Jump to content

Satılık 2015 Mazda 3 Motion Otomatik Sedan Sıfır Ayarında

GökayT

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hayırlı satışlar , önceki aracın neysdi ? satınca almaya karar verdiğin araç nedir ?

2008 Model Mazda 6'sı vardı Gökay'ın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle güzel dileklerinden dolayı herkese teşekkür ederim :) .

İlhan abimin söylediği gibi önceki arabam 2008 model 6'yı kilometresi 200.000' di , sonra bir heves sıfır araç almak mantıklı geldi ama 2 aydır anladım ki sunroof, elektrikli deri koltuk, bose müzik sistemi, geniş hacimli araca çok alışmışım, sattığıma çok pişman oldum, aracın kilometresi ve yaşı önemli değilmiş meğer geç anladım.

Bu saatten sonra D veya E sınıfı bir araçtan başkasını düşünmem. 

Kısmet olurda satarsam maalesef bir sonra ki aracım mazda olmayacak, gelecekte İzmir' de veya yakın il' lerde başka bir yetkili servis açılırsa ileride mazda' yı belki tekrar düşünebilirim. Yakın tarihte karşılaştığım üst üste gelen bazı büyük yanlışlardan dolayı bir daha mevcut yetkili servise gitmeyi değil önünden bile geçmeyi düşünmem . 6 aylık bakım yaptıracak olsam İzmir' den yola çıkıp hiç üşenmeden taa İstanbul'a , Ankara' ya  gitmeyi tercih ederim . Yeni araçlarda da malum yetkili servise gitmek zorunluluğu var bu yüzden papaza kızıp oruç bozmaya karar verdim :) .

Sattığım fiyata denk veya biraz daha aşağıya daha eski model kilometresi çok önemli değil araba temiz olsun yeter

Mercedes E , CLK yada ML suv veya BMW 5 serisi düşünüyorum Bmw veya Mercedes olacağı kesin ama bakalım hangi model denk gelecek .

Mazda' dan zorunlu olarak vazgeçiyor olsam da Mazdaclub' ta ki bu güzel ortamı bırakmayacağım, bu siteyi ve insanlarını çok seviyorum :) .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne yazık ki bir üst segment araca bindiğin anda olay değişiyor. Yalıtım, performans, genişlik, verdiği güven, konfor... Yani her şey değişiyor. Sürüş zevki istiyorsan, virajlara sert giriyorsan ( tasvip etmiyorum :D ) Suv' dan uzak dur derim. Bmw 5 seni tatmin eder, bence Mazda' ya yakın sürüş zevki olan araçtır Bmw. Mercedes C ve E kasayı kullandım o kadar zevk vermedi bana, belki de Bmw' yi seviyorum ondandır :) 

Hayırlı satışlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle güzel dileklerinden dolayı herkese teşekkür ederim :) .

İlhan abimin söylediği gibi önceki arabam 2008 model 6'yı kilometresi 200.000' di , sonra bir heves sıfır araç almak mantıklı geldi ama 2 aydır anladım ki sunroof, elektrikli deri koltuk, bose müzik sistemi, geniş hacimli araca çok alışmışım, sattığıma çok pişman oldum, aracın kilometresi ve yaşı önemli değilmiş meğer geç anladım.

Bu saatten sonra D veya E sınıfı bir araçtan başkasını düşünmem. 

Kısmet olurda satarsam maalesef bir sonra ki aracım mazda olmayacak, gelecekte İzmir' de veya yakın il' lerde başka bir yetkili servis açılırsa ileride mazda' yı belki tekrar düşünebilirim. Yakın tarihte karşılaştığım üst üste gelen bazı büyük yanlışlardan dolayı bir daha mevcut yetkili servise gitmeyi değil önünden bile geçmeyi düşünmem . 6 aylık bakım yaptıracak olsam İzmir' den yola çıkıp hiç üşenmeden taa İstanbul'a , Ankara' ya  gitmeyi tercih ederim . Yeni araçlarda da malum yetkili servise gitmek zorunluluğu var bu yüzden papaza kızıp oruç bozmaya karar verdim :) .

