Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Jant Plasti Dip Uygulama

34RAA88
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Im back. :D 

Bundan sonra daha sık online olmaya çalışırım arkadaşlar ama bi kaç problemim vardı bilgisayarla alakalı o yüzden çok sık giremedim.

Parlak siyah araba temizken çok şık duruyor ama biraz kaliper tozu düştümü gun metal e dönüyor resmen açılma olayında ise dikkat ettiğiniz sürece hiç problem yok ama malesef ben bi kaç gün önce kartalkayaya tırmanırken zincir takmak zorunda kaldm ve baya bi açılmalar oldu.

Bulabileceğiniz yer ise plastidiptr adresini aratırsanız sahibinden de bulursunuz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

İyi Akşamlar;

Hafta içi sipariş verdiğim Plasti dip boyalarım geldi ve bu gün uygulamayı kendim yaptım. Gayet memnun kaldım resimler ektedir.

20160528_155539482_iOS.jpg

20160528_155530577_iOS.jpg

20160528_155550622_iOS.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

3. nesil mazda3 sedab beyaz sahibiyim.  power donanım 18 janta sahibim, jantımın rengini değiştirmek istiyorum. araştırmalarımda mantıklı veriler elde ettim. dip boya dedikleri malzemeyle jantı 5,6 katmanda spreyle boyamak ve kuruduktan sonra mat rengi veren kendisini güzel görünüm karşılıyor. sökmek istediğiniz zaman ise folyo gibi yırtıp atabiliyormuşuz? bilgisi olan arkadaşlar bana bilgi verebilir mi ? yaptırmam mantıklı mı bir zarar görür mü ? istanbulda ikamet ediyorum. bunu yaptıracağım iyi bir yer var mı ? teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Ali furkan ipek :

3. nesil mazda3 sedab beyaz sahibiyim.  power donanım 18 janta sahibim, jantımın rengini değiştirmek istiyorum. araştırmalarımda mantıklı veriler elde ettim. dip boya dedikleri malzemeyle jantı 5,6 katmanda spreyle boyamak ve kuruduktan sonra mat rengi veren kendisini güzel görünüm karşılıyor. sökmek istediğiniz zaman ise folyo gibi yırtıp atabiliyormuşuz? bilgisi olan arkadaşlar bana bilgi verebilir mi ? yaptırmam mantıklı mı bir zarar görür mü ? istanbulda ikamet ediyorum. bunu yaptıracağım iyi bir yer var mı ? teşekkürler :)

Forumda mevcut konu başlığının altında birleştirilmiştir. Buradan devam edebiliriz.

Birde şu konulara bir göz atabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

31 Aralık 2015 at 19:05, 34RAA88 :

Im back. :D 

Bundan sonra daha sık online olmaya çalışırım arkadaşlar ama bi kaç problemim vardı bilgisayarla alakalı o yüzden çok sık giremedim.

Parlak siyah araba temizken çok şık duruyor ama biraz kaliper tozu düştümü gun metal e dönüyor resmen açılma olayında ise dikkat ettiğiniz sürece hiç problem yok ama malesef ben bi kaç gün önce kartalkayaya tırmanırken zincir takmak zorunda kaldm ve baya bi açılmalar oldu.

Bulabileceğiniz yer ise plastidiptr adresini aratırsanız sahibinden de bulursunuz

Selam, uygulamayı siz mi yaptınız? Bende beyaz yeni kasalardan varda sizce parlak mı daha iyi durur mat mı? 

İstanbulda yaşayan birisi olarak bunu nerde yaptırabilirim ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende gunmetal rengini aldım 4 kutu sprey ama uygulama yapar iken cok sallamama rağmen pütürlü attı hatta 1 janta belki pütürler düzelir die komple yaptım , düzelmeyince balata spreyi sıkıp söktüm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
8 saat önce, Bora Yetkin :

merhabalar herkese;

Bende bu aralar bu işe sardım kafayı,4 jant için kaç tüp boya gidiyor acaba?

1.5 sprey 400ml. gider. yani 2 tüp alınacak. ömrü uzun olmaz kalıcı olarak düşünmeyin yani. geçen hafta spreyledim, piste girdik foto çektik işi bitti söktüm mesela

10.03.2017 at 16:29, dr_azoom :

Bende gunmetal rengini aldım 4 kutu sprey ama uygulama yapar iken cok sallamama rağmen pütürlü attı hatta 1 janta belki pütürler düzelir die komple yaptım , düzelmeyince balata spreyi sıkıp söktüm

biraz uzaktan bas çek yaparak az az kat uzun süre ara ile atınız. fısladık durduk ıslak görünüm gitti, yine fısladık bekledik gibi. uzun zamana yayarak. spreye basma anı nozül yana bakacak yani dışarı eli çeviriken janta gelecek el ceçirmeye devam edip yine nozül dışa bakarken sprey bırakılacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...