Jump to content

En Güzel Mazda

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 101
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• Selman

9

• Mücahit

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Eyvallah hepsi doğuştan güzel.Aynı arabalarda yarışma olunca modifi edenler arasında bakılır diye düşündüm.Aklına gelirse 4. diye dedim.Bak bitane daha geldi.İrfanın araba galiba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eyvallah hepsi doğuştan güzel.Aynı arabalarda yarışma olunca modifi edenler arasında bakılır diye düşündüm.Aklına gelirse 4. diye dedim.Bak bitane daha geldi.İrfanın araba galiba

Böylece bir sedancı ve İstanbullunun ağzından üç İzmirli hb çıkartmış bulunuyoruz, bu da bize kıyamete kadar yeter............ :tey: :tey: :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Böylece bir sedancı ve İstanbullunun ağzından üç İzmirli hb çıkartmış bulunuyoruz, bu da bize kıyamete kadar yeter............ :tey: :tey: :tey:

Güzel demedim.Modifiyeli dedim.Ya yanlış anlaşılmasın hepsi güzel.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim başka adaylarım var, bir kere tek makyajsız olarak Gollum'un araba, ikincisi tek 6, patronun araba, üçüncüsü kilometresi en düşük ama sahibinin yaşı en büyük Sedat abimizin araba, dördüncüsü hepimizden uzakta tek başına olduğu için Mücahit'in kuzu....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim 3 adayım var sedanlardan Siyah olmasından dolayı Mücahit Abimin arabası,spor görünümlü ve albenisi sayesinde Helin Bacımın kırmızısı veee Hbler içindeki tek favorim Volkan kardeşimin arabası :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim 3 adayım var sedanlardan Siyah olmasından dolayı Mücahit Abimin arabası,spor görünümlü ve albenisi sayesinde Helin Bacımın kırmızısı veee Hbler içindeki tek favorim Volkan kardeşimin arabası :)

eyvallah izzetcim sağol varol en güzeli senin olur inşallah

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakikaten ya, Hocam şu iş ne zaman artık? Bekliyoruz, ıslatacağız valla uzaktan uzaktan.... :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnşallah Mücahit Abi nasip

Çalışıyoruz almak için harıl harıl fiş yazıyorum bir yandanda.(Ölme eşşeğim ölme yaz gelince arpa verecem sana misali bizimkide:))

Topiğe verdiğim bu kısalı süreli rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakikaten ya, Hocam şu iş ne zaman artık? Bekliyoruz, ıslatacağız valla uzaktan uzaktan.... :clap:

Selman Abi bende forumumuzdaki 2500.mesajımdan sonra almaya karar verdim:))Şaka bir yanada valla benim için çok zor şu aşamada.Durumlar karışık biraz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzeeeel güzeeel yarış kızışmaya başladı şöyle doyasıya  mazda3 göreceğim ;D Bir an önce hazırlığınızı yapın bence Ahmet ve Okan bütün hünerlerinizi sergileyin. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese 10 puan 10 puan 10 puan, 100 puan ve şampiyon muamelesi yapıyoruz galiba, rahmetli Barış Manço misali... :D

Başka türlü bitmez bu konu mümkün değil, toparlıyoruz işte ortalığı.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...