Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Otomatik Ayna Kapama

xanatoliax
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sevgili dostlar bunu taktıran yaptıran var mı ? yapılan işlem ne ve kaç tl 'ye mal oldu ? yazarsanız sevinirim saygılar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün izmir 5.sanayi de bi abimizle görüştüm zamanın olduğu bi gün gel çalışma yapalım dedi olur büyük ihtimalle diye de ekledi ki umarım olur da

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatik ayna kapatmaktan kastınız orjinal kiti mi satın almak yoksa kendiniz dışarı da yan sanayi ürünler ile mi yaptırmak ?

Mazda aksesuar listesinde bu ürün satılıyor.  

http://www.mazda.com.tr/satin-alma-ve-sahip-olma/aksesuarlar/mazda3/2013-05/konfor/C850V7650A/

Fiyatı için 271,78 TL denilmiş. Şu an kampanya indiriminde. Eğer aksesuarlar da indirime giriyor ise daha uygun fiyata gelecektir. 
Ki bence çalışma yapmaya hiç gerek yok ben orjinal ürününü alırdım. Aradaki fiiyat farkı değmeyecektir diye düşünüyorum. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatik ayna kapatmaktan kastınız orjinal kiti mi satın almak yoksa kendiniz dışarı da yan sanayi ürünler ile mi yaptırmak ?

Mazda aksesuar listesinde bu ürün satılıyor.  

http://www.mazda.com.tr/satin-alma-ve-sahip-olma/aksesuarlar/mazda3/2013-05/konfor/C850V7650A/

Fiyatı için 271,78 TL denilmiş. Şu an kampanya indiriminde. Eğer aksesuarlar da indirime giriyor ise daha uygun fiyata gelecektir. 

Ki bence çalışma yapmaya hiç gerek yok ben orjinal ürününü alırdım. Aradaki fiiyat farkı değmeyecektir diye düşünüyorum. 

+1

İndirimle beraber 216 liraya geliyor. Ufak bir pazarlıkla 200 liraya alınır kanımca.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bu sistemi Kievdeki mazda serviste sormuştum elektrik ustasına...

Takmışlar bir mazda 3 e 4 ay sonra aynların içindeki açıp kapatan motorlar bozulmuş maalesef....

Pek tavsiye etmediler...Aynlarında motorları arabayı her açıp kapatmadaki sıklıklta çalışacak şekilde değiller demekki o kadar çalışmaya dayanamamışlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Arkadaşlar aracı yeni aldım 3.nesil, bu otomatik ayna kapama düğmesi var fakat düğmeye sen hükmedince kapanıp açılıyor bunun oto ayarı var mı acaba mesela çalıştırdığın anda kendisi açılsın gibi ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, cirkintim :

Arkadaşlar aracı yeni aldım 3.nesil, bu otomatik ayna kapama düğmesi var fakat düğmeye sen hükmedince kapanıp açılıyor bunun oto ayarı var mı acaba mesela çalıştırdığın anda kendisi açılsın gibi ? 

otomatik kapanma veya açılma gibi bir özellik yok. servisler veya elektrikçiler bunun için modül bağlıyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hmm.. anladım hocam sağ olun teşekkürler.. Bu arada konu ile alakalı değil ama bu akıllı fren sistemi nasıl ayarlanıyor acaba konu linki varsa yayınlarmısınız bulamadım da :/ 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...