Jump to content

Mazda CX-3 Kullanıcı Yorumları

morybaba
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

6 saat önce, bosphoruss9 :

valla suan ankaradayım kolejde oturuyorum,,bu yaz sonunda belli olucak burda kalıp kalmayacağım,zira burda kalırsam aracımı küçültmem kaçınılmaz,

park çok sorun,birçok yol tek yön yol kenarı araba dolu,kargocular medikalciler derken mazda3 suanki ihtiyacımdan fazlası konumunda,,

mtv dert olmasa 2012 mx5e fln niyetlenicemde))

cx3 daha mantıklı görünüyor suan,,bakalım hayırlsı

Şehir içi çok iyi :) alışınca her yere giriyorsun. mx5 yenisi vergiden kurtarır ama Ankara'da kaç gün üstünü açarsın bilemem :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkeze merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır süren araba arayışlarıma mazda cx 3 ile son  vermek üzereyim. Arkadaşlar Muğla mazda da Motion donanım için 79000 fiyatını verdiler ayrıca bu donanımda arka park sensörü, arka camlara film kaplama ve navigasyon hediye ediyorlar. Refleks donanım içinse 83,750 fiyatını verdiler. İzmire sordum fiyat vermediler, daha doğrusu kendilerinde 3 aşağı 5 yukarı benzer fiyat vereceklerini söylediler.  Verilen fiyatlar nasıl arkadaşlar?  Yardımcı olursanız sevinirim. Başka illere sorayım mı yada bekleyeyim mi? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, Jigsaw79 :

Herkeze merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır süren araba arayışlarıma mazda cx 3 ile son  vermek üzereyim. Arkadaşlar Muğla mazda da Motion donanım için 79000 fiyatını verdiler ayrıca bu donanımda arka park sensörü, arka camlara film kaplama ve navigasyon hediye ediyorlar. Refleks donanım içinse 83,750 fiyatını verdiler. İzmire sordum fiyat vermediler, daha doğrusu kendilerinde 3 aşağı 5 yukarı benzer fiyat vereceklerini söylediler.  Verilen fiyatlar nasıl arkadaşlar?  Yardımcı olursanız sevinirim. Başka illere sorayım mı yada bekleyeyim mi? 

Muğla Gören otomotiv fiyat konusunda rekabetçidir. İzmir fiyat veremedi diyorsunuz. İçinizde soru işaret kalmaması için Antalya, Eskişehir ve İstanbul bayilerini arayabilirsiniz. Şu dönemde çok uçuk farklar olacağına ben pek ihtimal vermiyorum. Ama yinede siz sorgulayın, sonuçta ciddi bir para bağlayacaksınız.

Not: Herkeze değil "Herkese" olması gerekiyor. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Navi iyiymiş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Hoşgeldin onderece bende de motion at var. İlk baslarda araci begenmezken bugün 0 corolla kullanma sansi buldum. Dayim 98 bin TL ye  en fulunu aldi. Gaz tepkimesi vites geçişleri aracin Durusu cx-3 fen sonra çok yapmacik duruyor. Bu cx-3 de bir turlu sevemedigim tek şey far i az isik veriyor onun dişinda canavar gibi :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Reflex AT ile aranıza katildim Fatih Beye " fotifoti" yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Hoş geldin hocam :) yardımcı olabildiysem ne mutlu :) keyifli sürüşler

Böyle mesela

bb9c84fa3fbee2662b67e732d440a553.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fotifoti bende yardım istiyorum [emoji4] araçla ilgili hiç bir bilgim yok ekrandan video izleniyor mu mesela hala cozemedim

3. Nesil Mazda 3 Video Oynatma ve Birkaç İnce Ayar

http://www.mazdaclubtr.com/index.php?/topic/23337-3%2E-Nesil-Mazda-3-Video-Oynatma-ve-Birka%C3%A7-%C4%B0nce-Ayar

