Jump to content

3. Nesil Mazda 3 İnfotainment Sistem Güncelleme (Görselli Anlatım)

ikarayel
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar burada anlatılan güncelleme hususları 2015 makyajlı kasa Mazda 6 için de geçerli mi acaba? 51.00.351 sürümü olarak görünüyor benim aracımdaki sistem. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu oluşturan ve katkı sunan herkese teşekkürler. İşletim sistemini ve müzik veritabanını başarılı şekilde güncelleyerek tweak yüklemesi için hazır hale getirdim. Sıra 2.8.4 sürümü tweak yüklemesinde. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

evet arkadaşlar EU.70 kodlu son sürümü yükleyen olmadı mı. Bende 59 sürümü var servis benden habersiz yüklemişti İ-stop verimli çalışmıyor şöyle ki; kışın fazla kullanmayınca akü amperi ve voltajı ister istemez düşüyor ve İ-stop çalışmıyor fakat bendeki 59 sürümünde akü belli bir gücün altına inince İ-stop tamamen devre dışı kalıyor. Yeniden devreye almak için yönergeleri uyguluyorum öyle açılıyor. Fakat böyle olmaması lazım oğlumda da aynı araç var 2014 skyactic-g power onda akü çok zayıflayınca ki zaten uyarı veriyor İ-stop çalışmıyor ama güç yükselince kendiliğinden çalışıyor.O araçta 56 kodlu yazılım var. Yani sistemsel bir şey. 70 kodlu yeni yazılımı kullanıp böyle sorunla karşılaşan var mı acaba. Geçen yıl sırf bu yüzden akü uyarısı olmadığı halde akü değiştirdim ama maalesef sorun yazımla ilgili galiba o yüzden tecrübe eden varsa ve paylaşırsa sevinirim. Ayrıca birde sorunsuz çalışan 56 sürümüne geri dönüş yapılıyor mu acaba. geçen yıl servis bana geri eski sürüme dönüş olmuyor demişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Ben 2014 sedan otomatik mazda 3 reflex satın aldım. 59 sürümü yüklü ve tweak yükleyemiyorum ve bu çok canımı sıkıyor. Önceki yazılanların tamamını okudum farklı konu başlıkları dahil emin olun toplamda iki gün akşam saatlerimi verdim, emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. 70 sürümüne geçenler veya 59 da tweak yüklemesi yapabilenler lütfen yardım ederse sevinirim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba bende de 59 sürüm vardı.70 sürümünü kendim yükledim İ-stop ta bazı düzeltmeler olduğunu duymuştum o yüzden ama hiç bir tweak yüklemedim pek o konu ile ilgili değilim fakat 59 da yüklenmediğini biliyorum o zaman 70 sürümü yükleyeceksiniz kaybedecek bir şeyiniz olmaz.

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

my.hidrive.com/share/hsodpqja.l#$/Mazda_Firmware/EU%20N bu linkten indirmiştim pdf dosyası olarak yazılı ve görsel yükleme anlatımı da vardı ama şu anda hata oluştu diyor.belki ilerleyen zamanlarda normal açılır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Merhaba arkadaşlar,

Konu hortlayacak ama yardıma ihtiyacım var: 2014 BM kasa Refleks aracım var. Birkaç günden beri aracımda android auto sistemini kullanmak için uğraşıyorum, yönergeleri takip etmeme rağmen bunu henüz beceremedim. Araçta yüklü olan yazılım 56.00.512, telefonum Redmi Note 7, işletim sistemi sürümü de 10; yani Android Auto yerleşik olarak var.  Merak ettiklerim şunlar: 1.  Telefonda Android Auto ile ilgili olarak telefonda herhangi bir ayar yapıyor, izin vb veriyor muyuz, 2. Telefonumu bir kablo ile araca bağladığımda neler yapmam gerekiyor ki Android Auto sistemi aktif hale gelsin, 3. Mesela internet bağlantısı açık mı olacak ya da bluetooth mu aktif olacak? Adım adım işlem basamaklarını bilmem gerek sanırım. 

Hepinize sağlıklı günler dilerim.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Merhaba arkadaşlar.

Sistem güncellemesi yaparken Test Screen ekranında numaralara ve Enter, Clear tuşlarına basmak için sadece ekran dokunmatiği mi kullanılıyor, yoksa orta konsoldaki kumanda ile de seçim yapılabiliyormu. Benim aracımda ekran dokunmatiği çalışmıyor. Üst cam köşelerinde ufak çatlaklar oluşmuş. Şu an ekran sürümü 33..... Kumanda ile seçim yapılabiliyorsa güncellemeyi yapmak istiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Linklerin bazıları çalışmıyor indirebileceğim bir adres verebilir misiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
06.08.2020 at 19:00, Cahit :

Merhaba arkadaşlar,

Konu hortlayacak ama yardıma ihtiyacım var: 2014 BM kasa Refleks aracım var. Birkaç günden beri aracımda android auto sistemini kullanmak için uğraşıyorum, yönergeleri takip etmeme rağmen bunu henüz beceremedim. Araçta yüklü olan yazılım 56.00.512, telefonum Redmi Note 7, işletim sistemi sürümü de 10; yani Android Auto yerleşik olarak var.  Merak ettiklerim şunlar: 1.  Telefonda Android Auto ile ilgili olarak telefonda herhangi bir ayar yapıyor, izin vb veriyor muyuz, 2. Telefonumu bir kablo ile araca bağladığımda neler yapmam gerekiyor ki Android Auto sistemi aktif hale gelsin, 3. Mesela internet bağlantısı açık mı olacak ya da bluetooth mu aktif olacak? Adım adım işlem basamaklarını bilmem gerek sanırım. 

Hepinize sağlıklı günler dilerim.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

merhaba. ben aliexpreste satılan modülü  satın aldım. hem usb hem type c çıkışlı android olan cihaz. neyse bağlantıyı yaptım ama cihazdan ekrana görüntü alamadım. sonra içinden çıkan talimat notlarını incelerken aracın sisteminin en az 70 li olan versiyon olması gerektiğini gördüm. benim araç 56 li olan versiyon..yani güncelleme yapmamız gerekiyor.. ben henüz 70li versiyonun dosyasını bulamadim.arastiriyorum hala. eğer elinde dosya olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçen hafta mazda gören'de 70 li güncellemeyi yaptırdım. güncellemeden sonra ali expresste aldığım android usb li modul açıldı. android auto, netflix, youtube vs hepsi aktif oldu. https://tr.aliexpress.com/item/1005005981809086.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.46.61333d12901cSW&gatewayAdapt=glo2tur

tavsiye ederim... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, drburka :

geçen hafta mazda gören'de 70 li güncellemeyi yaptırdım. güncellemeden sonra ali expresste aldığım android usb li modul açıldı. android auto, netflix, youtube vs hepsi aktif oldu. https://tr.aliexpress.com/item/1005005981809086.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.46.61333d12901cSW&gatewayAdapt=glo2tur

verdiği hizmete göre çok iyi fiyat hayırlı olsun.  şimdi orijinali ne kadar acaba, zamanında bayağı para vermiştim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, drburka :

hayırlı olsun hocam güncelleme için ücret aldılar mı bir de montajı kendiniz mi yaptınız yoksa bir yerde mi yaptırdınız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...