Jump to content

Alınık Skyaktiv-G Mazda 3 Power

Anilcanatan

Tavsiye Edilen Mesajlar

En fazla 15000 km.' de power donanımlı tercihen beyaz 68000 TL ye alınık bir mazda arıyorum. Bende 2011 beyaz 72000 km' de impressive var takas düşünen olursa diye belirtiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 43
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Ben de böyle bir düşünce içerisindeyim bir aksilik olmazsa. Umarım kesenize uygun bir Mazda3 bulursunuz.

Teşekkürler. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Umarım gönlünüze ve bütçenize göre bir Mazda bulabilirsiniz.

Ama kanımca 2.Nesil Mazda 3 ile kimse takas etmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Umarım gönlünüze ve bütçenize göre bir Mazda bulabilirsiniz.

Ama kanımca 2.Nesil Mazda 3 ile kimse takas etmez.

Evet kimse takas etmez bence de ama ilana koymadım henüz burayı okuyan isteyen vardır belki diye yazdım. Bulacağıma inanıyorum :) Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bayiiler çok seviyor böyle takasları :)

Sevemezler mi severler tabiki. Lakin fiyatın belini kırıyorlar takasta.

Evet kimse takas etmez bence de ama ilana koymadım henüz burayı okuyan isteyen vardır belki diye yazdım. Bulacağıma inanıyorum :) Teşekkürler.

İnşallah hayırlısı olsun inşallah sizin için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En fazla 15000 km.' de power donanımlı tercihen beyaz 68000 TL ye alınık bir mazda arıyorum. Bende 2011 beyaz 72000 km' de impressive var takas düşünen olursa diye belirtiyorum.

bu şartlarda hasarlı olur sanıyorum :)

ben direk talip olabilirim aracınıza temiz ve manuel se

benimkini vereyim...

piyasayı kızıştırayım biraz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben direk talip olabilirim aracınıza temiz ve manuel se

Aracım değişensiz, boyasız hiçbir hatası yok fakat otomatik :)

benimkini vereyim...

Hasarsız temizini buldum fakat kaçırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracım değişensiz, boyasız hiçbir hatası yok fakat otomatik :)

Hasarsız temizini buldum fakat kaçırdım.

yazıyı tekrar ve tekrar okudum ama hala anlayamadım

"En fazla 15000 km.' de power donanımlı tercihen beyaz 68000 TL ye alınık bir mazda arıyorum."

metin aynen böyle

power donanım 2014 de çıktı ve hala ısrarla bulduğunuzu söylüyorsunuz

mazda sitesine bir bakayım da yanılmış olmayayım dedim

85.300 tl gibi bir rakam karşıma çıktı

85.300--68.000= 17.000 tl fark

amacım sizin yanıldığınızı ortaya çıkarmak değil

gerçekten bu kadar değer kaybına uğrar mı bir araç (eğer hasarlı değilse)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"En fazla 15000 km.' de power donanımlı tercihen beyaz 68000 TL ye alınık bir mazda arıyorum."

metin aynen böyle

Öncelikle durduk yere gelişen bu agresif tavrınızın nedenini anlayamadım fakat bununla birlikte birkaç konuya değinip size sorular sorayım.

-Ben alınık ilanı verirken takas isteyen belki olur diye arabamı yazdım. Benim açtığım konunun altında 'arabanız temizse talibim diyen insana' benimkini vereyim diyerek nezaketten uzak bir tavır sergilediniz. Satma isteğiniz varsa satılık kısmına, sahibinden vb. sitelere koyabilirsiniz başkasının arabasına talip olan insanın aklını ( şakaya vurarak ) çelmek yerine.

-Power donanımın 2014' te çıkması bulamamamla ilgili neyi etkiliyor?

-Israrla söylediğim gibi bir fikre nereden kapıldınız? Sadece ve Sadece 1 defa konusu geçip 1 defa söylemişken ısrar nerede?

-Hala şu anda 70000 TL'ye 2014 power 10000 km' de araç ve benzerleri var sahibinden vb sitelere bakıp siz de bulabilirsiniz.

