Jump to content

Motor Yıkama Sonrasında LPG de Çalışmama

yunusemre
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar düğün  sebebiyle  istanbul  amasya sonunda van seyahati yaptım bu hafta. motor baya pislendigi için  bujilere felan degdirneden yüzeysel su döküp  sildim.  bu işlemin sonunda araba benzinde çalışıyor  gazda çalışmıyor.  yarında tekrar van amasya istanbula yola çıkacagim. akşam  üstü  böyle bir arıza çıkması  kötü  oldu.  yarın sabah erkenden  ustaya goturecegim fakat sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.  malum van muradiye  bulacağım  usta bakalım nasıl yapcak. gorecez. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yüzeysel temizleme ile böyle bir sorun yaşanacağını pek sanmıyorum. acaba kablo falan mı çıktı?

lpgye alınca istop mu ediyor? yoksa benzinde çalışırken direk lpgye hiç geçmeden benzinde çalışmaya devam mı ediyor?
Aklıma ilk lpg beynine su kaçmış olabileceği geldi (regülatör değil)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

amasyada ikokul  arkadaşım  lpg ustası  ona telefonla  danistim.  soketler çıkmıştır  kontrol et dedi.  baktım  çıkan  bişey de yoktu  tekrardan sıkı  sıkı  bastırdm  tüm soketleri ,hayret ettim gerçekten de  düzeldi.  şükür  yarın ustaya gitmeme  gerek  kalmadı  yarın erkenden yola çıkmam  için  engel kalmadi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...