Jump to content

Mazda CX-3 Kullanıcı Yorumları

morybaba
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

9 saat önce, fotifoti :

3. depo ile 570 km yaptım- 120'si Eskişehir içi ki ortalama hız 20km idi. Üzerine Bursa, bursa şehir içi, yokuşlar, bursa dönüş bozüyük'e yaklaşırken ışık yandı. @Oziyal Yalçın abiden çay içip  depoyu doldurdum :) toplam 140 tl km'de 24kr fena değil :) Bozüyük'ten Eskişehir'e biraz yol ilerisinde sıfırladım ortalamayı. Toplam 50km yol, ortalama 110km hız ile 5.3 lt gösteriyordu :D Yalçın abiye de hayır dua ettim cx5'e kavuşur inşallah. Bizimkiler bekar işi daha çok   :) 

Hayırlısı be  @fotifoti m :)  bu arada kırmayıp çay içmeye durduğun için ayrıca teşekkür ederim :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, drakyuz :

arkadaşıma o kadar söylememe rağmen ikna edemiyorum cx3 almaya...gidip astra alacak..allah akıl versin

Hayırlısı hocam. siz kötü olacağınıza arkadaşınız astraya binsin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.mazda.com.tr/videolar/teknoloji/smart-city-brake-support-the-safety-technology-that-looks-out-for-trouble-ahead/

scbs şehir içi fren sistemi.

Radar sistemini ayrıca yazmamışlar şimdi baktım da. İç donanımda hız sabitleme olarak geçiyor. 

http://www.mazda.com.tr/modeller/yeni-mazda-cx-3/

sayfanın altında i-activsense yazan yere basarsanız radar hakkında bilgi var. Ben çok kullanıyorum çok keyifli :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

motion la reflex arasonda şerit değiştirme uyarı sistemi farkı var ..güvenlik açısından bakıldığında..5000 tl farka değer mi sizce bu...astranın fullu için 88 bin lira fiyat almış arkadaşım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İ-activesense bütün güvenlik sistemlerine verdikleri isim. Radar sadece power sense'de var. Temel güvenlik paketleri hepsinde vardır da oyuncaklar üst paketlerde var .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

88 binlik cx 3 te park dahil hiçbir sensör yok, farlar halojen....ben gene de cx3 ü tercih ederdim..o da bomboş arabaya o parayı verdirecen diye kızıyor bana;D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, drakyuz :

88 binlik cx 3 te park dahil hiçbir sensör yok, farlar halojen....ben gene de cx3 ü tercih ederdim..o da bomboş arabaya o parayı verdirecen diye kızıyor bana;D

Abi siz modelleri karıştırıyorsunuz bence biraz :D 88'e motion yok. kırmızı reflex var. o da kırmızı almazsanız 87'ye geliyor.o da bayide 85'e alınabilir belki. reflex ile power arasında  led far, mzd connect, şerit uyarı gibi farklar var. 

http://www.mazda.com.tr/konfigurator/?locale=tr-tr&vehicle=CX3&bodyStyle=5500&baseUrl=../car-config-html5/#baseVehicleId=DB2WEAT&colour=34K&wheel=WHE_270TRB&trim=DX6&navigationType=grade 

Aldığınızda bekliyorum kullanıcı yorumlarınız için :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

arkadaşlar kullanması ve şöyle bir durup bakması cok zevkli bir araç

birkaç  fotoda benden yaylalara bir kar yağsın  awd marifetini de  burda paylaşacam

mazda 2.jpg

mazda 3.jpg

mazda.jpg

mazda 4.jpg

mazda 5.jpg

mazda 6.jpg

mazda 7.jpg

mazda 8.jpg

mazda.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kar performansini ben de bekliyorum. Hele bi yaylalara yagsin. Ancak neredeyse hergun sahile kuma giriyorum ve hala cok sevdigim, ozledigim Skoda Octavia 4x4 ten daha iyi AWD performansi var. Belki kisa şase nedeniyledir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, erturqo :

Kar performansini ben de bekliyorum. Hele bi yaylalara yagsin. Ancak neredeyse hergun sahile kuma giriyorum ve hala cok sevdigim, ozledigim Skoda Octavia 4x4 ten daha iyi AWD performansi var. Belki kisa şase nedeniyledir.

Kumda performansı Nasıl yumuşak kumdamı denedin yoksa biraz sertleşmiş kumdamı denediniz bende girecem sonra traktöre çektirmeyelim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her ikisinde de. Yani yazin ve simdi kisin. Islak, kuru. Kuru daha zorluyor tabi. Kum ozelligine gore degisir belki. Ilk etapta geri gelebileceginiz guzergahta deneyin. Zorladi mi geri gitmesi en uygunu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar araç soğukken 3-5km gittikten sonra radyatör fanını açıyor sizce bu normalmi sakin kullanıyorum motor bu mesafede ısınmaz bile 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, bilmece :

Arkadaşlar araç soğukken 3-5km gittikten sonra radyatör fanını açıyor sizce bu normalmi sakin kullanıyorum motor bu mesafede ısınmaz bile 

Böyle bir durum asla olamaz, yazın ağustos ayında bile açmaz, heleki düz yolda, ayrıca fanın açtığını nasıl anladınız sürüş halinde, sıcak motor uyarısı oluyormu, yoksa tahmin mi ediyorsunuz, bunun için en kısa yolu, aracınızı eviniz veya işyeriniz önünde bir süre çalıştırın ve fanın ne zaman açtığını genleşme suyunda kaynama olup olmadığını dışarıdan gözlemleyin, eğerki kısa sürede fan açıyorsa hemen servise gidin, uzaksa servisi arayın durumu bildirin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, renegade :

Böyle bir durum asla olamaz, yazın ağustos ayında bile açmaz, heleki düz yolda, ayrıca fanın açtığını nasıl anladınız sürüş halinde, sıcak motor uyarısı oluyormu, yoksa tahmin mi ediyorsunuz, bunun için en kısa yolu, aracınızı eviniz veya işyeriniz önünde bir süre çalıştırın ve fanın ne zaman açtığını genleşme suyunda kaynama olup olmadığını dışarıdan gözlemleyin, eğerki kısa sürede fan açıyorsa hemen servise gidin, uzaksa servisi arayın durumu bildirin.

Bana görede açmaması lazım ama şöylede bir durum var uzun yolda mola verdiğim Zaman dikkat ettim hiç dan çalışmıyor Nasıl anladınız konusuna gelince araç stop edince ön taraftaki fanın çalıştığını rahatlıkla duyabilirsiniz birde hararet ışı yanmıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...