-Son olarak ben velev ki saçma bir fiyata araba arıyorum buna böyle bir yorum yapma ihtiyacı neden hissettiniz? Gülünüz geçiniz. 

Hepsine bir cevap verirseniz çok sevinirim.                                                                                                    

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O fiyata malesef bulmanız zor  araç şuan renk farkı ile birlikte 87.000 tl 19 .000 tl zaraına kim satar hasarsız aracı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O fiyata malesef bulmanız zor  araç şuan renk farkı ile birlikte 87.000 tl 19 .000 tl zaraına kim satar hasarsız aracı ?

O fiyata 2 tane buldum fakat kendi aracımı galeriye, bayiye çok ucuza vermek istemediğimden alamadım. Kendi aracımı da satmak zorundayım alabilmek için.

19000 TL değil zarar 72000 TL'ye alındı bu araçlar 2014' te ki bahsettiklerim 2014 zaten.Bulduğum araçların biri Ankara'da biri İzmir'de idi ikisi satıldı bir tane daha buldum onun da rengi kırmızı diye eşim beğenmiyor tamam dese arabamı satılığa koyup onu almaya çalışacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benimkini vereyim...

Görüldüğü üzere yazdığım her yazının sonunda :) var

Bu şu demek;

Yüz yüze görüşüyor olsak yaptığım jest ve mimiklerden,ses tonumdan espri yaptığım belli olurdu ancak internet ortamında sadece soğuk bir şekilde yazı olarak düşüncelerimizi, fikrimizi ifade ettiğimiz için espri yaptığımız anlaşılmayabilir işte tam olarak da bu yüzden yazılarımızın sonuna :) ünlemini koyuyoruz.

Özü bu bir şaka

Yazdığım bir çok konuya bakacak olursanız her olayda  buna benzer tavırlarımı göreceksiniz.

Ama bu da bana ders olsun

gençlik yıllarımda büyüklerimle yaptığım sohbetlerde "Nesil farkı" şeklinde cümleler söylerlerdi de ben anlamazdım

kısmet bugünlereymiş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Görüldüğü üzere yazdığım her yazının sonunda :) var

Bu şu demek;

Yüz yüze görüşüyor olsak yaptığım jest ve mimiklerden,ses tonumdan espri yaptığım belli olurdu ancak internet ortamında sadece soğuk bir şekilde yazı olarak düşüncelerimizi, fikrimizi ifade ettiğimiz için espri yaptığımız anlaşılmayabilir işte tam olarak da bu yüzden yazılarımızın sonuna :) ünlemini koyuyoruz.

Özü bu bir şaka

Yazdığım bir çok konuya bakacak olursanız her olayda  buna benzer tavırlarımı göreceksiniz.

Ama bu da bana ders olsun

gençlik yıllarımda büyüklerimle yaptığım sohbetlerde "Nesil farkı" şeklinde cümleler söylerlerdi de ben anlamazdım

kısmet bugünlereymiş :)

İlk yazdığınız yorumu bahsettiğiniz gibi şaka olarak kabul edelim. 

metin aynen böyle

Bu yazıda herhangi bir gülme ifadesi göremediğim için yazınız da pek esprili görünmüyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

E iyi de Anıl Bey, alıntı yaptığınız ikinci mesajda bir terslik ya da kötü üslup mu var? Muhtemelen sizin yanlış bir alışveriş yapmamanız için süphelerini iletiyor Arman Bey. Sizin araç almanızdan ya da almamanızdan bir kazancı yok ki...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla benim araç Power HB 12.000 km de çizik yok. Sıfırı 86.000 lira olmuş arabayı 75.000 den 1lira aşağı vermem şahsen.

İsteyen istediği fiyata verir tabi. Herkese hayırlı satışlar. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

e o zaman dolar - altın ne fiyat tı şimdi ne fiyat  , alındığı güngü değeri baz alırsak 2013 golf ü mesela 45.000 tl ye almamız gerkir . yanlış mı düşünüyorum ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...