Jump to content

3. Nesil Mazda 3 İnfotainment Sistem Güncelleme (Görselli Anlatım)

ikarayel
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

54 dakika önce, erdemcan10 :

öncelikle yardım için teşekkürler.
en  ust surum yuklu olduğu için artık altındaki sürümleri de yükleyemiyorum, kabul etmiyor. siz zaten daha yüksek bir surum kullanıyorsunuz diyor.

Rica ederim. 58 sürümü bekliyoruz ama gelmiyor. Her şeyi güncelliyoruz artık :) telefon tv,araba. Biz de bana bir güncelleme çıksa :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Downgrade için daha önce okuduğum ama uygulamadığım bir yöntem var.Ama sadece bilgi.Deneyip denememe konusu tamamen sizin sorumluluğunuzda.Downgrade için öncelikle düşmek istediğiniz sürümün reinstall dosyasını yüklüyorsunuz ardından failsafe dosyasını kuruyorsunuz.Bu şekilde downgrade yapabilirsiniz.Mazda3revolution dan alıntıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 511a ya güncelledim ama bende de start-stop tasarruf verileri uçtu (fabrika ayarlarına dönmememe rağmen) ayrıca navigasyon saçmalamaya başladı bazen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 Şubat 2016 at 23:04, agk :

arkadaşlar

bu defa windows işletim sistemli bir pc den ".up" dosyalarını söylendiği gibi fat32 formatlı bir usb ye doğrudan roota attım. ama sistem yine güncelleme dosyası bulamadı.

bu sefer doğrudan güncelleme dosyası yok uyarısını verdi.

sorunla ilgili bir fikri olan var mı?

sk servis halletti. 56.00.511 deyim şu an.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, agk :

sk servis halletti. 56.00.511 deyim şu an.

cmu150_EU_56.00.230A.  bu sürüm mü güncel yoksa sizin yüklediğizmi 

şayet oysa nerden indirebiliriz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

56.00.511 güncel olan ama ben geri dönüşleri takip edip öyle ekliyorum.Sıkıntısız olduğuna karar verirsem yüklüyorum.Şu an için 56.00.230 gayet stabil ve yazılım atılması için de en uygun olanı.Bugüne kadar yapılan tüm tweakler ve custom app ler ile uyumlu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim sistem coktu sanirim ekran acilmiyor neyapabilirim

İlk sayfadaki yönergeleri deneyebilirsin. Servis menüsü açılırsa güncelle sorun kalmaz. Olmazsa servise .

Ben 511a ya güncelledim ama bende de start-stop tasarruf verileri uçtu (fabrika ayarlarına dönmememe rağmen) ayrıca navigasyon saçmalamaya başladı bazen.

Sürüm notları yazan bir yer gördünüz mu hiç ? Ne fark var sürümler arasında

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11.03.2016 at 20:22, bilmece :

cmu150_EU_56.00.230A.  bu sürüm mü güncel yoksa sizin yüklediğizmi 

şayet oysa nerden indirebiliriz

512a gelmiş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, ikarayel :

Son sürüm ilk sayfaya eklendi.

son sürümde video oynatma ve ince ayar vs çalışıyormu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kurulum yapmadım .230 sürümünü kullanıyorum şimdilik gayet yeterli.Eğer sorun yaşamıyorsanız güncelleme yapmayın.Çünkü her güncellemede sistem dosyaları değiştiği için sonradan yaptığınız ufak değişiklikler çalışmayabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba

Sistemi güncellerken eski anahtarlı araba mantığı kapıyı kapayıp çıktım dışarıda ofisimden eşyalarımı alayım dedim. Araç elektriği kesmiş güncelleme yarım kalmış. Şimdi açtım ve kaldığı yerden yeniden başladı. Ama ilk açarken yarım kaldığını hata verdiğini söyledi.  Şuan ekran da reinstallation Package 56.00.512 ve %37 de. Sizce araba mefta mi oldu yoksa sorun olmadan yüklenecek mi?

not: evet sorun olmadı ve güncellendi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar 15dk önce motor arıza ışığı yandı stop ettim çalıştırdım sönmedi mzd ye yaptığımız bu ek menü ince ayar video oynatma gibi programların etkisi olurmu şimdi ne yapmam lazım ilçede oturuyorum en yakın servis 250 km bu şekilde aracı kullanmak doğrumu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

53 minutes ago, bilmece said:

Arkadaşlar 15dk önce motor arıza ışığı yandı stop ettim çalıştırdım sönmedi mzd ye yaptığımız bu ek menü ince ayar video oynatma gibi programların etkisi olurmu şimdi ne yapmam lazım ilçede oturuyorum en yakın servis 250 km bu şekilde aracı kullanmak doğrumu

Bir tamirciye gidip ODB reader kablosuyla hata kodunu neymis ogrenebilirsin. Hata kodunu ogrenince servisi ara veya burada paylas bilenler yardimci olur ciddi bir sey mi diye

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim merak ettiğim bu video oynatma ince ayar ekmenü gibi programların etkisi olurmu serviste sıkıntı olurmu kardeşim sen mzd ye niye oynadın derlermi garantide bir sıkıntı olurmu en son sürüme güncellesem düzelirmi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

arkadaşlar mrb.bu en son sürüm olan 56...512A da herhangi bir sorun yok değilmi....230 dan 512A ya güncelleme yapmayı düşünüyorumda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

önce 230A a ya sonrada 512A ya güncelledim ama 230A ya güncelledikten sonra navigasyonun saçmalamaya başladığını farkettim, 512A da da durum değişmedi. Bende tekrar  v33 e downgrade ettim ve Nav de sorun kalmadı. Nav de sorun yaşarsanız nedeni yeni versiyon arkadaşlar. Belkide güncelleme için belli bir versiyon sırasını takip etmek gerekiyor, emin değilim bu konuda tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba,

benim ekran mazda logosunda kaldı. radyo çalıyor ancak ekranda mazda logosu takili kalıyor. geri vitese alınca kamera çalışıyor ilginç bir şekilde. müzik+fav+mute basılı tutuyor resetlemiyor. geri+nav+mute , nav+fav+mute yaptim ekran bastan basladi ama mazda logosunda takıldı yine. kutup baslarını çıkarıp taktim yine ayni. bos sd ve bos usb bellekt taktiktan sonra oldu. basina boyle bir sey gelen oldu mu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...