Jump to content

Mazda CX-3 Kullanıcı Yorumları

morybaba
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

40 dakika önce, Jigsaw79 :

Dediğiniz seslerin hiçbiri bende yok. 

Hayırlı olsun tekrar almış oldugumuz araç biraz dar bazı eksiklikleri olsa da kalite hissi olan sağlam bir araç 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu temizlemek için burayla ilgisi olmayan mesajlar. Silinmiş, bölünmüş veya taşınarak birleştirilmiştir. 

Daha öncede dediğim gibi lütfen konu başlığına sadık kalalım.

Bu konuyla ilgisi olmayan mesajları şu başlık altında yeni bir konu olarak açtım. Diğer mesajlarda zaten, forumda açılmış olan başlıkların altındadır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
4 Mart 2016 at 10:41, bosphoruss9 :

abi bnde otoparkın tüm testlerini izlemiş biriyim,gayette severm en tarafsız yorumları yaptıklarını düşünürüm,ama nedense bu testte öyle hissedemedim ya,ilk defa bu hisse kapıldım ne yalan sölim,cx3 sahibi biri izleyip yorumlarsa daha doğru olur

ilk anda aklıma gelenler,,o fiyatta kol dayama olmamasını yerden yere vurmaları gerekirdi,

daha önce bmw den çalınmış dedikleri navigasyon kullanım sistemını çok beğenmeleri garip

navigasyon ekranı var navigasyona extra ödemen gerekıyor,bunada çok eleştiri bekledim(bmw testinde extra olan sigara çakmağına 5dk laf söylemişlerdi)

Öncelikle yorumunuza katılmıyorum. Kol dayamasının olmamasını And Bey söyledi. Özellikle bu fiyat seviyesinde gelmesi gerekirdi dedi. Bmw'den çalınmış bir multimedya sistemi diye hiç demedi. Sadece lüks markaların multimedya sistemlerinin iyi özelliklerinin harmanlanmış hali dedi. Bu yorumu kesinlikle doğru. Navigasyon için çoğu marka ek ücret istiyor. Hatta standart olarak veren çok az marka var. Eskiden evet standart bile geldiği oluyordu. Bu olay Lada Vega da bile kaput amorsitörlüyken şimdi ki modern arabaların çoğu amortisörsüz olmasına benzetilebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

CX3 aldım.

Yaklaşık 700 km'deyim.

Multimedya video oynatabiliyor diye biliyordum,yanlış bilgiymiş.

Onun dışında araçtan memnunum.

Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Yakıt Tüketimim 6.5 lt gibi gösteriyor şuan.

Golf aracım var doğal olarak ona göre biraz hantal geldi , büyük olmasından kaynaklı sanırım alışkın olmamakla alakalıda olabilir.

Hayırlı olsun :) seve seve kullanın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, OnurM :

Öncelikle yorumunuza katılmıyorum. Kol dayamasının olmamasını And Bey söyledi. Özellikle bu fiyat seviyesinde gelmesi gerekirdi dedi. Bmw'den çalınmış bir multimedya sistemi diye hiç demedi. Sadece lüks markaların multimedya sistemlerinin iyi özelliklerinin harmanlanmış hali dedi. Bu yorumu kesinlikle doğru. Navigasyon için çoğu marka ek ücret istiyor. Hatta standart olarak veren çok az marka var. Eskiden evet standart bile geldiği oluyordu. Bu olay Lada Vega da bile kaput amorsitörlüyken şimdi ki modern arabaların çoğu amortisörsüz olmasına benzetilebilir.

