Jump to content

Mazda MX-5 NA Upgrade

SeyidDelice
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba. Biraz arastirmadan sonra yapilacak upgrade leri biraz siraya koydum gibi. En azindan nereden baslamam gerektigini buldum.

Atesleme sisteminden baslayacagim. Benim miata gecen gun bobini yakti. zorladigimdan midir miladi doldugundan midir bilemiyorum ama oldu iste. 750 TL ye 91 model Miata icin atesleme bobini soyledim ve ayin 10 unda teslim alabilecegim soylendi. Hazir bunu degistirmisken NGK buji ve buji kablolari almak istiyorum. Bir de Rx8 enjektorleri. 

Atesleme sistemini tamamladiktan sonra da Mishimoto radiator ve fan alayim diyorum. Sogutma sistemini de guclendireyim. Takildigim nokta ise Mishimoto nun radiator larini nereden alayim? Muhtemelen Turkiyeye geldigimde bunu yapmak icin zamanim yetmeyecek ama en azindan atesleme sistemini degistiricem ve Mishimoto radiator ve fan satan bi yer bulmaya calisacam. 

Bunlardan sonra MSpnp2 beyin dusunuyorum. Internette bunu da alabilecegim yer cikmadi karsima. Bilenler varsa yardimci olabilir mi ?

( bu arada yavastan turbo setup i hazirliyor oldugum icin bazi upgrade ler mecburi. enjektorleri o yuzden Rx8 kullanmak istiyorum. Daha iyi bir fikri olan varsa lutfen bildirsin)

post-10238-0-95206300-1444131914_thumb.jpost-10238-0-17435700-1444131916_thumb.jpost-10238-0-70792600-1444131917_thumb.j

Bu arada benim ufaklik bu resimdeki :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...