Jump to content

Mazda 626 Gaz Yemiyor. Pedal Geç Tepki Veriyor

Omertasti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracım 91 model 626 otomatik gaz pedalına bastığımda harekete geçmesi bi kaç saniye sonra oluyor bunu her vites geçişinde yapıyor özellikle yüksek viteste düşük devirde giderken aniden hızlanmam gerektiğinde gaza birden bastığım da aracım önce motor sesi yükseliyor sonra birden araç Şah'a kalkar gibi tepki veriyor bu sürüş esnasında beni çok rahatsız ediyor yardımcı olursanız sevinirim 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok enteresan bende ayni model aracı kullanıyorum şanzıman bakımlı mi ? Yağı filitresi özellik yitirdiğinden geçikme yapıyor olabilir enteresan sorunu çözerseniz paylaşın hocam ne olur ne olmaz 25 yıllık şanzıman

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şanzıman yağı yeni bakımı da yeni yapıldı Boğaz kelebeği için bişey diyemeyeceğim onu kontrol ettirmedim yanlız aracın gaz yemeyle hızlanmayla alakalı hiçbir problemi yok tek problem vites küçüldüğün de yaşanıyor iki üç saniye tepki vermiyor sonra birden tepki veriyor

Sanki şanzıman gaz verdiğimi geç algılıyor gibi geçişleri seri yapamıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir ara otomatik şanzımanla ilgili birşeyler okurken geçişler vs için halat ayari yada adaptasyon türü şeyler okudum eğer referansi sağlam bir şanzıman ustasi bulursaniz bir gösterin ama bulamazsanız sakin ha dokundurmayin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...