Jump to content

Torque Tuning

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Esas sorun da bu listede zaten :)

Burada Türkiyede olmayan birçok araç var. Hatta Türkiyede olan araçlarda burada yok. Mesela Mazda3 ün hangisine karşılık geldiği açık değil..

Selman Abinin mesajı göz önüne alındığında Doch marka tuning için elverişlimidir ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 126
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

22

• redrock

10

• NeBiAnd

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

DOHC: bir terimdir. Üstten çift ekzantrikli motor yapısının İngilizce kısaltmasıdır. Dolaysıyla ona göre bişi söylenemez.

Onu biliyoruz da onu kasdettiklerini anlamadık :) Kısacası sizi bir ziyaret edeceğiz :D Bir Sedan Mazda3 , Bir HB Mazda3 bir de Mazda 6 gelse tam açıklayıcı olur. Araya bir de Astina GT alırız..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2. sorum şu. Bu tür uygulamaların motora bir zararı varmı kısa veya uzun vadede ? ve bu uygulama yapılırken aslında şu da yapılmalı diyeceğiniz birşey sözkonusu mu ?

Bu konuda bir tavsiyeniz var mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakalım bi ara belki uğrarız.İş çıkışı zor be Volkan.Ramazanda trafik ve çoğu kapatıyor o saatlerde.Tespit için nekadar süre gerek.? ona göre ayarlamaya çalışırım.Öğlen felan uğrarım belki ama Bülent ustamız bi süre vermeli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla süre aracın ECU'sünün nerede olduğuna bağlı biraz da... Eğer ulaşımı kolay bir yerdeyse 3 dakika da yeter, yok zor bir yerdeyse tesbit etmek daha uzun zaman alacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi burada yapan firmalar bunların temsilcileri zaten,yani copy/paste yapmasının ne gibi bi sakıncası var  ???

Bana özensiz geliyor bu tarz şeyler. Insan bilmezmi kendi ülkesinde hangi modellerin olduğunu ? Mazda 2 ve 5 in ne işi var listede ? Bir de verdiğin sitelerden birinde Tuning yerine Tuninig yazıyor. Bunlar benim için önemli göstergeler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi yanlış düşünüyosun bana kalırsa,bu firmaların en kalitelilerinden bir tanesi superchips dir ve Türkiye distribütörü İzmir deki Best Servis...gir adamların sitesine,Mazda3 ve Mazda6 dahi yok sitelerinde,ama gidince çatır çatır yapıyo uygulamasını adam...

yani diyeceğim o ki,adam ne gönderirse bizimki ancak onu yapabilir,bu bizimkilerin suçu değil ki...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı şeyi söylemiyoruz.. Ben Mazdalara yapmıyorlar diye suçlamıyorum. Web sitelerindeki özensizlik beni etkiliyor ve ciddiyetlerini sorgulatıyor diyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...