Jump to content

LPG Fiyatlarındaki Büyük Farkın Nedeni

Katil Balina
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama açıkcası merak ettiğim bir şey var;  LPG fiyatlarındaki büyük farkın nedeni ne olabilir? hadi marka kalite desek o bi yere kadar da ben Ankara'da mesela 1.99'a satan BP ya da SHELL de gördüm aynı gün 2.29 hatta 2.39'a satan BP ya da SHELL de gördüm. arada 40 kuruş gibi litre başına devasa bir fark var? bu nasıl mümkün olabilir ki? 

30 litre alsan 12 tl fark yapıyor ki misal benim için her dört depodan biri beleşe gelmiş gibi bir şey olur eğer 1.99'dan alırsam. 

yani demem şu ki hani ara ara 1.89'a satan bilmen ne gaz şu gaz da var ama aynı firmanın bu kadar farklı satması çok tuhaf bence?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir yerde okumuştum, ne kadar doğru bilmiyorum; mutfak tüpü dolum izni olan firmalar ÖTV'siz alabiliyormuş gazı. O gazı otogaz olarak satıyorlarmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şaşırtıcı hemen aklıma kalite geliyor az kalite az para

15 gün önce nazilli garajdaki shellden 2,52 ye almıştım

5 10 yıl kadar önce otogaz satan istasyonlar mutfak tüpüne de dolum yapıyorlardı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şaşırtıcı hemen aklıma kalite geliyor az kalite az para

15 gün önce nazilli garajdaki shellden 2,52 ye almıştım

5 10 yıl kadar önce otogaz satan istasyonlar mutfak tüpüne de dolum yapıyorlardı

hocam fiyat kalite de firmalar aynı? yani misal bir shell kaliteli satıp diğeri kalitesiz satabilir mi?  cevabınız evet olabilir ama bunun açıklaması olmaz. olmamalı yani galiba sanırsam. bi de litre başına 40 kuruş ki bu çok fazla. hani üç beş olsa anlarsın benzindeki gibi..

ama ucube vergimiz ötv dolayısıyla bi katekullisini bulmuşlarsa bilemem tabi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...