Jump to content

Vay Başıma Gelenler!

SpeedMazda
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Üstad çok geçmiş olsun valla öyle bi betimlemissin ki durumu bi kaç olay daha geçse başından  sürükleyici bi kitap bile cikarmis :). . .

Çok teşekkürler navim :)

Çok geçmiş olsun, inşallah bu son olur, bir daha böyle şansızlıklar yaşamazsınız.

Argo kullandığınz yerde bu aklıma geldi, e artık geçmiş artık, biraz eğlenmenin sakıncası yok herhalde.

Buradan,https://www.youtube.com/watch?v=gbnhydOczwI

Bir kusur işlediysek affola.

Çok teşekkürler yolcu
hahah video iyi oldu. Benim durumum da bundan farksızdı :D

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Çok teşekkürler NoooFearrrr.

SpeedMazda tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cok geçmiş olsun. Kisa korku filmi tadinda olmuş.

Çok teşekkürler @FirstBlood evet biraz öyle oldu :/

Çok geçmiş olsun, Gerçekten ders niteliğinde oldu bu yazı, kimsenin başına gelmez inşallah ama gelirse de nasıl davranmamız gerektiğine dair çok güzel bilgiler içeriyor. Kazanın en ucuz şekilde atlatılmış olması ise tek teselli. Allah hepimizi kaza ve belalardan korusun. :nazar:

Çok Teşekkürler @Burak kimsenin başına gelmez umarım..

Yazının başında resim harika; sel felaketi sonrası temizlendikten sonra o resim değil mi? Doğayla da acayip uyum sağlıyo bu Mazda.

Evet Temizlik sonrası ilk gezintim ve ilk fotoğraf çekimi. Aslında fotoğrafı iPhone ile çektim kalite olarak standart bir fotoğraf. Biraz da retouch uygulayınca bu hale geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun. 

Yazıyı okurken evet tamamen doğru yapılmış dedim ama sonra akü kutup başları da denildiğinde daha da doğrusu varmış dedim. Benim de aklıma gelmezdi kutup başlarını sökmek ama bu saatten sonra aklımda :)

Aynı olay  bir arkadaşımızın başına geldi. Sel sonrası kontak açıldı ve tüm airbaglar pufff :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun. 

Yazıyı okurken evet tamamen doğru yapılmış dedim ama sonra akü kutup başları da denildiğinde daha da doğrusu varmış dedim. Benim de aklıma gelmezdi kutup başlarını sökmek ama bu saatten sonra aklımda :)

Aynı olay  bir arkadaşımızın başına geldi. Sel sonrası kontak açıldı ve tüm airbaglar pufff :)

Teşekkürler. Airbag olayı çok tatsız olmuş gerçekten. :|

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Başka bir konudan bu konuya referans göstermem gerekince 1,5 - 2 yıl sonra yazımı tekrar okudum. Bu sırada aradaki süreç hakkında da bilgi vereyim dedim. Bu olaylar üzerine aracımı 11.000km daha kullandım. Elektronik ve/veya mekanik hiçbir problem yaşamadım. 11.000km olmak üzereyken yıllık 10.000km olan standart bakımı için yetkili servise götürdüm. Standart sıvı ve Filtre değişimleri yapıldı. Bir problem yok, Mutluyuz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...