Jump to content

En Güzel Mazda

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Bence İstanbul,İzmir,Ankara + diğer iller olarak kendi aralarında iller arası 1.+2.arabaları seçsin.Ondan sonra 6 araba büyük finale kalsın.Fikrim gelmiş yine be. :fiuw:

döktürmüsün abi yine,senin araba kesin derece alır ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 101
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• Selman

9

• Mücahit

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bence İstanbul,İzmir,Ankara + diğer iller olarak kendi aralarında iller arası 1.+2.arabaları seçsin.Ondan sonra 6 araba büyük finale kalsın.Fikrim gelmiş yine be. :fiuw:

sorun yok benim için  birinciyim o zaman tekim,tek rakibim kendim :fiuw:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D gururlanma padişahım senden büük biran abi var :tey:

Bülent öyle deme.Mücahit ile çok yakın arabalar.İş bi janta bakar.Mücahit bunu yaptı mı orta doğuda bile derece alır.Yani bizim guzunun papucu dam misali. :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülent öyle deme.Mücahit ile çok yakın arabalar.İş bi janta bakar.Mücahit bunu yaptı mı orta doğuda bile derece alır.Yani bizim guzunun papucu dam misali. :'(

jantı takana kadar rakipsizsn abi sefasını sür :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

jantı takana kadar rakipsizsn abi sefasını sür :tey:

çok sefa sürer daha biran ben jant mant takamam  :-[ ama fotoşla belki takarım onuda yemezlerki zaten her resmime fatoş diyorlar :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok sefa sürer daha biran ben jant mant takamam  :-[ ama fotoşla belki takarım onuda yemezlerki zaten her resmime fatoş diyorlar :D

Ne yani Mücahit yarışmadan çekiliyormusun. 8:)Oh be bi rakip daha gitti. :tey:Nasıl tırsma politikası uyguladım ama. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ne yani Mücahit yarışmadan çekiliyormusun. 8:)Oh be bi rakip daha gitti. :tey:Nasıl tırsma politikası uyguladım ama. :D

benim sayemde oldu sanırım :tey: :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla yukarda Allah var, Biran Abiye yetişilmesi için 18"jant+yay+stop+koltuk+paspas+egzost+bla bla bla değişmesi lazım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Valla yukarda Allah var, Biran Abiye yetişilmesi için 18"jant+yay+stop+koltuk+paspas+egzost+bla bla bla değişmesi lazım :D

ögretmen yine beni kaldırcak ççok çalışmam gerek çoookk :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

koltukta ne var Biran abi senin  :ohmy: Recora mı taktın yoksa  :o
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

koltukta ne var Biran abi senin  :ohmy: Recora mı taktın yoksa  :o

koltuklar süper duruo gördüysen :tey: bende benzer bişe arıorum
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

koltuklar süper duruo gördüysen :tey: bende benzer bişe arıorum

valla ben görmedim,yok mu fotosu  ??? bende ilerde Recora almayı düşünüyorum da çok pahalı değer mi diye düşünüyorum  :fiuw:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

valla ben görmedim,yok mu fotosu  ??? bende ilerde Recora almayı düşünüyorum da çok pahalı değer mi diye düşünüyorum  :fiuw:

yarın unutmassam fotolarım senin için
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...