Jump to content

Saab 9.3 Stage 6 oluyor..

Srkn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben bu işe bu ay 600tl ceza yemiş biri olarak çok ceza yiyeceksin diyorum :D

Artık hız yapmaya gerek yok valla radar cezası yemek için.1 ay içinde 82 km ile 190 tl 104 km ile 391 tl ceza yedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Artık hız yapmaya gerek yok valla radar cezası yemek için.1 ay içinde 82 km ile 190 tl 104 km ile 391 tl ceza yedim.

cüzdana kuvvet :D ver coşkuyu vur kırbacı  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama oyle bı araba da hızı degılde torku hıssetmek cok daha zevklı olur bence hızdan dolayı ceza yemezsın abı ya 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yerli arabayla ne uğraşıyon birader. Tofaşçılar gibi mi olacan? ^-^

Şimdi benim safkan isveç olan saab 9.3 ile teknoloji bakanı fikri ışık'a gidip ''sayın bakan varmı bize yan bakan'' desem ne der acep :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Evet arkadaşlar uzun,yorucu,bol yazışmalı hayli maliyetli bir süreç sonunda bütün parçalarım geldi ve geçen hafta itibarı ile saab serviste montajları yapıldı ve stage 6 ya yükselmiş olduk.Parçaların tamamı saab performance olduğundan montaj aşamasında ve sonrasında hiçbir sıkıntı çıkarmadı.Şimdiki aşama bütün sıvıları motul racing olarak sipariş verdim ve gelmelerini bekliyorum.Bu arada motul yüksek performanslı araçlara göre en iyi yağ ve sıvıları üreten markadır.

Bu arada konilerimde yenilendi ve extradan dereceli egzantrikte taktırdım saab performance olarak.Dereceli egzantrik olduğundan stage 6 ya ek olarak özel bir yazılım hazırlandı isveç tarafından,ve şu anda çok ciddi bir durabilme problemi yaşıyorum.Aracın şu anda bize verdiği değer 420 hp 522 nm tork.Önümüzdeki hafta fren upgrade kit siparişi verilecek ve şu an gerçekten araç durmadığı için kullanmamı kesinlikle önermiyor servis.Fakat şöyle söyliyeyim hızlanmasına ivmelenmesine resmen parmak ısırdım..Darısı performans isteyenlerin başına diyelim.

O7rN1A.jpg

GoZN83.jpg,

yLG17N.jpg

65DbA9.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Srkn :

şu an gerçekten araç durmadığı için kullanmamı kesinlikle önermiyor servis.

Eeee boşuna dememişler kontrolsüz güç, güç değildir diye. 

Neyse şimdiden hayırlı uğurlu olsun sana. Bu demek oluyor ki 2016 yılında yiyeceğin trafik cezaları bayağı bir artacak olsa gerek. :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...