Jump to content

3. Nesil Mazda 3 İnfotainment Sistem Güncelleme (Görselli Anlatım)

ikarayel
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba 

bu güncelleme yapıldıktan sonra menü dili Türkçe kalıyor mu?

Evet ben yaparken tamamı türkçeydi. Menülerde olduğu gibi kaldı türkçe olarak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bende 56 sürüm yüklü ama videodaki gibi mazda logosu parlıyo akabinde geriye düşüyor, ışık patlaması oluyo ve o ışık patlamasında menülere geçiyo efekleri olmuyor.. 2 tane mi 56 var?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

@ikarayel ve @Devrim Babacan elinize sağlık. Ben de güncelledim. Bazı arkadşlar i-stop verilerini sormuşlar. Güncelleme sonrası veriler sıfırlanmıyor. lakin araçtan mw dalga gibi bir ses yarım saatte bir gelince fabrika ayarlarına sıfırladım. Ama o ses geçmedi.  Aynı sorunu yaşayan var mı? Benim çok umurumda değil de misafir bindikçe duyar çok çok :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Mzd connecte tüm yamaları kurduktan sonra bazen aracın normalden fazla yaktığını ve i-stopun devreye girmediğini fark ettim. Cihazı reserleyince düzeliyor. Ben de tekrar sıfırladım . Hangi eklenti yaptı bilmiyorum, tek tek kurup etkilerini gözlemek lazım :) başka tecrübe eden oldu mu? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...
8 saat önce, abdullah11 :

Dosyayı niye bulmaz 

Aşağıdaki adımları kesinlikle 2-3 kere kontrol edip öyle deneyebilirsin(sistemin usb içeriğini görebilmesi için bu adımlar kesinlikle aynen yapılmalı, yine olmazsa başka bir usb bellek ile denenmeli):

1-) İndirdiğimiz dosyaları fat32 formatında biçimlendirdiğimiz en az 8 gb lık bir usb 2.0 flash belleğin kök dizini içine atıyoruz.(Bilmeyenler için boş flash belleğin direk içine atın)

3-)Usb belleği port 1'e yerleştiriyoruz.Flash belleği 1 nolu usbye taktığımızda ne sd kart (navigasyonda dahil) nede başka usb takılı olmamalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende de güncellemeleri bulamadı.

ilk denediğinde arama başarılı değil dedi ikincisindeyse güncelleme yok dedi.

usb portunu değiştirdim yine sonuç alamadım.

'.up' dosyalarını macbookpro ile usb diske atmıştım sorun bu olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, agk :

Olabilir, windows yüklü bir pc den usb i fat32 formatlayıp, dosyaları kopyalamayı deneyebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni güncelleme çıktı ama henüz eklemedim.Biraz araştırdıktan sonra paylaşımda bulunacağım.Son çıkan  EU OS version 56.00.511A

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guncellemeyi yaptim fakat birsey farkettim.

Fabrika sifirlama dugmesi deaktif oldu. Yani fabrika ayarlarina don diyemiyorum.

Nedendir?

Aracı kapatıp açınca gelmesi lazım . Sıfırlamaya gerek yok bence. İ-stop verileri uçmasın diye sıfırlamadım. Bir sorun olmadı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10.02.2016 at 15:45, ikarayel :

Yeni güncelleme çıktı ama henüz eklemedim.Biraz araştırdıktan sonra paylaşımda bulunacağım.Son çıkan  EU OS version 56.00.511A

ne zaman yükliceksiniz yeni versiyonıu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne zaman yükliceksiniz yeni versiyonıu

Biraz karışıklık var galiba ülke kodlarıyla ilgili. Ekler yakında http://mazda3revolution.com/forums/2014-2016-mazda-3-skyactiv-audio-electronics/98202-mzd-connect-all-firmware-version-only-downloads-63.html#/forumsite/20910/topics/98202?page=63 bir de bu adamım garanti ile ilgili söylediği, km sınırsız garantinin sadece Amerika'da olduğunu anladım. Gerisini anlamadım . Güncellemeyi servis mi yapsın diyor ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçenlerde mazda3revolution.com sitesinde görmüştüm  EU OS version 58.00.... versiyonu iki üç hafta içinde yayınlanacakmış...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 Şubat 2016 at 01:49, agk :

arkadaşlar

bu defa windows işletim sistemli bir pc den ".up" dosyalarını söylendiği gibi fat32 formatlı bir usb ye doğrudan roota attım. ama sistem yine güncelleme dosyası bulamadı.

bu sefer doğrudan güncelleme dosyası yok uyarısını verdi.

sorunla ilgili bir fikri olan var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

merhaba,

güncellemeleri sorunsuz yükledim ancak. skalski nin media player uygulaması duzgun çalışırken güncellemeden sonra hem wifi bağlantı sorunu hem de mazda media player uygulaması kullnılamaz hale geldi.
acaba downgrade yapmak mumkun mu. eski sürümlere donuşu nasıl sağlayabilirim.

mazdarevolutionda aradım net bir cevap bulamadım. belki siz biliyorsunuzdur.

Tesekkurler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, erdemcan10 :

merhaba,

güncellemeleri sorunsuz yükledim ancak. skalski nin media player uygulaması duzgun çalışırken güncellemeden sonra hem wifi bağlantı sorunu hem de mazda media player uygulaması kullnılamaz hale geldi.
acaba downgrade yapmak mumkun mu. eski sürümlere donuşu nasıl sağlayabilirim.

mazdarevolutionda aradım net bir cevap bulamadım. belki siz biliyorsunuzdur.

Tesekkurler.

downgrade e gerek yok. Tekrar fw yükleyiniz. 56 sürüm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, fotifoti :

16 dakika önce, fotifoti :

öncelikle yardım için teşekkürler.
en  ust surum yuklu olduğu için artık altındaki sürümleri de yükleyemiyorum, kabul etmiyor. siz zaten daha yüksek bir surum kullanıyorsunuz diyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...