Jump to content

Trafik Işıklarındaki Trafik Canavarları

mazda pilotu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar artık kırmızı ışık görünce gaza basıp kırmızıda geçme cezasını bile göze alasım geliyor.ışıklara yaklaşıp yavaşladım iki çocuk geldi ve durup dururken gözüme yüzüme deterjanlı su püskürtmeye başladı.hemen hücum ediyorlar,kimisi cam silmeye başlıyor,kimisi mendil kimisi su satmaya çalışıyor.bir ışıkta mendil de alsan su da alsan nafile ikinci ışıklarda yine aynı durum.(forumda arama yaptım ilgili konu bulamadım.yeni konu açtım.ilhan abiye selamlar :hi:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

arkadaşlar artık kırmızı ışık görünce gaza basıp kırmızıda geçme cezasını bile göze alasım geliyor.ışıklara yaklaşıp yavaşladım iki çocuk geldi ve durup dururken gözüme yüzüme deterjanlı su püskürtmeye başladı.hemen hücum ediyorlar,kimisi cam silmeye başlıyor,kimisi mendil kimisi su satmaya çalışıyor.bir ışıkta mendil de alsan su da alsan nafile ikinci ışıklarda yine aynı durum.(forumda arama yaptım ilgili konu bulamadım.yeni konu açtım.ilhan abiye selamlar :hi:

selamlar, siz kırmızıda geçseniz hemen ardınızdan sirenler gelir ama ışıklarda bekleyenler için bir yaptırım yok maalesef :-

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana kalırsa başlık anlatılmak istenen konuyla ilgili değil..

zira (ula zira nedir!??) trafik ışıklarındaki trafik canavarları bana kalırsa kendisine yanan ışıktan çok  diğer ışıkları kollayan, onlara yeşil yanınca  kurallar gereği acaba yolda yürüyen yaya var mı diye saniyelik gecikmeli dönüşen  ışıklara tahammül edemeyip kornaya abanan  iğrenç insanlar.

açık konuşayım:

bu ve benzeri şeyleri tespit ettiğimde de  o arabada  sinirden kendine tecavüz edecek noktaya geleni tespit ettiğim anda acısını derinleştiriyorum!

istediği kadar küfretsin, olabildiğince ağır davranıyor üstelik yanımdaki arabayı da kollayarak sollamasına izin vermeyecek şekilde hızlanıyorum.

ulaştığı yerde sanırsın hadron çarpıştıracak pzvnk!

katil balina tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...