Jump to content

En Güzel Mazda

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 101
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• Selman

9

• Mücahit

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Yok öyle şey, kendine oy vermek yasak, kontrol var, kendine oy vereni yakarız... :D

NOT: Burak Abi kim neye oy vermiş bakabiliyoduk di mi, büyük konuşuyorum burda, bozma beni... :D

Yakarmıyız ? Yakarız tabi tabii kesin :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yettim uleyynn,ne sosyetiği olum benim Mazda yı kullandığım yok ki,ben devamlı Renault u kullanıyorum yada Şahin i  :tey:

Bi de şahin varmış yav, onu ben de bilmiyordum, hangi işlerde kullanılıyor acaba? :ohmy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam abi laf ağızdan çıktı bikere,oyum senin kara şimşeğe  :clap:

Sağolasın Mücahit Abi, bu sayede benim Boğa da 1. olur kendi kategorisinde :D Nasil olsa Volkan ın tek oy hakkı var o da gitti :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolasın Mücahit Abi, bu sayede benim Boğa da 1. olur kendi kategorisinde :D Nasil olsa Volkan ın tek oy hakkı var o da gitti :D

neden Burak abi,kendine oy verme yok zaten  :tey: belki jüri bizim 6 yı birinci seçicek  :clap:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neden Burak abi,kendine oy verme yok zaten  :tey: belki jüri bizim 6 yı birinci seçicek  :clap:

:D doğru ama baktım oy veren yok yaparız birşeyler :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence İstanbul,İzmir,Ankara + diğer iller olarak kendi aralarında iller arası 1.+2.arabaları seçsin.Ondan sonra 6 araba büyük finale kalsın.Fikrim gelmiş yine be. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...