Konusu var kardeş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese iyi forumlar. Ben bugün bu foruma üye oldum. Üye olmamın sebebi, Mazda marka arabaların ne tür sorunlarla karşılaştığını, servis imkanlarının nasıl olduğunu öğrenmeye geldim.  Ayrıca Ağustos ayında elimdeki aracı satıp, Mazda almayı düşünüyorum. Etraftan gelen o kadar çok olumsuz yorum olunca araştırmak istedim. Özellikle Mazda Cx-3 için çok bilgi bulamıyorum. Ankara'da sadece SK grup mağazasına gidebildim. Orada hem servis, hem de satış var. Ayrıca Ankara Opel bayisi olan Opan da Mazda yetkili servisi. Sikayetvar.com'dan sürekli Mazda servislerinin ilgisiz, sorumsuz olmasıyla ilgili şikayetler okudum. Çevremde de bir çok kişi Mazda'nın sorunlu bir marka olduğunu söyleyip duruyor. Ben kalbimin sesini dinlemek istiyorum. Mazda Cx-3 sahibi olmak istiyorum. Bu arabayı uzun vadeli olarak kullanacağım; yaklaşık 6 sene kadar. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda CX 3 testlerini izlemişsinizdir, olumsuz-eksik bir kaç noktası olmasına rağmen gayet başarılı bir araç. Satış miktarı da bir Mazda'ya göre oldukça iyi durumda ki dizel otomatik 4 çeker crossover B kombinasyonu da pek yok. Otopark.com un testlerini özellikle izlemenizi tavsiye ederim.

Bir yıldan fazla oldu ikinci el bir Mazda 3 aldım, alırken ikinci el satışı, servisler, parça sıkıntıları gibi standart sorular benim de aklımdaydı. Kendimce bu soruların cevabını verebildim ve gittim aldım makinayı, özetleyeyim altta.

Aracınız temizse ve fiyatınız uçuk değilse çatır çatır satılıyor. Alıcısı az ama satıcısı da az, bunun bir avantajı şu ki eğer aracınız temiz kullanılırsa temiz araç arayan müşterilerin alternatifi az oluyor. 2-3 aylık bir araştırma sürecinde gözlemledim bunu. Ha ikinci el değer kaybı "piyasa" araçlarına göre fazla olabilir, ancak uzun vadeli kullanacağım diyorsunuz, umursanmaz o kayıp.

Servis konusunda şu kafadaydım, benim aracım Ford ortaklı dönemden olduğu için sarf malzemesi diyebileceğim konularda sıkıntı olmazdı, kaporta vs. sıkıntısı olursa da kasko uğraşsın kafasındaydım. Sizin aracınız bağımsız Mazda döneminden olacak ancak sarf malzemesi konusunda en azından orjinal sarf malzemesi konusunda sıkıntı çekmezsiniz. Çünkü aynı motoru kullanacak 3'ler de geliyor. Ben kendi aracıma yan sanayi davlumbaz da bulabilmiştim kolayca, keza paspas vs. de rahat buldum. Şu anda olmasa da bir iki yıl içinde sizin aracınıza da bu tip parçalar ithal edilmiş olur ki o süreç de sizin servisi bırakıp sanayiye geçme zamanınıza denkgelir. Ankara gibi yerde olmasanız eyvallah da Ankara'da kolay bu işler.

Aracı Ankara'da kullanacaksanız SK güzel servis, ben garantiden işlerimi, bir bakımımı ve kaza tamirimi yaptırdım orada ve işçilik-ilgi alakadan gayet memnun kaldım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, mazdago :

Bende bu aracı 3 aydır kullanıyorum servis ağı az ve kaliteli değil parça durumu daha gelişmemiş ama kaliteli araç bi ağırlığı var baktiriyor kendisine. Ayrıca donanım olarak dolu bir araç aynı özellikteki başka bir aracı bu fiyata alamazsınız. Büyük şehirlerde servis parça sorun olmaz küçük şehirler icin biraz problem bence alın araci

Mazda arabalar 6 ayda bir servise gittiğini de ilk defa bu forumdan öğreniyorum. Garanti süresi boyunca götürdüğümüzde para almamaları gerekmiyor mu? Yoksa bütün firmalar garanti içinde olsa bile para alıyorlar mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Para alırlar tabi sonuçta işlem yapıyor. Benim araç 1600 km 3 ay bitti bakalım 6 ayda yapacağım yol miktarı tahminen 4 bin olur ne kadar masraf çıkacak göreceğiz 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gören otomotiv Okan bey in size her türlü kolaylığı gösterdiğini düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

07.03.2016 at 19:17, Jigsaw79 :

navigasyon yerine geri görüş kamerası istersen daha çok işine yarar diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, Jigsaw79 :

78,750 ye Seramik beyaz, motion, düz vites aracımı aldım. Çok memnunum, çevremde,  arabam ilgi odağı oldu :)  

ben 89.700 e motion otomatik almıştım ayrıca geri görüş kamerası hediye edilmişti. bayi size hediye olarak bir şey verdi mi _?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, mazdago :

ben 89.700 e motion otomatik almıştım ayrıca geri görüş kamerası hediye edilmişti. bayi size hediye olarak bir şey verdi mi _?

navigasyon, arka park sensörü, arka camlara film kaplama hediye verdiler 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...