bu araç getirilmeliydi ülkemize. Mazda 2  platformunda üretilen Cx-3'ü getirip 80 bin liradan başlayan fiyatlara satıyorsan. Kusura bakmasın kimse Mazda 2'de gelmeliydi.. Satsın, satmasın..Şirketin bir duruşu, imajı var... O araç Mazda bayilerinin şhowroomlarında olmalı. Benim "B" segmenti modelimde var diyebilmeli marka. Parası olana satsın en azından yahu..

Yazdıklarına katılıyorum , Mazda2 satmayacak araç değil, hatta içine oturduğumda CX-3 den oldukça ferah gelmişti bana ve beğenmiştim aracı...

Mazda markasının duruşunu dikleştirirdi Mazda2  ancak Mazda3 lerin hepsinin satılması isteniyor sanırım , malum bizim için 120 hp üretiyorlar bu araçları satılmazsa Azerbaycan almaz onlar 125 AT gücü istiyor, Avrupalılarda nerden çıktı bu 120 likler madem vardı niye getirmediniz baştan der olmaz... :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese tekrar merhaba..

fiyat tan dolayı satılmıyor anlayısına hakveremememın nedenini bu yazının basında da belirttim..

aradaki fark dunyanın ıkı farklı ulkesinde de aynı oranda. yanı sımdı rusyada bır adamın aklına  mazda 2 almak yerıne mazda 3 almak gelmıyorda dunyanın tek uyanıgı bu fiyat farkını es gecerek mazda 3 secenı bız mıyız?

bu dusuk fiyat farkı dedıgımız sekılde mazda 2 den celdırıcı sekılde olsaydı dunyanın hıcbıryerınde mazda 2 olmaması gerekırdi..

saygılarımla.

iyi akşamlar.

bu arada su resımlerde gorunen arac 55 bın dolaylarında satılmaz mı dıyorsunuz?

fiat punto nun dolusu 60 bine satılırken ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...