abi mazda 6 testınde demişti galiba hatta and değil diğer arkadas,ama onemlı değil sonucta güzel ve sevdiğimiz bir arac,,umarım tarafsız yorum yapmıslardır ve o övgüleri hakkedıyordur,,iyi günlerde kullanınız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Jatko şanzıman otomatik şanzımanlar içinde apayrı. Bahsettiğiniz gibi sürücü karakterine göre hareket ediyor. Aynı şanzıman ford mondeo tarafındanda kullanılıyor. Mondeo sürücüde aynı yorumları yapıyor ( mondeo 5 ileri )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun@neron61 :) bahsettiğiniz eksikler sanırım makyaja saklanmış :) benim de ilk dikkatimi çeken eksik gördüğüm noktalardı. Arabaya her şeyi koyduk neresinden kırpalım demişler sanki :) süspansiyonu sert hisseden arkadaşlar havalarını kontrol etsinler. Genelde galirede fazla basıyorlar

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracınız hayırlı olsun biz türkler doğuştan olsa gerek bir araç alınca onu savunmayı biliyoruz keza bende öyleyim :) ama en çok dikkat ettiğim nokta diz ve baş mesafesi iyi demişsiniz sınıf sıtandartına göre iyi ama kesinlikle ve kesinlikle arkaya 3 kişi oturamıyorsun sıkışıyorsun ha mazda 3 olsa sınıfının en geniş aracı o ama cx-3 diz ve baş mesafesi yeterli demek bence yanlış bir yönlendirme olur. bagaj için bizim 350 litre sizin ki bose ses sitemi yüzünden  biraz daha küçük. süspansiyonlar sınıfına göre normal çoğu araca göre çok sert yoldaki bütün kasisleri içerde çok güzel hissediyorsun. ama güzel mi güzel zevkle biniyoruz 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, Servet :

Jatko şanzıman otomatik şanzımanlar içinde apayrı. Bahsettiğiniz gibi sürücü karakterine göre hareket ediyor. Aynı şanzıman ford mondeo tarafındanda kullanılıyor. Mondeo sürücüde aynı yorumları yapıyor ( mondeo 5 ileri )

Skyactiv Mazdaların Jatco şanzıman kullandığından emin misiniz? Benim bildiğim Jatco şanzıman; sadece Nissan, Suzuki, Infiniti ve Mitsubishi'nin bazı modellerinde kullanılıyor. Zaten şu an için Jatco'nun %75'i Nissan'a ait.

Mazda CX-3 dahil Skyactiv tüm modellerde, Mazda, kendisinin dizayn ettiği Sky-Drive 6 ileri otomatik şanzımanı kullanıyor diye biliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir patent anlaşması falan yoksa mazda, şanzıman üretimini kendi bünyesinde gerçekleştiriyor. en son tayland'da bir fabrika daha açmışlardı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, fotifoti :

Hayırlı olsun@neron61 :) bahsettiğiniz eksikler sanırım makyaja saklanmış :) benim de ilk dikkatimi çeken eksik gördüğüm noktalardı. Arabaya her şeyi koyduk neresinden kırpalım demişler sanki :) süspansiyonu sert hisseden arkadaşlar havalarını kontrol etsinler. Genelde galirede fazla basıyorlar

mazda araçların genel karakteri süspansiyonları sert. japonya, abd ve avrupa da yol standartlarında pek sorun oluşturmuyor, ama bizim gibi gariban ülkelerde bu ciddi sorun. bu sertliğin yol tutuşa katkısı tartışılmaz, fakat çoğu kullanıcıya sert geliyor. Lastik konusunda, tüm üreticiler araçlarını gemilerle ve tırlarla taşıdıklarından alt kısmı sürtmesin diye fabrika çıkışı havalarını çok yüksek tutuyorlar 40-45 psi değerlerinde, 32 psi değerde olması gereken araç için oldukca yüksek ve setliği 3 kat daha arttıyor. kısaca yeni araç alacak arkadaşların ilk işi önce akaryakıt istasyonuna sonra zaman geçirmeden lastik basınç ayarına gitmeleri gerekiyor.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, fotifoti :

süspansiyonu sert hisseden arkadaşlar havalarını kontrol etsinler. Genelde galirede fazla basıyorlar

kaç olmalı ön ve arkalar 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, fotifoti :

36/38 diyor kapıda

Yüke göre değişir o Fotim, bence 36-38 fazla o araba için 

O etiketin bir fotoğrafını koyabilir misiniz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...