Jump to content

3. Nesil Mazda 3 İnfotainment Sistem Güncelleme (Görselli Anlatım)

ikarayel
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Çok faydalı ve anlaşılır anlatmışsınız, elinize sağlık.

Bu güncel sürümlerin Türkiye'de satılan Mazda3'lere olmaması gibi bir durum söz konusu mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben martta aldım arabayı v33 yüklüydü.10000 bakımda ağustosta sordum bir güncelleme var mı diye bihaber herkes.Buradan beklemeden herkes istediği zaman güncel sürümleri kullanabilecek.Ayrıca v55 güncellemesinde android Auto için kaynak kodları tespit edilmiş v60 güncellemesiyle android auto gelecek söylentileri var bilginiz olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oo bu çok iyi bir haber. Yani buradan araçlarda Spotify veya navigasyon uygulamalarının kullanılabileceğini de anlıyoruz değil mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burada ayrıntılı olarak incelenmiş. Şimdilik bu konuda Mazda'dan herhangi bir açıklama yok ama beklentiler çok büyük Mazda revolution baskısını arttırıyor.Bu konuda bir açıklama olursa yine buradan paylaşacağım.1800 liralık navigasyon sd kartı satan Mazda'dan benim kısa vadede bir android auto yada iOS CarPlay beklentim yok.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ikarayel bey, harika olmuş, çok teşekkürler. Yakın zamanda bu işe soyunmayı düşünüyorum.

Fakat merak ettim, şu ana kadar (görsel ya da performans olarak en azından) bir farklılık gördünüz mü acaba?

Oo bu çok iyi bir haber. Yani buradan araçlarda Spotify veya navigasyon uygulamalarının kullanılabileceğini de anlıyoruz değil mi?

Şu an mevcut uyumlu Aha vb. uygulamalar da Spotify gibi değil miydi zaten?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:clap:  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:

faydalı olduğuna dair tabiki hiç şüphe yok. ellerinize sağlık. bu arada ben yükledim 56 versiyonunu ve gerçekten iyileştirmeleri fark ettim. örneğin bir kaç kez aracı çalıştırdığımda ekran donması, sistem resetlemesi, usb okumama gibi hatalar ile karşılaşmıştım. henüz bunlardan hiçbiri olmamakla birlikte işlem hızı da eskisine  (33) göre çok daha iyi geldi bana .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güncellemeyle çökme problemlerim ortadan kalktı.Bazen kafasına göre reset atıyordu o da düzeldi.Hızlandığını söyleyebilirim.Usb bağlantısı aracılığıyla müzik dinliyorum bazen ses gidiyordu ve yeniden başlayıncaya kadar düzelmiyordu bu sorunda kalktı diyebilirim.

Kesinliklikle çok faydalı bir paylaşım..Ellerinize emeklerinize sağlık.

Rica ederim hocam.Çoğu arkadaşımız bu sistemin güncelleme alıp almadığından bir haberdi.Belki çoğu sıkıntılı bir durumla karşılaşınca tadı kaçmış olabilir ama mazda bu konuda çalışmalara devam ediyor ve her geçen gün daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor.Çünkü toplamda 7 güncelleme almış bu sistem ve hiçbirimizin haberi olmadı.Bu konuyla artık sistemimizi daha efektif bir şekilde kullanmaya başlayacağız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada dip not flash belleği 1 nolu usbye taktığımızda ne sd kart (navigasyonda dahil) nede başka usb takılı olmamalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada dip not flash belleği 1 nolu usbye taktığımızda ne sd kart (navigasyonda dahil) nede başka usb takılı olmamalı.

Ekledim.Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cmu150_EU_56.00.230A çıktı hayırlısı ile bu akşam yüklicem bakalım...

Hazır denemişken şu açılıştaki hız uyarısı ve giderken dokunmatiğin kapanmaması ayarlarını da deneyip bilgi veririm. Ayrıca geri görüş kamerasındaki çevrenize dikkat edin uyarısı ile albüm kapağı olmayan mp3 lerde kapağın siyah görünmesi olayını iptal eden ayarları da deniyecem bakalım.. Son olarak video oynatma için bir komut dosyası buldum ona da bakarım.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10000 bakımına gittiğimde aracı serviste v56'ya güncellemişler. Eğer bakım zamanınız geldiyse veya zamanınız varsa veya kendim yapmak istemiyorum diyorsanız servisinize bir sorun derim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba. Tekrar okudum da aklıma bir soru takıldı:

Bu işlemleri ENGINE tuşuna tek basılmış hâlde yapıyoruz (panel ışıklar vs. kapalı konumda olmalı uyarısı). Fakat işlemimiz bittikten sonra aracı kapatmamız gerekiyor. Bunun için (benim bildiğim) ikinci defa ENGINE'e basıp ve hemen bir daha basıp tamamen OFF konuma getiriyoruz.

Bu ikinci basışımızda panel, ışıklar vs. açılıyor. Bunun bir zararı olmaz herhalde, değil mi? Ya da ikinci defa basmadan direkt OFF konuma nasıl getirebiliriz?

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşlem bitiminde direkt olarak frene basıp start tuşuna basarak arabayı çalıştırabilirsiniz. Arayüz yazılımı yeniden başlayacaktır..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar.

Güncellemeyi yaptım az önce. HD video kaydı da aldım. Birleştirip akşama yüklerim.
Fakat tüm ayarlarımın korunmasına rağmen, I-stop skorumun resetlenmesi biraz üzdü. :)
Tecrübe ettiniz mi bilmiyorum, "keşke uyarsaydınız" diyeceğim, ama uyarmış olsaydınız yapmayacak mıydık bu güncellemeyi sanki... :)

Gece görüşürüz.

Edit: Bir iki ekstra görüntü sebebiyle gündüz görüntüsü almak gerektiğinden montaj işi yarına kaldı.

Devrim Babacan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de güncellemeyi dün yaptım. Sistem çok daha stabil çalışıyor ve benim en gıcık olduğum usb deki şarkılar için olan shuffle ayarının seçili kalmaması sorunu giderilmiş(artık her müzik sistemini açtığımızda shuffle butonuna basmıyoruz) :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Açıkçası bugüne kadar i-stop birikimini hiç takip etmedim. Son güncellemeyi henüz yapmadım.Yapınca dikkat edip yazarım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...