Sattığım fiyata denk veya biraz daha aşağıya daha eski model kilometresi çok önemli değil araba temiz olsun yeter

Mercedes E , CLK yada ML suv veya BMW 5 serisi düşünüyorum Bmw veya Mercedes olacağı kesin ama bakalım hangi model denk gelecek .

Mazda' dan zorunlu olarak vazgeçiyor olsam da Mazdaclub' ta ki bu güzel ortamı bırakmayacağım, bu siteyi ve insanlarını çok seviyorum :) .

Gökay Mazda 6'ımı satıp, Mazda 3 alacağım dediğin andan itibaren bu düşüncedeydim. Yani negatif bir algı oluşturup, hevesini kırmamak için yorum yapmadım.

Ama "D" segmenti bir otomobilden, "C" segmenti bir otomobile geçmek risklidir. Hele ki senin gibi otomobillere düşkün, ilgili. Beklentisi sıradan kullanıcılara nazaran yüksek olan bir kişinin. "C" segmenti otomobille mutlu olması çok zor.

Şu var normal bir "C" segmentinden, bu otomobile geçmiş olsaydın bu durumu yaşamazdın.

Al kendimden örnek vereyim. Otomobilimi değiştireyim diyorum. Şu an piyasada ki "C" segmenti otomobiller arasında model bulamıyorum kendime. 2011 model guzumun kokpiti, 2015 model otomobillerin bir çoğundan daha iyi. Aynı keza kasası zaten tasarım olarak modern olduğu için. Eskimeyen bir yüze sahip. Öyle ki 1.nesil Mazda 3'ler bile halen çok modern gözüküyor.

Senin için hayırlısı olsun. Bmw'mi Mercedes'mi ? Bmw'ye bulaşma derim. Hele ki servisten çektim diyorsun. Ne bileyim birazda bu işler şans kısmet işidir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi satışlar Gökay Bey.

"Neden?" soruma zaten cevap aldım hem burada hem de ilan sayfanızda. Fakat sayfada 3M cila uygulaması yeni yapıldı ibaresi var. Aracınız çok yeniymiş zaten. Bu, keyfi bir uygulamamıydı, neden yaptırdınız?

Çünkü ben de öyle bir şey düşündüm, arkadaşlarım "Ne gereği var, sıfır araç zaten, yorulduğuna değmez" dediler ve vaz geçtiğim için soruyorum.

Teşekkürler, tekrar iyi satışlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi satışlar Gökay Bey.

"Neden?" soruma zaten cevap aldım hem burada hem de ilan sayfanızda. Fakat sayfada 3M cila uygulaması yeni yapıldı ibaresi var. Aracınız çok yeniymiş zaten. Bu, keyfi bir uygulamamıydı, neden yaptırdınız?

Çünkü ben de öyle bir şey düşündüm, arkadaşlarım "Ne gereği var, sıfır araç zaten, yorulduğuna değmez" dediler ve vaz geçtiğim için soruyorum.

Teşekkürler, tekrar iyi satışlar.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.  :)

Metalik boya olmadığından dolayı boyanın daha pürüzsüz ve daha temiz görünmesi için gerekli olduğunu düşündüm, yaptırdım.

Renk daha parlak ve canlı bir hale geldi, temizlenince etrafındakileri net şekilde yansıtıyor, kaputtan gökyüzünü izlemek mümkün hale geldi :) ben sonuçtan memnun kaldım, tanıdık yer olduğu için çok da uygun bir fiyata yaptırdım, yapılırken izledim, önceden de bakan insanlar oluyordu ama bu kadar çok dikkat çekmiyordu, şimdi dönüp bakanların sayısı baya arttı .

Yaptırmak istiyorsanız başkalarını dinlemeyin, hiç düşünmeden iyi bir yerde pazarlık edip yaptırın bence

Otopark.com' un editörlerinden Murat  aşağıda ki video' nun ilk dakikalarında yeni araçlara neden cila uygulanmalı sorusuna açıklık getiriyor. Kendi Corvette ' ine de yaptırmış, benim taaa bu videoyu ilk izlediğimde öğrendiğim bir bilgiydi bu, işime yaradı :) .

https://www.youtube.com/watch?v=z_1fN1akUj4

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...